Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Na pewno by powiedziała. Czekaj więc na owulkę i bądź dobrej myśli!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDriada0102 wrote:Ida witam serdecznie
Ewelina nawet nie wiesz jak bardzo strasznie się cieszę, że jest bardzo duża szansa. że będzie ziolna kropeczka
Bardzo długo na nią czekałaś moja imieniczko
Zobaczymy kochana zrobie test 20 albo 21 sama niewiem . Moze wyszedl sfalszowany ze taka slaba . Zobaczymy co bedzie z tempka i z @ -
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki
Ja się też stresuję bo mi ovu dziś zmieniło datę owu i mies i sama już nie wiem kiedy testować. Chodź teraz wyznaczenie jest bardziej prawdopodobne bo 11byłam u gin i pow, że dopiera pęknie
Myślę, że teraz dobrze wyznaczyło.
Mam nadzięję, że zobaczę II kreseczki, w sumie to ja mam elektryczny test, który pokazuje nawet tydz -
Ewelina23 wrote:a u ciebie kochana owuleczka byla wczesniej
Zobaczymy kochana zrobie test 20 albo 21 sama niewiem . Moze wyszedl sfalszowany ze taka slaba . Zobaczymy co bedzie z tempka i z @
Napewno bedzie poz ja jak zaszłam to też mi pokazał cieniutkie dwie ale niestety maleństwa sie nie doczekałam ale to było 7 lat temuPaulina 28maluszek -
XxMoniaXx wrote:tylko ja juz psychicznie sie załamuje
KOchana ja tak samo dobiegam 30stki a maluszka na ani widac ani słychać i jeszcze moja teściowa którą kiedyś udusze cały czs brzęczy ze chce dzieczynke no kur zapiał jeszcze nie jestem w ciąży a ta sobie jakieś zamówienia robi masakra dołuje mnie straszniePaulina 28maluszek -
XxMoniaXx wrote:wszystkim sie udaje z czego sie bardzo ciesze i życze im jak najwiecej zdrowia ...
tylko dlaczego mnie jakoś to szczęście omija i to szerokim łukiem ..
Monia ja wiem mi tez jest ciężko zważywszy na to że kiedyś juz byłam w ciaży ale sie nie udało tylko że to stare dzieje i z kimś innym ale trzeba wierzyc w to że my tez damy radePaulina 28maluszek