X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Anja89 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie obyśmy wszystkie w tym roku zazieleniły :)

Little Frog, Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

svchvfxmiau6k2p0.png
  • Anka10222 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam:):)

Ja jestem w pracy....:)
    skoczylam nadrabiac Was.. ostatnio tak jakoś nie mam czasu z wami porozmawiac:( nad czym strasznie ubolewam:( ale mam nadzieje ze juz bede na bierzaco:)

b9b1f1a10901741c0ee987c045e138e0.png
    zrp0xzdvj3izwz28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jakbym wiedziała, że poczęcie dziecka nie jest takie proste jak mi się wcześniej wydawało to już z rok przed ślubem przestalibyśmy się zabezpieczać :D wtedy moje myśli nie skupiały się wyłącznie na dziecku.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 08:44

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja nawet tu labradora nie mam, nawet rybki. Jedynie Wy, telefon i TV...
    Tu przynajmniej praktycznie cały czas się coś dzieje. My jesteśmy zaledwie 5 miesięcy po ślubie, mąż w czerwcu będzie miał 30 urodziny, a ja w lipcu 25... Zabieramy się w miarę możliwości dość szybko, ale mąż na początku chciał jeszcze trochę odłożyć. Teraz już nawet nie wspomina o dalszym czekaniu.

Ania07 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia my mamy identyczny "staż" :D
    Działajcie działajcie, jestem pewna, że uda Wam się w tym cyklu spłodzić małego Walentego albo Walentynkę :D ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 08:45

Little Frog, Anja89, MonikaDM lubią tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :):):) Dziękuję Ci bardzo :):):) Ja to mam nadzieję, że ten Twój piękny wykresik zostanie uwieńczony piękną, zieloną kropeczką :):)

julenka78, Ania07, Anja89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    :):):) Dziękuję Ci bardzo :):):) Ja to mam nadzieję, że ten Twój piękny wykresik zostanie uwieńczony piękną, zieloną kropeczką :):)

Prawda? Ze na wykresiku Ani07 brakuje tylko zielonej kropeczki ::))

Ania07, Anja89, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko jest jeszcze możliwe :D zobaczymy co to będzie

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    To ja nawet tu labradora nie mam, nawet rybki. Jedynie Wy, telefon i TV...

Mój mąż 3 lata temu kupił mi na Walentynki króliczka mini i tak jest z nami cały czas. A miałam też pieska, kundelka podwórkowego ale z tego względu że pracowaliśmy czasami po 12 godzin niestety przebywa teraz w polsce. Żal nam bylo wracać po pracy a on biedny aż sie cząsł tak mu sie siku chcialo, nie mogłam patrzeć jak on cierpi z tego powodu. Teraz jest szczesliwy u tesciów, ma ogromny ogród do biegania...

Little Frog zaopatrz sie w króliczka, nie masz pojęcia ile jest śmiechu wieczorami jak biega i skacze po salonie::))

uciekam na zakupki, bede później

• Anja89 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania ja wierzę, że wykres się zakończy na zielono :)

My jesteśmy po ślubie ponad dwa lata. Ja mam rocznikowo 25, a mąż 26 lat :)

Ania07 lubi tę wiadomość

svchvfxmiau6k2p0.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam wpis Ani:
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/pozytywna-odskocznia-od-staran,757,30.html

Trochę czytania, ale warto :):)

Póki co, to nie planuję żadnych zwierzątek. Może i mam dla nich sporo czasu, ale nie wiem jak to wszystko będzie tu wyglądało. Później jak zjeżdżamy, to mogłoby być ciężko z zabraniem go lub ewentualną opieką. Pozostaje mi jedynie Pou w telefonie....

Ania07 lubi tę wiadomość

• karmela85 Ekspertka

Wysłany: 18 stycznia 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja byłam zapobiegawcza i zaczęliśmy się starać przed ślubem:) W sumie liczyliśmy trochę na to, że najpierw dziecko później ślub a tu jak widać będzie jednak po kolei:) Spokojnie zdążymy najpierw wziąć ślub:) Ale ja to już czuje się wiekowa więc fasolka mogłaby się pojawić zanim jednak skończe tą 30- tke:p

• madziallena Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam :)

Wreszcie po pracy zakupach i sprzataniu weekendowym... @ nadal nie ma ale z testem poczekam do jutra... boje sie cholernie... tak sie zatanawiam...nigdy nie prowadzilam wykresu jesli teraz pojawi sie @ zaczne go prowadzic ale musiscie mi pomoc i wyjasnic co nie co :P mam prawie 32 lata a zielona jestem w tym temacie :( ale Wy tu mlode jestescie ehh czuje sie taka stara...

ug378u69ac3gn4lp.png

c55fqqmzw4bt7k7s.png
  • madziallena Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabcia ja tez trenuje :P tzn chodze na silownie ale od bierzni wole orbitrek :)

ug378u69ac3gn4lp.png

c55fqqmzw4bt7k7s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziallena wrote:

Wreszcie po pracy zakupach i sprzataniu weekendowym... @ nadal nie ma ale z testem poczekam do jutra... boje sie cholernie... tak sie zatanawiam...nigdy nie prowadzilam wykresu jesli teraz pojawi sie @ zaczne go prowadzic ale musiscie mi pomoc i wyjasnic co nie co :P mam prawie 32 lata a zielona jestem w tym temacie :( ale Wy tu mlode jestescie ehh czuje sie taka stara...
    Ja prawie 30 na karku i to mój pierwszy cykl z mierzeniem temp., ogólnie 10. Dziewczyny chętnie odpowiadają na wszystkie pytania, więc Mdziallena jeśli przyjdzie @ (ale życzę aby nie!) na pewno tutaj znajdziesz pomoc :)

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu wcale nie jesteś stara :) stare to są babcie :P

Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabciu faktycznie jest problem jak się zjeżdża :D nasza psinka zajmuje cały bagażnik i ciężko nam się zabierać z manelami na urlop

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 08:45

• madziallena Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania chcialam takiego pieska jak Ty masz ale niestety nasz praca do poznych godzin nie pozwala nam :( Dlatego mamy kotka Bajke to brytyjczyk boje sie troche bo slyszalam ze kobiety w ciazy nie powinny miec kotow... co o tym myslicie?

ug378u69ac3gn4lp.png

c55fqqmzw4bt7k7s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziallena wrote:

Madzia ja mam 35 lat a mój mąż 38
    I też holandia, od 7 lat

I powiem Ci, nie mam zamiaru sie poddac, każdy w życiu zasługuje na to żeby sie speniło to marzenie o potomstwie ::))

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego właśnie nie chcę brać takich obowiązków na siebie, bo czasami lecimy samolotem, a tutaj to już kompletnie nie ma komu zostawić... 7 rano jeszcze nie jest takie straszne. Mój pies, który został z moją mamą miał chyba zaprogramowane wyjścia o 3-4 i nie było innej możliwości. Jak się go wypuściło na podwórko, to biegał jakby w środku dnia i za nic nie chciał wrócić. Wtedy to ja musiałam iść do domu, posiedzieć z 15 minut i dopiero po tym czasie go wołać...a o 7 kolejna pobudka...

‹‹ 188 189 190 191 192 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ