Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Paulina współczuję Ci teściowej. Przecież to nie jest tak, że hop siup i już - chociaż większości z nas tak się wydawało. Niektórym wystarczą 2-3 miesiące a innym 2-3 lata ..
Tak Aniu ja wiem biorąc pod uwage że troche choruje ale mojej tesciowej tego sie nie da wytłumaczyc ona mysli że do wyra i juz jest maluchPaulina 28maluszek -
nick nieaktualnyAnia07 wrote:Paulina współczuję Ci teściowej. Przecież to nie jest tak, że hop siup i już - chociaż większości z nas tak się wydawało. Niektórym wystarczą 2-3 miesiące a innym 2-3 lata ..
a jeszcze innym 12 lat...
ale sie nie zalamuje, też stracilismy dzidziusia, i sie nie poddajemy
walczymy dalej, az sie uda ." motyla noga"
Głowa do góry, zakasać rękawki i zaprosić mężusiów do sypialni :)Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
julenka78 wrote:a jeszcze innym 12 lat...
ale sie nie zalamuje, też stracilismy dzidziusia, i sie nie poddajemy
walczymy dalej, az sie uda ." motyla noga"
Głowa do góry, zakasać rękawki i zaprosić mężusiów do sypialni :)
przykre stracić malenstwo ale tak jak mówisz ,piszesz głowa do góry i do sypialni . Niestety mężulek dziisaj w pracy będzie dopiero w poniedziałek a to pechPaulina 28maluszek -
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Domyślam się jak się czujesz, ale my będziemy Cię tutaj wspierać
Ja na szczęście mam świetną teściową. Pomaga mi w tych sprawach, jeździ ze mną do ginekologa i w ogóle, co by się nie działo to zawsze pomoże.
Jesteście kochane super że trafiłam na tą stronke ja tez bede wspierać jak będe mogła każdą z was ze mna do ginka jezdzi mąz albo tesciu uwiezycie bo rodzice mieszkaja dość dalekoAnia07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Paulina 28maluszek -
Paulina28makuszek wrote:Jesteście kochane super że trafiłam na tą stronke ja tez bede wspierać jak będe mogła każdą z was ze mna do ginka jezdzi mąz albo tesciu uwiezycie bo rodzice mieszkaja dość daleko
oczywiscie do gabinetu nie wchodzą tylko chodzi mi o to że tesciu bardZiej mnie roumiePaulina 28maluszek -
paaulla84 wrote:Ja prawie 30 na karku i to mój pierwszy cykl z mierzeniem temp., ogólnie 10. Dziewczyny chętnie odpowiadają na wszystkie pytania, więc Mdziallena jeśli przyjdzie @ (ale życzę aby nie!) na pewno tutaj znajdziesz pomoc
Dokładnie! Jak trzeba to i ja chętnie pomogę, jak będę w stanie oczywiścieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2014, 22:15
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Dzien dobry
Wpadam sie pochwalic ze dzis zrobilam tescik wyszla taka bladziutka krecha poczekam z 2 dni i zrobie jeszcze raz :*
po cichutku potrzymam kciuki za CiebieEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny