Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPopieram Macierzanke
pełen luz i damy radę! Bo kto jak nie my?
Odpoczywam, bo mnie zalewa strasznie. Pierwszy dzień zazwyczaj taki mam. Czasami żałuję, że nie jestem facetemoni nie mają okresu, nie muszą się tyle stresować staraniami o dziecko i w ogóle .. wydaje mi się, że jakoś mają lżej niż my
-
Witam was wszystkie. Od paru dni was podczytuję, w sumie to cały wątek przeleciałam
Od 28 września mam męża, od 27 grudnia mam 30 lat i od 1 stycznia zaczęliśmy starania.
Kilka dni temu znalazłam tą stronę i trochę żałuje że nie pomyślałam wcześniej żeby prowadzić wykres tylko tak "na czuja" się serduszkować.
Przykładem zdrowia niestety nie jestem więc spodziewam się że to trochę potrwa. Dwóch lekarzy na trzech stwierdziło PCO. Jeden na trzech kazał brać Bromka na prolaktynę, ale obecnie nie biorę. Hormonki trochę pofiksowane mam, cykle szalały i brałam dupka na wywoływanie okresu. Potem zmieniłam gina i zamieniliśmy dupka na nuvaringa na czas do momentu starań.
Teraz mam pierwszy cykl po odstawieniu nova ringu. Może jajniczki zaskoczą.
karmela85, Macierzanka:), madziallena lubią tę wiadomość
-
Ja niestety dzisiaj dostałam z samego rana @... i też zalewa mnie strasznie
w sumie to nie czuję rozczarowania... trzymam się myśli, że z każdym kolejnym cyklem szanse na zajście w ciążę są coraz większe ;p więc się nie poddajemy i głowa do góry!!!
Pozdrawiam wszystkie dziewczętaAnia07, Macierzanka:), Lili266 lubią tę wiadomość
Poli -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
bo my tu walczymy o cos najpiekniejszego o cudowny dar wiec jak tu nie byc optymistycznie nastawione:D
madziallena, Ania07 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️