Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida wrote:Dziewczyny, ja wiem, że się nie powinno, ale czy jest sens robienia testu przed terminem @ ? Bo ja chyba nie wytrzymam... To mój pierwszy cykl, nie nakręcam się naprawdę, ale zwyczajnie jestem ciekawa
To zależy czy jest szansa, że się szybko zagnieździło
U mnie spadek temp był 5dpo, 11 dpo cienka ale widoczna druga kreska. 3 dni przed @. Na szczęście pociemniały po kilku dniach.
Wysyłam wiruski :*Ida, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zadnych lekow w tym tak dlugim cyklu nawet przeciwbolowych nie bralam a co najdziwniejsze zadnych dolegliwosci jakos teraz w weekend mialam lekkie mdlosci ale to chyba grzyby mi na żoładku siedziały
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Fipsik wrote:To zależy czy jest szansa, że się szybko zagnieździło
U mnie spadek temp był 5dpo, 11 dpo cienka ale widoczna druga kreska. 3 dni przed @. Na szczęście pociemniały po kilku dniach.
Wysyłam wiruski :*
No to ja właśnie miałam taki spadek w 5 dpo, a jutro 11 dpo. No nic, zobaczymy. Dziękuję za wiruski -
kasia_czarna wrote:hej dziewczyny od 2 miesiecy staramy sie z chlopakiem o dzidziusia i nic:( jakies porady
Obserwuj swoje cialo uzupelniaj wykresik i trzymaj sie z nami i NIGDY podkreślam NIGDY nie trać nadzieiMacierzanka:), Lili266 lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Aha i sie nie nakręcaj jesteście na począteczku ja juz sie staram 1.5 roku ale sa dziewczyny co starały się dłużej i w końcu zaszly grunt to pozytywne myslenie i bez napinania sie nawet jak wam nie bedzie wychodzic od razu nie bierzcie tego do siebie tylko czerpcie radoche ze starania:D i nic na sile spokojnie powoli do celu:DDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
to zajmij mysli czyms innym wyznacz sobie jakis inny cel np nowe hobby czy cos takiego...wiem latwo sie mowi...sama to mam niby wiem a sama sie nakrecam ale bedzie dobrze i im dluzej czekasz na dzieciatko tym bardziej sie doceni kiedy juz bedzie sie mialo to malenstwo pod serduszkiemDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
to ze w naszym przypadku jest to bardziej skomplikowane nie znaczy ze w twoim tez tak bedzie:D głowa do góry i nie nastawiaj się negatywnie i nie zrazaj:D no i pisz Tu znajdziesz wsparcie
bo niema głupich pytań są tylko głupie odpowiedzi:DWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 20:25
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka, ja Ci życze powodzenia na tej wizycie! Oby sie coś wyjaśniło! Dobre masz podejście, tak trzymać!
Ida, Tobie również życzę powodzenia!
Lili, pewnie że nie będziesz się długo smucić! Coś wymyślimy tutaj
Czarna164, nie mam pojęcia co Ci doradzić, chyba trzeba poczekać na termin @, albo spokojnie do wizyty. Trzymam kciuki za wszystko
kasia_czarna witaj! Spokojnie! Początki starań są najtrudniejsze i każdy cykl jest tym bardziej wyczekiwany, bo ma się mocne parcie na to. Trzymam kciuki za cierpliwość i ducha walki, zwłaszcza, że jesteście na odległość i to jest utrudnione.Kaśka28, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNormalnie przysnęło mi się .. ledwo żyję dzisiaj przez tą @.
Nie wiem czy widzieliście, ale wrzucam:
http://www.youtube.com/watch?v=fKkc5oeK0oM
i to jest dziewczyny nasz cel dla którego nie możemy się załamywać i rezygnować ze starańWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 20:36
Macierzanka:), Lili266 lubią tę wiadomość
-
Ania widziałam to kiedyś, niezłe! a Ty mówisz, że wypoczywasz?
kasia zmienisz podejście, bo przecież nie możemy zwariować Nasze dzieci muszą mieć opanowne matki! A jakże!
A poza tym nawet zupełnie zdrowe pary starają sie czasem kilka cykli, więc uzbrój się w spokójAnia07 lubi tę wiadomość