Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja się dołączę do planu póki co pod tytułem "miesiąc urodzenia jest najbardziej płodny", a jak mi to nie wyjdzie to lecę po kolei z wszystkimi nietypowymi świętami, a zacznę od:
31.01. Światowy Dzień Przytulania
2.02. Dzień Pozytywnego Myślenia (dobre święto)
15.02. Dzień Singla (ale to do starań ma się chyba nijak )
16.02. Międzynarodowy Dzień Listonoszy i Doręczycieli Przesyłek - Tu może coś by sie dało
i dwa najlepsze na luty
25.02. Dzień Masturbacji (ale to chyba dobry dzień do badań )
i dla moich kochanych dinozaurów:
26.02. Dień Dinozaura
Ania07, julenka78, Lucy, madziallena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Dzień dobry! Jak nastroje?
U mnie dziś trzeci z rzędu spadek temperatury. A ja chciałam testować... No nic, wygląda na to że pierwszy cykl nie będzie szczęśliwym. Trudno.
Jeszcze nie rób nadzieji ani nie smutaj. Ja też miałam lekki spadek 2 czy 3 dni a test pozytywny i dopiero wzrosła. Byle była ponad linia to szansa jestIda lubi tę wiadomość
-
Patu wrote:Jeszcze nie rób nadzieji ani nie smutaj. Ja też miałam lekki spadek 2 czy 3 dni a test pozytywny i dopiero wzrosła. Byle była ponad linia to szansa jest
W takim razie jeszcze się nie nastawiam na nic. Czekam. Dzięki, pokrzepiaj Twoje słowa -
nick nieaktualnyIda wrote:Dzień dobry! Jak nastroje?
U mnie dziś trzeci z rzędu spadek temperatury. A ja chciałam testować... No nic, wygląda na to że pierwszy cykl nie będzie szczęśliwym. Trudno.
Cześć dziewczyny.
Nastrój dziś pozytywny, wczoraj tragedia.
Ida głowa do góry, napewno bedzie dobrze,trzynan kciuki kochana.
Ida lubi tę wiadomość
-
Dzien Dobry ale sie usmialam z rana z tych wszystkich swiatecznych dni az kot sie glupio na mnie patrzal
Ida trzymam kciuki za dwie kreseczki!!!
Aaaaa zapomnialysmy o ostatkach to nie swieto ale tak samo dobry powod do serduszkowania
Milego dnia Dziewczyny ja zbieram sie na silownie -
Witamy nowe staraczki:)
A mnie dzisiaj rano zemdlilo a potem pogonilo do kibelka. Poza tym strasznie bola mnie piersi.
6dpo czyli zaczyna sie paranoja
Tak mi sie przypomnialo. Moja przyjaciolka zaszla w ciaze w 3cyklu staran. Ma tylozgiecie, PCO i plamienia przed okresem. Az sie lekarz sam zdziwil ze tak raz dwa im sie udalo. Moze jak czlowiek nei wie ze cos z nim nie tak to sie tak nie stresuje?
Milego dnia:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2014, 09:28