Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam i też życzę miłego dzionka
Ida, poczekaj jeszcze! jeszcze @ nie ma.
KotkaPsotka, da się obejrzeć inne wykresy jeżeli użytkowniczka te inne również udostępniła
Paulina, wykres pokazuje owulkę w zależności od temperatury, śluzu, testów owu itp... udostępnij swój wyjres to będzie mozna cos więcej powiedzieć
Monika.Żelazko witaj i oby czekanie było nagrodzone
Olka30, ja też muszę się czasem podzielić lapkiem i to poznaję po minie kiedy...madziallena lubi tę wiadomość
-
Hehehe, ja to nawet nie podejmuję próby siedzenia przy laptopie jak mąż z pracy wróci...no chyba, że on znajdzie sobie inne zajęcie. Ja nie pracuję, więc mamy taki układ, że do 17 komp jest mój, a po 17 to już on ma pierwszeństwo wyboru co chce robić i jak wybierze TV, to jeszcze uda mi się tu wpaść na chwilę, ale to rzadko, bo staramy się zazwyczaj robić coś razem, a nie sądzę, że chciałby ze mną tutaj zaglądać ;]
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Jestem po wizycie u lekarza dal mi luteine na wywolanie miesiaczki powiedzial ze wszytko wyglada w porzadku ale ciazy napewno niema:( powiedzial ze prawdopodobnie stres choroba mamy mnie tak zablokowal bo innych przyczyn nie widzi...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
KotkaPsotka wrote:A widzicie moje wczesniejsze wykresy?
a nie trzeba miec kogos w przyjaciółkach zeby widziec? nie jestem pewna, ale tak cos wydaje mi sie
u swoich przyjaciółek widze wczesniejszeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2014, 11:35
-
Hej kochane
Jestem na chwilkę, żeby wysłać Wam wiruski
Piszecie tak szybko, że nie ogarniam z czytaniem.
Wszystkim które mi gratulowały Serdecznie Dziękuje :* :* :*
Czuję się dobrze, czasami mdli, wpierniczam dużoooo kwaśnych rzeczy.
Wesoło mi bo teraz każdy z mojego otoczenia jest przysłowiową/ym ciocią/wujkiem dobra rada że to mogę a tego nie, że jak taki brzuch to dziewczyna a jak taki to chłopak...jest wesoło :)Moje dziecko będzie mega wesołe bo się śmieje cały czas
Na początku lutego mam USG-NT. Teraz tylko badania badania i badania
Kawał z przychodni na poprawę humoru : Co ma wspólnego papuga i pedał?
Odpowiedź : obsrany drążek
Padłam i Pani która pobierała mi krew musiała na chwilę przerwać, żeby się wyśmiać.Ich portier jak walnie hasło to się poskładać możnaMacierzanka:), julenka78, Ania07, Lili266, Agrafka lubią tę wiadomość
burzaZpiorunami -
Matko Dowcipny ten portier :D:D
Dobrze, że się cały czas śmiejesz Wzorowa przyszła mama Poza tym masz ogromny powód do szczęścia, więc wcale się nie dziwię
Jeszcze raz dużo zdrówka i mam nadzieję, że te dolegliwości skończą się już na tym etapieburzaZpiorunami lubi tę wiadomość