Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina23 wrote:no ale teraz obejde sie smakiem
Jest dla kogo
Zaraz i wy sie nie napijecie
Czego wam bardzo zycze .
Hej Ewelina no mam nadzieję, że zostawiasz tu odpowiednią ilośc wirusków w związku z powyższymEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Dzień dobry! To znowu ja
Sara, głowa do góry. Ja jestem w trakcie 23 miesiąca staranek. I nie możesz o sobie mówić w ten sposób. Jesteś na pewno wspaniałą kobietą i dobrą żoną.
Sama sobie choroby nie wybrałaś... a z tymi przypadłościami zachodzi się w ciążę. Jeśli czekasz na wizyte u dobego specjalisty, to on Cię jakoś pokieruje.
Bursztynka, musimy czekać... ale myślę, że termometr się nie zaciął... może zrób test?
Milcia, super masz faceta!
Wirbażka dziękuję! :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KotkaPsotka, a zawsze masz plamienia przed @? Bo ja mam i nikt mi z tym noc nie robi... a wiem, że to przez progesteron. Fajnie, że się odewriwesz trochę od tego wszystkiego. Urlop Ci dobrze zrobi
Karmela, Alka ja mam znajomą, która po prostu non stop łapie zapalenia. Jest bardzo wrażliwa. I musiałaby chyba przestać się kochać żeby jej się tak nie robiło:) Może jesteście podatne. Niektóre kobiety tak mają... -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry. Chyba muszę wcześniej wstawać, bo nie wyrabiam z czytaniem
Co do pisania, to według mnie gdyby nie pojawiały się takie poboczne tematy, to w końcu by ten wątek zaginął wśród innych. Poza tym myślę, że nawet ciężko by było, żeby się taki wątek nie pojawił, bo wystarczy coś dodać do wpisu i akurat do tej kwestii pojawi się lawina wypowiedzi. Poza tym odpowiedzi na pytania przeważnie się pojawiają, a do tego panuje tu miła, ciepła atmosfera. Przede wszystkim wsparcie i coś "z innej beczki". Jeżeli pojawiałyby się tu tylko same medyczne tematy, to ja zbytnio nie miałabym czego szukać, bo jeszcze nie miałam z tym nic wspólnego. A jeżeli chodzi o temat teściowej, to faktycznie się pociągnął, ale to pewnie dlatego, że to temat rzeka i zdecydowana większość z nas ma coś do powiedzenia w tym temacie Na tym się nie dało zapanować...
Ida, może jak nie masz zbytnio czasu i Ci zależy, to może dopisz, że prosiłabyś również o przekopiowanie informacji do wiadomości prywatnej, wtedy nie będziesz musiała przekopać całego forum, żeby znaleźć to, co Cię interesuje.
Ewelinko, też czekam z niecierpliwością na wiadomości!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 11:01
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Ja miałam krwotoczne zapalenie pęcherza 3x w ciągu pierwszych 6 mcy kiedy zaczęliśmy współżyć z moim teraz już mężem. Nie wiem, czy to wina różnego pH, czy przyczyniło się to, że w pracy miałam zimno,a w toalecie wiało lodem. Mi zawsze pomagał Cipronex, po kilku godzinach było super. Ale to antybiotyk, więc ciężko z dostępnością na już.
-
KotkaPsotka wrote:Dzien dobry w ten piekny poranek .
Bursztynka ty rob test!
Oj ja już się wyrwałam i robiłam we wtorek z ciekawości, bo mam takie o czułości 25 mIU/ml no i nic. Teraz poczekam do 29 dnia cyklu. Bo w sumie nie wiem kiedy mam mieć spodziewaną @ bo wcześniej przy anty było zegarowe 28 dni. Dziś kończę brać dupka w 25 dc więc jakby co @ powinna przyjsc za 3 dni. Wywnioskowałam że przetestuję we wtorek - 29 dc. -
nick nieaktualny
-
Witam kochane
Jak mija dzień?
Ja dziś na chorobowym jestem a co
u mnie też plamienie tylko jakoś mnie brzuch nie boli.
Postanowiłam, że muszę sobie znaleźć zajęcie i chyba będzie to nauka pieczenia dobrych smakołyków.
Mój Piotruś będzie zadowolony, a ja skupie się na pieczeniu,a nie na ciągłym myśleniu czy się uda itd.
Pisałam z moją koleżanką udało jej się za 4 razem bo nie myślała o tym tak.
Ja się chyba zablokowałam
Mam takie uczucie, że czegoś mi brakuje...
Ewelinka trzymam kciukiEwelina23 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję za miłe przyjęcie. Wirbażko z tym badaniem nasienia już się dowiedziałam co i jak. Mąż nie ma nic przeciwko, tylko znam go, aż za dobrze. M. jest typem wrażliwca i jeśli się okaże, że problem leży po jego stronie to się załamie i wątpię czy wtedy pomoże nawet fakt, że można to leczyć.
Dzisiaj przypada 19d.c. i czuję, że zbliża się ovulacja. Pobolewa mnie prawy jajnik i śluz jaj białko jaja kurzego. Czytałam trochę o żelu Conceive Plus i zastanawiam się czy go kupić. Sama już nie wiem z tego wszyskiego człowiek różnych sposobów się chwyta. Z drugiej strony może nie będę wyrzucać kasy i zacekam na wizytę u ginekologa.
Ewelino23 nie ma co się bać. Wszystko będzie dobrze -
Ewuncia witamy!
Driada mi tez czegoś brakuje. Mam już dość życia tylko we dwoje.
Za młodu się wyszumiałam, w małżeństwie już mieliśmy czas -'tylko dla siebie' i teraz czas na coś więcej...
Trzeba sie jakoś odblokować...