Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No masz racje :p
A ja na twoim miejscu bym chyba nie wytrzymala...i Juz chyba dobijalabym sie do drzwi apteki.....pfff mocno za Ciebie zaciskam kciukory!!Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Witajcie. Niestety wszystkiego nie doczytalam...Witam,nowe staraczki,dobrze,ze nas tyle...zawsze razniej
Ja jeszcze nie mam okresu,juz mnie to wkurza ...bym chciala juz dostac i czekac na dni plodneTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Kaśka28 wrote:A ja na twoim miejscu bym chyba nie wytrzymala...i Juz chyba dobijalabym sie do drzwi apteki.....pfff mocno za Ciebie zaciskam kciukory!!
Alka, ja się nie znam.Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:Macierzanka, ja właśnie skończyłam jeść sałatkę grecką. Teraz na kanapie pod kocykiem próbuję znaleźć jakiś fajny film w Tv ale wszystko już chyba oglądałam wcześniej. Nudy.
Macierzanka:) wrote:Szalone A ja doczytałam
Nie było mnie cały dzień, ale za to przede mną samotny wieczór.
A Wy co porabiacie?
Nie samotny bo masz nas:DWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2014, 21:29
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Masz rację, ja tez już wszystko widziałam... chociaż są filmy, które widziałam wiele razy i mi sie nie znudzą
A Ty masz nadal tempkę od linijki?
Aha, zapomniałabym - witam wszystkie nowe staraczki!!!
-
Kaśka28 wrote:Nie samotny bo masz nas:D
No przecież, że mam
Kaśka28 wrote:PS KOCHAM CIE teraz leci na TVN...juz go widzialam 2 razy ale ogladam kolejny:D
Ja też i boję się, że znowu się rozryczę... -
Ok ja mykam dobranoc kochane:D
A tak wracajac do filmu polecam aUGUST RUSH i MY NAME IS KHAN-przepiekny cudowny i ryczalam jak bóbr na obu
DobranocDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Od wczorajszego wieczoru kilkanaście stron macie tempo dziewczynki
Dobry wieczór tak w ogóle
U mnie nadal brak oznak płodnych...a tu już 13dc...jeszcze mąż w poniedziałek na tydz wyjedzie to już będzie całkiem po ptokach
Co do filmów, ja mam taki swój, który ma hm na moje oko ze 12 lat, oglądałam go 100 razy
Coyote ugly (w dziwnym polskim tłumaczeniu Wygrane marzenia). PolecamMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Misty, to masz podobnie do mnie. Ja też dziś 13dc, śluz niby rozciągliwy, ale taki byle jaki i mało go Testy owulacyjne negatywne. Jutro imieniny szwagra, więc mąż nie do użytku aż do poniedziałku wieczorem...
No ale nic to, korzystam z każdej chwili i nie ma że boliWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2014, 22:25
Fidelissa, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość