Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Macierzanka:) wrote:No to witaj "Marku"
Kasia ja też miałam kiedyś "przyjemność" pracować w sieciówce za młodu
Temat rzeka... do dzisiaj jak chodzę po sklepach to poprawiam towar -
Ida wrote:No to ja jeszcze odnośnie tego wiesiołka - bierzemy do owulacji. No ale przecież dokładnie nie wiemy kiedy ona się odbyła, więc jak to ocenić? Dopiero wtedy jak ovf zaznaczy krechę?
Mniej więcej... bo pamiętaj, że ovu lubić się pomylić, to program. Mi czasami przestawia owulkę kilka razy w ciągu cyklu. Poza tym ovu zaznacza owulkę już po owulce na podstawie wyższych temperatur. Więc tym się tak bardzo nie sugeruj. Bardziej obserwacją śluzu i temperatury. Jak się pojawi płodny śluz wtedy odstaw
Ida lubi tę wiadomość
-
kasia_czarna wrote:Oj macierzanka ... ja juz po malu mam dosc mojej pracy... zmeczona juz jestem wracam chyba do mojego rodzinnego miasta w Maju... abym mogla wkoncu zamieszkac z moim kochnym
Rozumiem. Ja pracę wspominam miło, ze względu na koleżanki... a cała otoczka, wolę nie pamiętać...
-
Nio team w pracy jest super... klientki tez nie sa takie zle ale jakos tak tesknie za swoim widzimy sie co dwa tyg i to tylko na weekendy i chciala bym juz z nim zamieszkac... ale powiedzialam mu ze najpierw zajdziemy w ciaze a dopiero sie przeprowadze... a z ta ciaza to nie jest tak latwo jak on sie wiecznie mija z moja owulacja:(