Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida wrote:Macierzanko, dziękuję za informacje
Zauważyłam, że ten cykl zaczęłam wyższą temperaturą niż w poprzednim cyklu, mniej więcej o 0,3 stopnia. Czy to normalne?
Tak, każdy cykl jest inny. Ona sobie i tak odpowiednio spadnie. Mi temperatura spadała zawsze dzień przed @, ale ostatnio spada dopiero jak już małpa przyjdzie. W zależności od tego jak szybko spada poziom hormonkówIda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ok, dziękuję za wiadomości Nie zamartwiam się ani nie szukam problemów, bo tak właśnie myślałam, że każdy cykl jest inny. Chciałam się tylko upewnić
Z tym, że już minął mi 3dc, a tempka nadal wyższa o te 0,3 niż przy ostatnim cyklu. I nie ma tendencji spadkowej.Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Macierzanko, zobaczę jak to będzie, ale mam nadzieję, że ok
I jeszcze pytanie - dziewczyny, dlaczego ovf wyznaczyło mi tylko 3 przewidywane dni na owulację? W poprzednim cyklu było ich (tych przewidywanych przez system) chyba ze 4 albo 5. -
Little frog, hehe my właśnie przed sekundą też postanowiliśmy dziś spacer mrozikowy
Ja się dziś obudziłam po 4 i nie mogłam zasnąć, bo chyba się bałam że prześpię mierzenie tempki. No a teraz jak się obudziłam o 9 to mnie głowa boli. SuperWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2014, 09:09
Little Frog, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Ida bo to program, on ma algorytm i na podstawie wpisanych przez Ciebie objawów wylicza dni płodne. Zatem wszystko zalezy od tego jakie dane wpiszesz. Im więcej tym lepiej
Ja biorę wiesiołka od wrzesnia i bardzo mi pomógł. Po tabletkach miałam Saharę Tarcie jak po glebie A po wiesiołku juz po miesiącu poprawa.
Teraz zwiększyłam do 3x2 tabletki dziennie i jest rewelacja. W okolicach owulacji śpię z ręcznikiem papierowym pod poduszką do wycierania
No ale tak jak Macierzanka napisała, nie na każdego działa. Sprawa indywidualna.
Jak nie umiesz sobie wyznaczyc owulki to bierz na oko, od 1dc to 10-12 dnia. Wtedy sobie na pewno nie zaszkodzisz. Ale tu ważne jest abyś nie jadła go w trakcie zagnieżdżenia, po powoduje mikroskurcze macicy, a że zagnieżdzenie jets dopiero po owu, to spokojnie zdążysz odstawić
Lena87, Macierzanka:), Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry wszystkim wpadłam zobaczyć czy jest kolejne 10 stron, ale póki co widzę, że jest spokojnie
Żabcia spacer to dobry pomysł. Ja też się mam zamiar wybrać po obiedzie pochodzić trochę po śniegu bo od marca zeszłego roku go nie było
Lucy a może to implantacyjne?
Little Frog lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
W końcu odespałam wczorajszy dzień od razu lepiej. Dzisiaj słonko świeci więc może wybierzemy się z mężulkiem i z psiakiem na spacer trzeba wykorzystać pogodę.
Co do wiesiołka ja biorę dopiero drugi miesiąc 3x2 i piję ogromne ilości wody. Minimalnie rozrzedził śluz, ale póki co bez rewelacji. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co do śluzu, jeśli na kogoś nie działa wiesiołek, to niech sobie łyka olej lniany, on ma tez super właściwości i można go pić cały cykl. Albo siemię lniane...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2014, 10:08
Lena87, Ida lubią tę wiadomość