X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    masakra ceny z kosmosa .
    Tu u nas test ciazowy kosztuje 10 euro .
    A owulacyjne kosztuja 28 euro za 7 testow to cena z kosmosu

o matko ciążowy za 10 euro :o

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcialam wlasnie napisac ze zaprosze was wszystkie na te imprezke ale chyba ja jedna bylabym pijaca bo wy wszystkie albo juz w ciazy albo blisko ovulki wiec zeby wam nie zaszkodzi wstapie po zaopatrzenie i za wasze zdrowie i za to zeby kazdej sie udalo na walentynki miec prezencik:D

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    o matko ciążowy za 10 euro :o
    tak . Cena z kosmosu . Elektroniczny tez kosztuje 10 e no sa testy co kosztuja 30/40 euro ale chyba ich pogielo z tymi cenami

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj Kaśka, jak za wszystkie pijesz to musisz mieć duży spust ;)

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    Chcialam wlasnie napisac ze zaprosze was wszystkie na te imprezke ale chyba ja jedna bylabym pijaca bo wy wszystkie albo juz w ciazy albo blisko ovulki wiec zeby wam nie zaszkodzi wstapie po zaopatrzenie i za wasze zdrowie i za to zeby kazdej sie udalo na walentynki miec prezencik:D
    te co przed owulka winko na endo :) a reszte soczek :)

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spacer zaliczony, forum nadrobione, to można się jakoś wkręcić w temat :D
    Ja kupuję testy w Polsce, bo tu w przeliczeniu 35 zł za jeden najzwyklejszy, a za takie elektroniczne to 50-70 zł. Tragedia!

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Spacer zaliczony, forum nadrobione, to można się jakoś wkręcić w temat :D
    Ja kupuję testy w Polsce, bo tu w przeliczeniu 35 zł za jeden najzwyklejszy, a za takie elektroniczne to 50-70 zł. Tragedia!
    u nas tez ceny z kosmosu

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do picia, to bym się przyłączyła, chociaż teraz jestem ustawiona na stan pełnej gotowości. Mąż już się chyba trochę znudził lateksowym kubraczkiem i dziś sobie pozwolił bez....ale co mi z tego, skoro to dopiero 11 dzień cyklu...

Fidelissa, santoocha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Co do picia, to bym się przyłączyła, chociaż teraz jestem ustawiona na stan pełnej gotowości. Mąż już się chyba trochę znudził lateksowym kubraczkiem i dziś sobie pozwolił bez....ale co mi z tego, skoro to dopiero 11 dzień cyklu...
    a kiedy owulka ??

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przypuszczam, że może tak ok 15 dnia...ale sama nie wiem. Zrobiłam postępy - mierzę już temperaturę :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja kolezanka pochwalila mi sie niedawno ze jak jej maz nie chcial narazie dziecka to w kazdej gumce robila dziurki igla :) tylko takie troszke wieksze . Zawszla w ciaze a maz sie bardzo ucieszyl i do niej powiedzial widzisz starac sie nie musielismy i zaszlas nawet w gumce hehehe

Ania07, Lena87, Macierzanka:), Fidelissa, Maniuś lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Przypuszczam, że może tak ok 15 dnia...ale sama nie wiem. Zrobiłam postępy - mierzę już temperaturę :D
    aha trzymam kciuki zeby przezyly :)

Little Frog lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Moja kolezanka pochwalila mi sie niedawno ze jak jej maz nie chcial narazie dziecka to w kazdej gumce robila dziurki igla :) tylko takie troszke wieksze . Zawszla w ciaze a maz sie bardzo ucieszyl i do niej powiedzial widzisz starac sie nie musielismy i zaszlas nawet w gumce hehehe

Trzeba sobie radzić :D

• alka89 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanko,moze glupie,ale zapytam. Dni plodne mialam 1,2 stycznia bo zawsze tak 14 dni po od @,ale teraz 23 na usg wyszlo ,ze mialam pecherzyki w obu jajnikach nawet do 22 mm. Czy jesli sie wczoraj kochalam to bylaby szansa?

Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
    Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Hahaha....faktycznie tak się da? :D Ja myślałam, że może się rwać jak się dziurkę zrobi.... :D

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka to za 3 dni zaciagnij go do łóżeczka moze znomu nie zechce zalozyc kubraczka:D a z tym spustem to jest tak ze jak mam za co to moge pic:D swoja droga nastepnego dnia bede zdychala ale coz tak sie nie moge doczekac @ ze wszytko mi jedno :) a z tymi cenami to faktycznie masakra :D a jak ktoras zechce to zapraszam hehe ale to dopiero jak ta wredota przyjdzie

Little Frog, Fidelissa lubią tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ten elektroniczny fajny bajer, bo przelicza zawartość hormonu i wylicza, który to tydzień, co jest odpowiednikiem skali: cień cienia - kreska - gruba krecha.
    Ale w sumie, to chyba jak komuś szybki test wychodzi dodatni to i tak się idzie potwierdzić w labo z krwi betahcg. I wydaje mi się że koszt paska plus beta jest niższy niż ten elektroniczny test (około 30-40zł)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Hahaha....faktycznie tak się da? :D Ja myślałam, że może się rwać jak się dziurkę zrobi.... :D
    Dala rade wiec sie da .
    Tak sie usmialam z niej jak mi to mowila .

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alka89 wrote:
    Mam pytanko,moze glupie,ale zapytam. Dni plodne mialam 1,2 stycznia bo zawsze tak 14 dni po od @,ale teraz 23 na usg wyszlo ,ze mialam pecherzyki w obu jajnikach nawet do 22 mm. Czy jesli sie wczoraj kochalam to bylaby szansa?

może nawet na blizniaki :D

Fidelissa lubi tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alka89 wrote:
    sa szanse bo plemiki w dni plodne zyja dluzej . Poprawcie jeszcze dzis serduchem

‹‹ 268 269 270 271 272 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ