Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Chcialam wlasnie napisac ze zaprosze was wszystkie na te imprezke ale chyba ja jedna bylabym pijaca bo wy wszystkie albo juz w ciazy albo blisko ovulki wiec zeby wam nie zaszkodzi wstapie po zaopatrzenie i za wasze zdrowie i za to zeby kazdej sie udalo na walentynki miec prezencik:D
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Chcialam wlasnie napisac ze zaprosze was wszystkie na te imprezke ale chyba ja jedna bylabym pijaca bo wy wszystkie albo juz w ciazy albo blisko ovulki wiec zeby wam nie zaszkodzi wstapie po zaopatrzenie i za wasze zdrowie i za to zeby kazdej sie udalo na walentynki miec prezencik:D
-
nick nieaktualny
-
Co do picia, to bym się przyłączyła, chociaż teraz jestem ustawiona na stan pełnej gotowości. Mąż już się chyba trochę znudził lateksowym kubraczkiem i dziś sobie pozwolił bez....ale co mi z tego, skoro to dopiero 11 dzień cyklu...
Fidelissa, santoocha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Co do picia, to bym się przyłączyła, chociaż teraz jestem ustawiona na stan pełnej gotowości. Mąż już się chyba trochę znudził lateksowym kubraczkiem i dziś sobie pozwolił bez....ale co mi z tego, skoro to dopiero 11 dzień cyklu...
-
nick nieaktualnyMoja kolezanka pochwalila mi sie niedawno ze jak jej maz nie chcial narazie dziecka to w kazdej gumce robila dziurki igla tylko takie troszke wieksze . Zawszla w ciaze a maz sie bardzo ucieszyl i do niej powiedzial widzisz starac sie nie musielismy i zaszlas nawet w gumce hehehe
Ania07, Lena87, Macierzanka:), Fidelissa, Maniuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Moja kolezanka pochwalila mi sie niedawno ze jak jej maz nie chcial narazie dziecka to w kazdej gumce robila dziurki igla tylko takie troszke wieksze . Zawszla w ciaze a maz sie bardzo ucieszyl i do niej powiedzial widzisz starac sie nie musielismy i zaszlas nawet w gumce hehehe
Trzeba sobie radzić -
Mam pytanko,moze glupie,ale zapytam. Dni plodne mialam 1,2 stycznia bo zawsze tak 14 dni po od @,ale teraz 23 na usg wyszlo ,ze mialam pecherzyki w obu jajnikach nawet do 22 mm. Czy jesli sie wczoraj kochalam to bylaby szansa?Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Ewelina23 wrote:Moja kolezanka pochwalila mi sie niedawno ze jak jej maz nie chcial narazie dziecka to w kazdej gumce robila dziurki igla tylko takie troszke wieksze . Zawszla w ciaze a maz sie bardzo ucieszyl i do niej powiedzial widzisz starac sie nie musielismy i zaszlas nawet w gumce hehehe
-
Zabka to za 3 dni zaciagnij go do łóżeczka moze znomu nie zechce zalozyc kubraczka:D a z tym spustem to jest tak ze jak mam za co to moge pic:D swoja droga nastepnego dnia bede zdychala ale coz tak sie nie moge doczekac @ ze wszytko mi jedno a z tymi cenami to faktycznie masakra a jak ktoras zechce to zapraszam hehe ale to dopiero jak ta wredota przyjdzie
Little Frog, Fidelissa lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
ten elektroniczny fajny bajer, bo przelicza zawartość hormonu i wylicza, który to tydzień, co jest odpowiednikiem skali: cień cienia - kreska - gruba krecha.
Ale w sumie, to chyba jak komuś szybki test wychodzi dodatni to i tak się idzie potwierdzić w labo z krwi betahcg. I wydaje mi się że koszt paska plus beta jest niższy niż ten elektroniczny test (około 30-40zł)Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
alka89 wrote:Mam pytanko,moze glupie,ale zapytam. Dni plodne mialam 1,2 stycznia bo zawsze tak 14 dni po od @,ale teraz 23 na usg wyszlo ,ze mialam pecherzyki w obu jajnikach nawet do 22 mm. Czy jesli sie wczoraj kochalam to bylaby szansa?
może nawet na blizniakiFidelissa lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyalka89 wrote:Mam pytanko,moze glupie,ale zapytam. Dni plodne mialam 1,2 stycznia bo zawsze tak 14 dni po od @,ale teraz 23 na usg wyszlo ,ze mialam pecherzyki w obu jajnikach nawet do 22 mm. Czy jesli sie wczoraj kochalam to bylaby szansa?