Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Little Frog wrote:Łatwo pisać "zaciągnij" Muszę zachować pozory, żeby się nie zorientował i namawiać go na gumeczkę...bo on tak odwrotnie działa A mówią, że kobiety tak mają... ;]Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Łatwo pisać "zaciągnij" Muszę zachować pozory, żeby się nie zorientował i namawiać go na gumeczkę...bo on tak odwrotnie działa A mówią, że kobiety tak mają... ;]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
alka89 wrote:powinna byc 16 stycznia,dlatego mialam taka nadzieje,ale nic,jedna krecha ,beta tez nie wyszla po mojej mysli
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Hahahaha....faktycznie odważna Ja to nie potrafię mężowi ściemniać (wszystkim tylko nie jemu no i mamie), tylko by na mnie popatrzył i by wiedział, że coś kombinuję
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:kocana glowa do gory jak nie ten to kolejny spokojnie wyluzuj bo bedziesz w mojej syt...ja sie zos zablokowalam a nawet teraz cisnienia nie czuje a malpy jak nie bylo tak niema
Ile Ci sie spoznia?Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
Alka,a gin coś mówił skąd ten cykl taki wydłużony?
Ewelinko, właśnie przed chwilą widziałam, że miałaś cztery czwórki w ilości postów i tak mi się przypomniało, to jak byliśmy mali, to jak była złota godzina (00:00 11:11 lub 22:22) myśleliśmy o jakimś życzeniu W sumie do teraz mi się zdarza jak tak przypadkiem trafię, to pomyślę sobie życzenieEwelina23, Misty87 lubią tę wiadomość