Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyalka89 wrote:Z badan to robilam progesteron,tyroksyna wolna,tsh i prolaktyne
Od 9 grudnia biore euthurox na tarczyce bo mam 4,2 i bromergon bo mam po obciazeniu ponad 10 razy wyzszy
Niech ci powie czy z jajnikami dobrze wszystko i wogole . -
Lucy wrote:Mój brat jest 10 lat po ślubie i też dzieci nie mają i niedawno na weselu od nawalonego kuzyna usłyszał: Ty, a Ty co, strzelasz ślepakami?
Nie dał mu w pysk tylko dlatego, że go bratowa powstrzymała..
Ja bym nie powstrzymywała swojego, bym chciała żeby w papę dostał..
Ja też bym się nie zawahała... sama bym dała!Little Frog, Lucy, santoocha lubią tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:idz moze do innego gina .
Niech ci powie czy z jajnikami dobrze wszystko i wogole .
Gdyby cos bylo nietak to chyba by powiedzial...strasznie mnie bolalo,wiec musial powiedziec,ale mowil,ze wszystko okTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Ja jeszcze sie nie znam na tych wszytkich badaniach ale jutro zadzwonie do gin-endokrynologa, ktory specjalizuje sie w leczeniu nieplodnosci i umowie sie na wizyte on mi powie jakie badania dokladnie mam zrobic i pozniej bedzie wiadomo...no chyba ze bedzie bardzo odlegly termin to poprosze was o pomoc i zrobie badania na wlasna reke, meza posle na badanie nasienia i juz w wynikami pojde do niego...moze to nie takie glupie...bedzie juz mogl cos poradzic co myslicie?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Alka, nie łam się! Będzie dobrze - zobaczysz Jeszcze się przekonasz i będziesz się śmiać z tego, że tak mówiłaś
Wiecie co,dobrze,ze Was mam,nikt mnie nie rozumie...no tak,ale jak maja rozumiec skoro u nich to wszystko raz dwa poszlo. Kochane jestescie!!!!Moj tez jakos dziwnie podchodzi do tego ...nawet nie wie jaka ja mam depresje,zyje z dnia na dzien,nic mnie nie cieszy. Dobrze ,ze mam prace bo tam bynajmniej nie mam czasu myslecFidelissa lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Ja jeszcze sie nie znam na tych wszytkich badaniach ale jutro zadzwonie do gin-endokrynologa, ktory specjalizuje sie w leczeniu nieplodnosci i umowie sie na wizyte on mi powie jakie badania dokladnie mam zrobic i pozniej bedzie wiadomo...no chyba ze bedzie bardzo odlegly termin to poprosze was o pomoc i zrobie badania na wlasna reke, meza posle na badanie nasienia i juz w wynikami pojde do niego...moze to nie takie glupie...bedzie juz mogl cos poradzic co myslicie?
-
czarna164 wrote:Też się nie nastawiam bo jak miałam torbiel to miałam takie objawy jak na ciążę.Nawet moja gin mi powiedziała,że torbiele często daja takie objawy jak ciąża.Także grzecznie czekam do jutra i podzielę się z wami informacjami.
Ja wierze,że nam się tu wszystkim uda,predzej czy później.
Trzymam mocno kciuki!!! -
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Po prostu bardzo chciala a on jeszcze nie . Ale jak sie dowiedzial byl szczesliwy
No właśnie, obserwuję że właśnie tak często bywa. Niby nie chcą, niby się wstrzymują, a jak przyjdzie co do czego, to nie mogą się doczekać, a tatusiami są idealnymiLittle Frog, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:uuu to jak go dorwiesz to niewiem czy do owulki cos zostanie hehe
Mam nadzieję, że jednak coś tam jeszcze będzie Mój mąż jest zawsze bardzo chętny na przytulanki, no chyba że późnym wieczorem, bo wtedy to jest zmęczony. Zawsze akurat wtedy kiedy mi się tak bardzo chce!Ewelina23, Macierzanka:), Maniuś lubią tę wiadomość
-
Heh, mój mąż denerwuje się jak płaczę... ale mówi, że to dlatego bo on nie może nic zrobić i mu serce pęka jak widzi łzy w moich oczach. To jak już kiedyś wytoczyłam wojnę, bo mi powiedział, że strasznie szybko się rozklejam i muszę być twardsza, to mu powiedziałam, że on jak się denerwuje to krzyczy, a ja jak mi jest smutno i przykro to płacze i nie może mi zabronić okazywania emocji, bo ja nad tym nie panuję.
-
Kaśka28 wrote:Ja jeszcze sie nie znam na tych wszytkich badaniach ale jutro zadzwonie do gin-endokrynologa, ktory specjalizuje sie w leczeniu nieplodnosci i umowie sie na wizyte on mi powie jakie badania dokladnie mam zrobic i pozniej bedzie wiadomo...no chyba ze bedzie bardzo odlegly termin to poprosze was o pomoc i zrobie badania na wlasna reke, meza posle na badanie nasienia i juz w wynikami pojde do niego...moze to nie takie glupie...bedzie juz mogl cos poradzic co myslicie?
Mi na pierwszej wizycie endyk-ginek. dal skierowania na te badania o ktorych mowilam
TSH<TYROKSYNA WOLNA,progesteron,prolaktyna,chodze do Kliniki Leczenia Nieplodnosci w Gdansku,ale mam ponad 120 km,nastepna wizyta 14 kwietnia,ale przed wizyta zrobie tsh i prl zebym juz z wynikami pojechala bo na wizycie pewnie tylko by dal skierowanie na nie,wiec zrobie juzTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Kaśka28 wrote:Chcialam wlasnie napisac ze zaprosze was wszystkie na te imprezke ale chyba ja jedna bylabym pijaca bo wy wszystkie albo juz w ciazy albo blisko ovulki wiec zeby wam nie zaszkodzi wstapie po zaopatrzenie i za wasze zdrowie i za to zeby kazdej sie udalo na walentynki miec prezencik:D
Spoko Kaśka, ja się piszę, bo raczej nie liczę póki co na cuda... choć może właśnie na cud powinnam czekaćLittle Frog, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalka89 wrote:Gdyby cos bylo nietak to chyba by powiedzial...strasznie mnie bolalo,wiec musial powiedziec,ale mowil,ze wszystko ok
Lena87, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:Moja kolezanka pochwalila mi sie niedawno ze jak jej maz nie chcial narazie dziecka to w kazdej gumce robila dziurki igla tylko takie troszke wieksze . Zawszla w ciaze a maz sie bardzo ucieszyl i do niej powiedzial widzisz starac sie nie musielismy i zaszlas nawet w gumce hehehe
Dobre
A tu się człowiek martwi i nogi podnosi i w ogóleLena87, Ewelina23, Fidelissa lubią tę wiadomość