Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Macierzanka:) wrote:Spoko Kaśka, ja się piszę, bo raczej nie liczę póki co na cuda... choć może właśnie na cud powinnam czekać
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:Pewnie ze nie jest glupie . Dobrze wiedziec czy jest wszystko dobrze . albo jak to leczyc
ale dzieki wam juz sporo sie dowiedzialam i wiem na co zwracac uwage kochane jesteście :*Ewelina23 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyIda wrote:Mam nadzieję, że jednak coś tam jeszcze będzie Mój mąż jest zawsze bardzo chętny na przytulanki, no chyba że późnym wieczorem, bo wtedy to jest zmęczony. Zawsze akurat wtedy kiedy mi się tak bardzo chce!
Ida lubi tę wiadomość
-
alka89 wrote:ok,tak z reszta mi sie wydaje,ze by powiedzial...chociaz juz sama nie wiem
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:tylko wiesz boje sie tego ze jak juz porobie badania bede miala wyniki to sprawdze w necie i zdiagnozuje sie sama wiesz jak jest...pozniej niepotzrebnie bede sie stresowala itp narazie czekam na malpe potem zaczne dzialac
ale dzieki wam juz sporo sie dowiedzialam i wiem na co zwracac uwage kochane jesteście :*
do lekarza i on juz powie co trzeba leczyc a co jest si -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Kurcze, zescie sie rozpisaly
Dopiero co zaczelam czytac a tu juz + 3 strony do przodu
Jak by Moj M zalozyl gumke to bym go wysmiala (nie lubi ch*josciskow)
Nasze organizmy lubia platac figle, 4 lata temu mialam plamienie 2 m-ce i potem 2 m-ce spokoj.Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:ooo 12 to i ja ide do gina
Idz bo moze byc cos nie tak tam wyzej opisalam ci swoja historie z ginem
Czytalam...no mam nadzieje,ze mi cos powi konkretnego...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
No i ja dobrnęłam właśnie do końca UDAŁO SIĘ!
Alka, po to tu jesteśmy żeby sie wspierać i odstresowywać czasem też
Żabciu, nowe życie to cud, święta prawda
A mi dodatkowo jeszcze chodzi o cud poczęcia, albo poczęcia za pomocą cudu bo coś u mnie medycyna nie może...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2014, 20:49
Ewelina23, Little Frog, Lena87, julenka78, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:Moj piotrek wczoraj chcial sie poprzytulac .
Ale mu przypomialam o 2 tyg zakazie .
no juz u nas nie bylo sporo bo od owulki wiec sie nie dziwie ze wyglodnialy bo sama mam ochote
To jest jakiś zakaz na początki ciąży? Czy tylko Wy macie?Ewelina23 lubi tę wiadomość