Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Alka,a gin coś mówił skąd ten cykl taki wydłużony?
Ewelinko, właśnie przed chwilą widziałam, że miałaś cztery czwórki w ilości postów i tak mi się przypomniało, to jak byliśmy mali, to jak była złota godzina (00:00 11:11 lub 22:22) myśleliśmy o jakimś życzeniu W sumie do teraz mi się zdarza jak tak przypadkiem trafię, to pomyślę sobie życzenie
Niech sie spelnia jak najszybciej -
Kaśka28 wrote:Zabka jak on sie juz znudzil gumkami to moze jednak mu sie odwidzi i znowu zaczniecie sie starac:D
Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Alka,a gin coś mówił skąd ten cykl taki wydłużony?
Ewelinko, właśnie przed chwilą widziałam, że miałaś cztery czwórki w ilości postów i tak mi się przypomniało, to jak byliśmy mali, to jak była złota godzina (00:00 11:11 lub 22:22) myśleliśmy o jakimś życzeniu W sumie do teraz mi się zdarza jak tak przypadkiem trafię, to pomyślę sobie życzenie
Nie mowil zbytnio bo to bylo w szoiatalu na sorze i sapal,ze jest od naglych przypadkow,a nie zeby wyjasniac mi czemu mi sie spoznia...ale usg robil i mowil tylko ,ze te pecherzyki sa,ale to nie ten dzien cyklu...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
alka89 wrote:Nie mowil zbytnio bo to bylo w szoiatalu na sorze i sapal,ze jest od naglych przypadkow,a nie zeby wyjasniac mi czemu mi sie spoznia...ale usg robil i mowil tylko ,ze te pecherzyki sa,ale to nie ten dzien cyklu...
Chyba, że nie wiedział Bo z nimi to też różnie bywa... -
nick nieaktualnyalka89 wrote:Nie mowil zbytnio bo to bylo w szoiatalu na sorze i sapal,ze jest od naglych przypadkow,a nie zeby wyjasniac mi czemu mi sie spoznia...ale usg robil i mowil tylko ,ze te pecherzyki sa,ale to nie ten dzien cyklu...
Ja tez tak mialam ze mi sie spozniala @ ale ja mam torbielowe pecherzyki jak to gin powiedzial nadgorliwe jajniki -
Bursztynka wrote:Kaśka, pamiętaj że jak @ to robisz imprezę :p u mnie barek czeka.
Ida, ja też dojeżdżam codziennie do pracy 32km. Mam mały japoński samochodzik na gaz i miesięcznie idzie mi 400-500 zeta na paliwo. U mnie w mieście pracy nie za wiele. Urzędy po znajomościach, sklepy, sklepy i jeszcze raz sklepy no i jedna wielka kopalnia dla facetów.
Pracuję w mieście wojewódzkim, w firmie która sprzedaje właśnie między innymi testy do laboratoriów. Także właśnie między innymi testy ciążowe mam na wyciągnięcie ręki i sprzedaję je na codzień ale mimo tego, że mogłabym kupić je po kosztach to nie chcę tego robić u siebie w firmie, bo oczywiście zaraz wszyscy by wiedzieli że się staram.
Ja miesięcznie wydaję 400 zł ale ja mam golfa i to diesla... Ale najważniejsze, że praca jest -
nick nieaktualny
-
Little Frog wrote:Ehhhh....co za lekarz! No korona by mu z głowy spadła jakby powiedział...szkoda słów
Chyba, że nie wiedział Bo z nimi to też różnie bywa...
No,brak slow,mogl powiedziec bo i tak czekalismy na inne wyniki,ale pewnie byl wsiekly,ze od filmu go oderwali na nocnej zmianieTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Moja kolezanka pochwalila mi sie niedawno ze jak jej maz nie chcial narazie dziecka to w kazdej gumce robila dziurki igla tylko takie troszke wieksze . Zawszla w ciaze a maz sie bardzo ucieszyl i do niej powiedzial widzisz starac sie nie musielismy i zaszlas nawet w gumce hehehe
Omg, ale to musiała być desperatka -
Ewelina23 wrote:a robilas sobie badania wszystko jest dobrze ?
Ja tez tak mialam ze mi sie spozniala @ ale ja mam torbielowe pecherzyki jak to gin powiedzial nadgorliwe jajniki
Z badan to robilam progesteron,tyroksyna wolna,tsh i prolaktyne
Od 9 grudnia biore euthurox na tarczyce bo mam 4,2 i bromergon bo mam po obciazeniu ponad 10 razy wyzszyTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
nick nieaktualny