Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Lucy a co u Ciebie ?
Ewelina23, Macierzanka:), Fidelissa, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny! Ja jak zwykle późno i muszę nadrabiać
Śniegiem u nas dowaliło, że masakra. W końcu prawdziwa zima. Byliśmy już z mężulkiem i psinką na spacerze. Słonko pięknie świeci więc korzystamy.
Bursztynka trzymam kciuki za 2 kreseczki
Lucy daj znać jak po usg
A tak na marginesie mam głupie pytanie. Bo ja im dłużej się nad czymś zastanawiam tym bardziej głupiejePowiedzcie wy mi, czy jak nie mam śluzu typowo BJ w środku, to czy jest to jednoznaczne, że w szyjce też go nie ma? Ja ogólnie mam mało śluzu, więc go nawet na bieliźnie nie obserwuję, ze środka coś nie coś wygrzebie, ale wiadomo, że śluz się miesza i ciężko go czasem określić.
-
Zdarza się tak, kiedy kobiety mają niewiele śluzu. Wytępuje on wewnątrz.
A u mnie masakra. Przyszła @, ale taka wredna, że z bólu niemalże chodziłam po ścianach. Tabletki nie pomagały, do tego wymioty... Masakra! Ledwo żyję, jestem blada i tylko mogłam leżeć na boku. Teraz jest troszkę lepiej - mogę przynajmniej siedzieć na współleżąco. Oby to się już skończyło...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 16:37
-
Melula wspolczuje... raz mialam tylko taki mocny bol brzucha, ze jedynie podkurczenie nog i spedzenie tak godziny, pomoglo... teraz na szczescie prochy pomagaja, a bol nie jest taki intensywny.
Ale pomysl, ze niebawem kolejna szansa na dzidzi -
Hej dziewczyny umowilam sie do gin-endokrynologa ponoc specjalizuje sie w nieplodnosci. Umowilam sie na wizyte prywatna i mam takie pytanko, jak on mi przepisze jakies badania na skierowaniu to one będą wykonane za darmo czy jednak tak czy siak bede musiala za nie zaplacic? bo jak i tak bede musiala zaplacic to zrobie je wczesniej i przynajmniej juz bedzie w stanie mi doktorek cos powiedziec a i zaoszczedze na jednej wizycie hehe bo taki w miare drogi jest...zobacze czy mi bedzie odpowiadalDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Hej dziewczyny umowilam sie do gin-endokrynologa ponoc specjalizuje sie w nieplodnosci. Umowilam sie na wizyte prywatna i mam takie pytanko, jak on mi przepisze jakies badania na skierowaniu to one będą wykonane za darmo czy jednak tak czy siak bede musiala za nie zaplacic? bo jak i tak bede musiala zaplacic to zrobie je wczesniej i przynajmniej juz bedzie w stanie mi doktorek cos powiedziec a i zaoszczedze na jednej wizycie hehe bo taki w miare drogi jest...zobacze czy mi bedzie odpowiadal
niestety, wszystkie badania płatne... tylko nie kazdy lekarz chce przez telefon podac jakie badania kaze zrobic, wiekszosc mówi dopiero na wizycie, albo da część przed a czesc po.
jedynie z receptami jest różnie. ja mimo ze chodze prywatnie, to leki mi wypisuje normalnie refundowane, a część lekarzy nie ma umowy z nfz i leki tez są wtedy pełnopłatne
-
Kaśka28 wrote:Hej dziewczyny umowilam sie do gin-endokrynologa ponoc specjalizuje sie w nieplodnosci. Umowilam sie na wizyte prywatna i mam takie pytanko, jak on mi przepisze jakies badania na skierowaniu to one będą wykonane za darmo czy jednak tak czy siak bede musiala za nie zaplacic? bo jak i tak bede musiala zaplacic to zrobie je wczesniej i przynajmniej juz bedzie w stanie mi doktorek cos powiedziec a i zaoszczedze na jednej wizycie hehe bo taki w miare drogi jest...zobacze czy mi bedzie odpowiadal
niestety, wszystkie badania płatne... tylko nie kazdy lekarz chce przez telefon podac jakie badania kaze zrobic, wiekszosc mówi dopiero na wizycie, albo da część przed a czesc po.
jedynie z receptami jest różnie. ja mimo ze chodze prywatnie, to leki mi wypisuje normalnie refundowane, a część lekarzy nie ma umowy z nfz i leki tez są wtedy pełnopłatne
-
Fidelissa wrote:moja gin. namawia mnie na HSG czy któraś z Was miała?
Fidelissa, ja miałam. Ale nie ma dwóch jednakowych HSG, więc nie będę Cię na zapas straszyć. Ale ja miałam obydwa jajowody niedrożne i badanie było dla mnie straszne.
Ale mimo to polecam, bo wielu dziewczynom udało się udrożnić jajowody. Mnie się udało tylko trochę, a że to było juz parę miesięcy temu, to czeka mnie ponowne "przetykanie"! -
Patu wrote:witajcie dziewczyny
przyszłam na moment powiedziec ze u mnie narazie wszystko okbete robiłam prawie 10000 więc super rosnie, nadal ponad 100% w ciągu 48 godzin. a jutro pierwsze usg! wieczorem, o 19,30 mam wizyte. Trzymajcie kciuki żebym zobaczyła moje maleństwo
Ale przez tesciową nie udaje mi sie nie denerwowaćgrrr... postanowilismy na wiosne z mężem zrobc remont domu i zrobic osobne mieszkanie na strychu. we własnym wejściem by się odciąć. ale jak zniosne kilka miesiący to nie wiem. szlak potrafi czasem trafic...
No to ja trzymam kciuki za wizytę! Daj nam potem znać jaka duża już dzidzia
Dawaj radę i nie daj się! -
Patu wrote:niestety, wszystkie badania płatne... tylko nie kazdy lekarz chce przez telefon podac jakie badania kaze zrobic, wiekszosc mówi dopiero na wizycie, albo da część przed a czesc po.
Ten lekarz jest ordynatorem w szpitalu takze mysle ze umowe z NFZ posiada takze tym sie narazie nie przejmuje alr przed wizyta napewno pojde na badania a wy co polecacie z badan tak na poczatek?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️