Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina23 wrote:no i żałuje że zjadlam ten winogron .
A jak Wam kochane minol dzien ??
Czemu zalujesz ze zjadlas winogron? mam nadzieje ze ci nie zaszkodzilDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:no i żałuje że zjadlam ten winogron .
A jak Wam kochane minol dzien ??
Czemu żałujesz ?
Ja w końcu rozebrałam choinkę, troszkę dom ogarnęłam.
Zrobiłam ciasto na chlebek i teraz czekam, aż urośnie żeby upiec.
Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:to co zjadlam oddalam
uuu to faktycznie...ale wiesz co? szczerze zazdroszcze !!!!Ewelina23, Bursztynka, Lucy lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelinka u mnie wieczorek przed TV, dzień jako tako zleciał: kurs, obiad, sprzątanie itd.
A winogrona nie żałuj miałaś ochotę to zjadłaś, a że oddałaś no to taki urok ciąży. Oby Ci te mdłości jak najszybciej przeszły ;*
A w ogóle jak się czujecie?Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia07 wrote:Ewelinka u mnie wieczorek przed TV, dzień jako tako zleciał: kurs, obiad, sprzątanie itd.
A winogrona nie żałuj miałaś ochotę to zjadłaś, a że oddałaś no to taki urok ciąży. Oby Ci te mdłości jak najszybciej przeszły ;*
A w ogóle jak się czujecie?
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:A wszytkie moge zrobic za jednym razem czy to musze odpowiednie w okreslonym dniu cyklu?
wiem ze juz kiedys o tym pisalyscie ale ja sie na tym nie skupialam bo nie mialam zamiaru ich robic a to czarna magia dla mnie...ale postanowilam zaczac dzialac jak tylko mi sie cykl nowy zacznie
W odpowiednich dniach cyklu. Jak dobrze pamiętam to TSH i prolaktynę obojętnie kiedy, progesteron po owulacji, a LH FSH i estradiol między 3 a 5 dniem cyklu.Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej!
Jestem po wizycie.Miałam piękną owulkę w piątek ,jest ciałko żółte no i strzępki po uwolnieniu jajeczka.A ten okropny ból co miałam to była owulka.Podobno takie bolesne się zdarzają.Tym bardziej u mnie bo chyba przez ostatnie 8 m-cy wogóle nie było owulacji więc jak juz do niej doszło to z impetem.No i tempka też podwyższona.Także pozostaje mi teraz czekać jak się rozwinie sytuacja.Jak myslicie kiedy zatestować??
A tak na marginesie tez mnie naszła dzis ochota na winogrona i własnie się zajadam.
Ania07, Macierzanka:), Ida, Little Frog, Fidelissa, santoocha lubią tę wiadomość