Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kamilaj-19 wrote:Hej dziewczeta, ja również staram sie o swoje maleństwo tylko juz niestety po raz trzeci... Mam nadzieje, ze zmiana lekarza i duphaston mi w tym pomoga. Macie jakieś pocieszające słowa otuchy?? Bo ja już czasami nie mam sily, boje sie ze znowu nie wyjdzie:(
Po raz trzeci czyli trzeci cykl mam nadzieję?
Bo jeśli tak, to nie jest tak długo! Spokojnie, głowa do góry
Chociaż wiem, że pierwsze cykle przynoszą zawód bo człowiek myśli, że to hop-siup i już
Ale to nie tak działa i nie stresuj się, bo stres włącza blokadę!!!
Powodzenia i działaj tam dzielnie -
czarna164 wrote:a ile dni wczesniej,żeby byla miarodajna?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyczarna164 wrote:Po odstawieniu tabletek mój organizm nie umiał wrócic na normalne tory.Pojawiały się co chwila torbiele i w końcu na którejś wizycie moja gin mi powiedziała,że przypuszczalnie mam cykle bezowulacyjen bo ona nie widzi pęcherzyków.To było w grudniu.Potem na kolejnej wizycie okazało się,że jednak jest pęcherzyk o wielkości 20,3 mm i to on własnie mi pękł.Także może wkońcu coś zatrybiło.
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:bete juz mozna zrobic 10 dni po bo do zagniezdzenia dochodzi przewaznie 7-8 dni i musisz dac organizmowi 48 godz na wytworzenie hormonu takze 10-11 dzien beta powinna ruszyc jak bedzie ciaza
Ania07, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:aha no to teraz juz powinno byc dobrze . Tylko dlugie masz cykle ja tez mialam takie i dostalam clo . I owulke mialam 16dc a nie 20 ktoregos dc czy prawie 30 dc
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:lece kochane :*
Dzis juz mnie nie bedzie
Zycze wam milego wieczorku
A wiec do juterka Dobranoc
Odpoczywajcie i niech fasolina sie zdrowo rozwijaEwelina23 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czarna164 wrote:Mam pytanie z innej beczki.Moja przyjaciółka tez stara się o maleństwo.W 9dpo zrobiła betę i wyszło jej 0,00.Czy ma szanse jeszcze na ciążę?
mysle ze tak to wszytko zalezy od jej organizmu a 9dp to za wczesnie bo poprzedniego dnia moglo dopiero dojsc do ewentualego zagniezdzenia
a najlepiej testowac po terminie spodziewanej miesiaczce nie warto sie nakrecac wczesniej ja jestem tego idealnym dowodemWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 19:15
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
alka89 wrote:Witajcie. Jestem tak pozno bo cos nie w sosie jestem...mam nerwy o byle co i ciagle placze...tak mi odwala,ze az wstyd sie przyznac
Ala co sie stalo?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:mysle ze tak to wszytko zalezy od jej organizmu a 9dp to za wczesnie bo poprzedniego dnia moglo dopiero dojsc do ewentualego zagniezdzenia
-
czarna164 wrote:no własnie bo ona czuje "wewnetrznie",że jest w ciazy.Zrobiła dzis test sikany i ujemny.@ ma dostac w czartek.Nie bola jej piersi jak zazwyczaj na malpe no i nie plami jak to twierdzi zawsze mialo miejsce przed @.Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Jestem po całym dniu. Dziś na szczęście nie było tylu stron do przekopania, więc szybciej się z tym uporałam Jak tam?
Ja 5 dc , leciusieńkie jeszcze plamienie, a libido szaleje Dziś nie odpuszczę mężowi (a raczej on mi) Trzeba wypuszczać plemiczki przed najważniejszym czasemAnia07, Misty87, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Jestem po całym dniu. Dziś na szczęście nie było tylu stron do przekopania, więc szybciej się z tym uporałam Jak tam?
Ja 5 dc , leciusieńkie jeszcze plamienie, a libido szaleje Dziś nie odpuszczę mężowi (a raczej on mi) Trzeba wypuszczać plemiczki przed najważniejszym czasem
No myślę Ida, że to dobry plan
Szalejcie więcIda lubi tę wiadomość