Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMelula wrote:Zdarza się tak, kiedy kobiety mają niewiele śluzu. Wytępuje on wewnątrz.
A u mnie masakra. Przyszła @, ale taka wredna, że z bólu niemalże chodziłam po ścianach. Tabletki nie pomagały, do tego wymioty... Masakra! Ledwo żyję, jestem blada i tylko mogłam leżeć na boku. Teraz jest troszkę lepiej - mogę przynajmniej siedzieć na współleżąco. Oby to się już skończyło...
Że mało to jeszcze nic, najgorsze, że ja mam cały czas taki wodnisto kremowy a stosowała któraś z Was ten żel conceive plus? on wystarczy na brak śluzu? czy to mogą być problemy z owulacją? Do gina idę dopiero 6.02 a chciałabym się coś nie coś dowiedzieć.. -
Kaśka28 wrote:Kochana bakteriologia to badanie na grzyby i różne bakterie wlasnie czy wszytko w porzadku
a jesli chodzi o wykres to ja sama mam zakrecony a ty jak mialas kreche to moze byla owu tym bardziej ze testy wyszly pozytywne a i sluz wskazywal na plodne? moze ten spadek to zagniezdzenie? no chyba ze masz dlugie cykle to moze owu jeszcze przed toba? -
KotkaPsotka wrote:Akurat owocow to tam chyba jakiejs wielkiej ilosci nei ma .
A w ogole leje kurde. A mowilam to mnie kurcze nikt nei sluchal! Teraz tam jest lato i pora deszczowa, zdaza sie ze czasem eni pada wcale albo tylko godzinke dziennie. Ale jak widze prognoze to nie wyglada fajnie. Cieplo przynajmniej ale wilgotnosc powietrza prawie 100% . Nie wiem czy tam cos zmajstrujemy bo mamy namiot na dachu auta nie wiem czy to sie tak da -
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Ten lekarz jest ordynatorem w szpitalu takze mysle ze umowe z NFZ posiada takze tym sie narazie nie przejmuje alr przed wizyta napewno pojde na badania a wy co polecacie z badan tak na poczatek?
Kasiu pewnie standardowo TSH, ft3, ft4, atyTPO, antyTG, prolaktyna, progesteron, estradiol, LH, FSHMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Tak sluz był plodny i to cykl z clo, wiec:)) a cykle mam od 29-32 dni dwa razy miałam 36:))
Fidelissa lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Patu wrote:witajcie dziewczyny
przyszłam na moment powiedziec ze u mnie narazie wszystko ok bete robiłam prawie 10000 więc super rosnie, nadal ponad 100% w ciągu 48 godzin. a jutro pierwsze usg! wieczorem, o 19,30 mam wizyte. Trzymajcie kciuki żebym zobaczyła moje maleństwo
Ale przez tesciową nie udaje mi sie nie denerwować grrr... postanowilismy na wiosne z mężem zrobc remont domu i zrobic osobne mieszkanie na strychu. we własnym wejściem by się odciąć. ale jak zniosne kilka miesiący to nie wiem. szlak potrafi czasem trafic... -
Ania07 wrote:Że mało to jeszcze nic, najgorsze, że ja mam cały czas taki wodnisto kremowy a stosowała któraś z Was ten żel conceive plus? on wystarczy na brak śluzu? czy to mogą być problemy z owulacją? Do gina idę dopiero 6.02 a chciałabym się coś nie coś dowiedzieć..
Dziewczyny polecają: najczęściej len (siemie lniane) - można stosować całym cyklem, innym pomaga wiesiołek (ja stosuję 3x 2szt) - bierze się go do owulacji... o innych nie słyszałam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 17:25
-
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Kasiu pewnie standardowo TSH, ft3, ft4, atyTPO, antyTG, prolaktyna, progesteron, estradiol, LH, FSH
O matko o wiekszosci nic totalnie nie wiem zaraz sobie spisze ale dziekuje bardzo kochanaDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Hej dziewczyny umowilam sie do gin-endokrynologa ponoc specjalizuje sie w nieplodnosci. Umowilam sie na wizyte prywatna i mam takie pytanko, jak on mi przepisze jakies badania na skierowaniu to one będą wykonane za darmo czy jednak tak czy siak bede musiala za nie zaplacic? bo jak i tak bede musiala zaplacic to zrobie je wczesniej i przynajmniej juz bedzie w stanie mi doktorek cos powiedziec a i zaoszczedze na jednej wizycie hehe bo taki w miare drogi jest...zobacze czy mi bedzie odpowiadal
-
Macierzanka:) wrote:Fidelissa, ja miałam. Ale nie ma dwóch jednakowych HSG, więc nie będę Cię na zapas straszyć. Ale ja miałam obydwa jajowody niedrożne i badanie było dla mnie straszne.
Ale mimo to polecam, bo wielu dziewczynom udało się udrożnić jajowody. Mnie się udało tylko trochę, a że to było juz parę miesięcy temu, to czeka mnie ponowne "przetykanie"! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMelula wrote:Dziewczyny polecają: najczęściej len (siemie lniane) - można stosować całym cyklem, innym pomaga wiesiołek (ja stosuję 3x 2szt) - bierze się go do owulacji... o innych nie słyszałam...
Wiesiołek biorę 2 cykl (3x2) i póki co nie ma poprawy, wody piję ogromne ilości, a len na mnie nie działa -
Ania07 wrote:Kasiu pewnie standardowo TSH, ft3, ft4, atyTPO, antyTG, prolaktyna, progesteron, estradiol, LH, FSH
A wszytkie moge zrobic za jednym razem czy to musze odpowiednie w okreslonym dniu cyklu?
wiem ze juz kiedys o tym pisalyscie ale ja sie na tym nie skupialam bo nie mialam zamiaru ich robic a to czarna magia dla mnie...ale postanowilam zaczac dzialac jak tylko mi sie cykl nowy zacznieDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny