Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Macierzanka:) wrote:W zasadzie nie ważne ile dokładnie jest przed owulką, ważne żeby był skok 0,2 w drugiej fazie. Ja przed owulką mam zwykle 36,00.
Dziękuję Macierzanko Ja też mam o okolicach 36,00, 36,10. Ale zastanawia mnie to czy normą jest PRZED owulacją temperatura mniej więcej na jednym poziomie? -
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Fidelisko A ja zaglądałam na Twój wykres i jeżeli 17dc. miałaś owulację (choć mogła byc i 15) to ten spadek 22dc. może świadczyć o implantacji. Czasami u niektórych kobiet tak się właśnie dzieje!
Życzę Ci tego prosto z serca!
I ja też !
Macierzanka tańcowałaś w nocy ?
Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Dziękuję Macierzanko Ja też mam o okolicach 36,00, 36,10. Ale zastanawia mnie to czy normą jest PRZED owulacją temperatura mniej więcej na jednym poziomie?
No pewnie!
Nie każdy wykres musi wyglądać jak wydruk EKG
Twój wykres jest OK póki coIda, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Fidelisko A ja zaglądałam na Twój wykres i jeżeli 17dc. miałaś owulację (choć mogła byc i 15) to ten spadek 22dc. może świadczyć o implantacji. Czasami u niektórych kobiet tak się właśnie dzieje!
Życzę Ci tego prosto z serca!Macierzanka:), Lena87, Lena87 lubią tę wiadomość
-
julenka78 wrote:
Zastanawiam się czy na weekend nie robić pierogów ale se myśle że szafki wiszące są zbyt nisko...heheWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 15:58
Lena87, Little Frog, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Nie udało!
Musisz dziś wcześniej się zabrać do roboty
A ja nie wiem co Mi się dziś dzieje, wszystko po kolei zaczyna Mnie boleć,
Moja zupka na którą miałam ogromną ochotę ma dziwny smak - jak by się przypaliła .. ( nic a nic się nie przypaliło )
Tomek Mnie sprowadził na ziemię z tekstem " chyba chora jesteś " ..
Widok cieszącego się męża jak dziecko bezcenne !
Udało Mu się dodzwonić do Naszego Kierownika Budowy ..
I w końcu ruszy swoje litery, żeby pomierzyć działkę i dokończyć adaptację projektu na którego czekamy już jakieś 3 m-ce .. ( bo ma tysiące innych zajęć ). Jak zepnie swoje wielmożne litery to może do końca lutego uda Mi się złożyć papiery o Pozwolenie na Budowę .. ( o ile znowu mu coś nie wypadnie ) .. -
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Lena cierpliwosci zycze przy budowie... !
Moja cierpliwość się skończyła jak na razie
Zadowolona będę jak oddam te posrane papiery !! ..
W tym roku i tak dużo nie chcemy zrobić bo tylko same fundamenty.
Do końca roku T ma mieć operację więc nic nie pomoże ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 16:05
-
nick nieaktualny
-
Mialam wlasnie ogladac rozmowy, ale stanelo na super niani na polsat cafe. Straszne niedobre te dzieci
Ok kochane moje! Az sie boje, ale ide! Kolezanka przyszla z malym, wiec na jakis czas ja sie zamieniam w nianie
Pewnie jak wroce, to z godzina na zaleglosci -
Lena87 wrote:Nam do sypialni również nikt nie wchodzi .
To jest moje prywatne terytorium .
Też mamy łóżko małżeńskie, nawet mama Mi pod choinkę kupiła ogromną kołdrę, żebyśmy mogli spać pod jedną i się grzać ale to nie spełnia swojej roli.
Każdy musi swoją mieć .
Co to masz za telefon, że tak świetnie Ci wszystko działa ? .
Little_Frog to nie dobrze, ale z czegoś oni muszą się też utrzymywać ..
Sara ja się raczej też nie spodziewam
Dobrze, że nie muszę chodzić do pieca ;( bo to by była katastrofa.
Na dole mieszka szwagier więc jak chce mieć ciepło niech zapinkala do piwnicy ..
Jak w końcu uda Mi się wybudować domek to ogrzewanie gazowe robię .
Spokój bo nie będzie trzeba chodzić do pieca ,
Czysto bo nie będzie trzeba opału kupować, potem to jeszcze ściepać .Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Lena Odradzam ogzrewanie gazowe jest strasznie drogie i słabo grzeje mój brat mial i wymienil na piec placil 700zl miesiecznie a w mieszkaniu mial zimno jak w psiarni
Mój szwagier i kierownik budowy mają .. ( płacą rocznie około 3 - 4 tyś zależne jaka powierzchnia jest )
Jak wejdziesz do nich do domu .. to wydychać się nie da z tej racji, że małe dzieci są i ogrzewanie podłogowe jest.
Za nim ja się wybuduję to wymyślą coś nowego, te stare potanieje
Mówią, że pompy ciepła też są dobre
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 16:14
-
Ida, zawstydziłam się Jak coś wiem to pomogę, a jakbym nie wiedziała, to się wolę nie odzywać
Lena, własny domek... marzę o tym. Wychowałam się w domu, ale chyba juz zostanę blokersem...Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Lena, własny domek... marzę o tym. Wychowałam się w domu, ale chyba juz zostanę blokersem...
Prawie całe życie mieszkałam na bloku, od prawie 2 lat na domku.
Jednak jestem zdecydowana na domek prywatność przede wszystkim .
Szybko się nie wybuduję,liczę max 10 lat, bez kredytu.
Jak na razie mamy gdzie mieszkać więc śpieszyć się nie musimy.
Marzy Mi się wieczór przy kominku ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 16:19