Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kasia_czarna wrote:Hej laseczki jak dzien mija??
hej Ewelina fajnie ze udalo sie wam cos zalatwic ale nie zazdroszcez tej papierologiibasiulkaa_89, Ewelina23 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyWitam Was dzisiaj ma przyjsc 2 wedlug mnie ale narazie jej niema
Ciekawe kiedy @ przyjdzie bo juz umieram z bolu piersi,staniki za male,tragedia Ale plus jet taki,ze sa meeega wielkie hahahha
Oby sie wszystko wyjasnilo w jak najblizszym czasie Pozdrawiam wszystkich -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:Witam Was dzisiaj ma przyjsc 2 wedlug mnie ale narazie jej niema
Ciekawe kiedy @ przyjdzie bo juz umieram z bolu piersi,staniki za male,tragedia Ale plus jet taki,ze sa meeega wielkie hahahha
Oby sie wszystko wyjasnilo w jak najblizszym czasie Pozdrawiam wszystkich -
Mnie głowa napiernicza i caly dzien mam jakis taki...tylko ranek mialam fajny potem juz bylo tylko gorzej...ale jak przypomne sobie wczorajszy wieczor od razu mi sie humor poprawia
Fidelissa, Misty87, Little Frog, Ania07 lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:ilo dniowe masz cykle ?
Miedzy 26 a 30 dni.
Co 26 dostawalam @.Narazie jej niema,ale wczoraj jak jechalam w tramwaju to taki mnie skurcz zlapal w macicy chocby i jak szybko przyszedl tak szybko mina,ale bolalo.
Nigdy niemam jakis bolow przed @,tylko piersi dlatego u mnie to norma. -
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Mnie głowa napiernicza i caly dzien mam jakis taki...tylko ranek mialam fajny potem juz bylo tylko gorzej...ale jak przypomne sobie wczorajszy wieczor od razu mi sie humor poprawia
-
basiulkaa_89 wrote:Witam Was dzisiaj ma przyjsc 2 wedlug mnie ale narazie jej niema
Oby sie wszystko wyjasnilo w jak najblizszym czasie Pozdrawiam wszystkich
O matko 12 stron wypełniania ? Na co to komu. Masakra jakaś. Ale teraz wszędzie, tak więcej wypełniania, załatwiania niż to czasami warte.basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Mnie głowa napiernicza i caly dzien mam jakis taki...tylko ranek mialam fajny potem juz bylo tylko gorzej...ale jak przypomne sobie wczorajszy wieczor od razu mi sie humor poprawia
Kochana mnie tez glowa caly dzien boli w ogole zle sie czuje,taka nie wyrazna.
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:Miedzy 26 a 30 dni.
Co 26 dostawalam @.Narazie jej niema,ale wczoraj jak jechalam w tramwaju to taki mnie skurcz zlapal w macicy chocby i jak szybko przyszedl tak szybko mina,ale bolalo.
Nigdy niemam jakis bolow przed @,tylko piersi dlatego u mnie to norma.basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysara_nar wrote:Ostatnio też tak miałam mąż miał uciechę bo w dłoni się nie mieściły, gdzie normlnie się mieszczą ale niestety 39dc przyszła @. Oczywiście życzę, żeby już nie przychodziła przez 9msc.
O matko 12 stron wypełniania ? Na co to komu. Masakra jakaś. Ale teraz wszędzie, tak więcej wypełniania, załatwiania niż to czasami warte.
Tu jest tak ze jak za duzo zarabiasz to ci sie nie należy bo stac cie zeby isc i zaplacic . Ale teraz nam sie nalezy na tydzien mamy jakies 800euro a chyba do 1000 euro nie mozemy przekroczyc .
Wogole polowa nie powinna ich interesowac . -
ja mam tak zmienne nastroje ze szok...szkoda ze to nie objaw ciazy...raz czuje sie wspaniale tak jak wczoraj a raz do d...tak jak dzisiaj...
Wczorajszy dzien byl super przyszla siostra i robilysmy prezencik dla dzidziusia jej kolezanki wyszedl mi super widzialyscie wozio z pampersów?basiulkaa_89, Ewelina23, Fidelissa lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
julenka78 wrote:takiej opcji kochana u nas nie ma.
ufamy sobie wzajemnie bezgranicznie, nawet sama sie dziwie że po tylu latach... a w nas taka miłość jeszcze drzemie
czasami mój mąż zaskakuje mnie szalonymi pomysłami, a mnie to cieszy i kocham go bardzo za to że myśli o mnie, o nas...
to miłe jest -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kaśka28 wrote:ja mam tak zmienne nastroje ze szok...szkoda ze to nie objaw ciazy...raz czuje sie wspaniale tak jak wczoraj a raz do d...tak jak dzisiaj...
Wczorajszy dzien byl super przyszla siostra i robilysmy prezencik dla dzidziusia jej kolezanki wyszedl mi super widzialyscie wozio z pampersów?
Widziałam Super! Uwielbiam prezenty z własnym wkładem pracy
i sercabasiulkaa_89 lubi tę wiadomość