Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA o wahaniah nastrojow to ja nie gadam
Wspolczuje mojemu ukochanemu Ja na jego miejscu bym nie wytrzymala heheheh
Najpierw kochanie za minute ty durniu,i tak w kolko.Nie dotykaj,zostaw mnie a za chwile przytl mnie i daj mi buziaka
Ostatnio niewiem co sie ze mna dzieje ????
A w zeszlym tygodniu jadlam sernik z majonezem hahahhahaha
W nocy podjadam jak nigdy w zyciu mi sie to nie zdarzalo.Ewelina23, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
sara_nar wrote:Ida zazdroszczę. Mój M. mówi, że trawy jeść nie będzie. Dla niego mięso, kiełbasa musi być i koniec. Ja z kolei mięsa nie jem, chleba też nie. Ogólnie to warzywa, owoce czasem jakiś serek wiejski, kefir i dużo soków wyciskanych z marchwią. Mój M. nawet mówi, że skoro tak jem to i tak wyglądam, że żebra widać.
Gotuję zupkę, ale zapewne jak zwykle nie będę jadła. Naszło mnie na słodycze, zjadłam 20dkg irysów, chałwę 100g i chrupki 140g laysy pikantne. Masakra. A teraz mi niedobrze.
Lena kominek to również moje marzenie, teraz jak będziemy robić remont to z korytarza i pokoju zrobimy salon i marzy mi się kominek, chociaż w ostateczności jak się nie uda to zadowolę się bio-kominkiem też dobra sprawa, może mniejszy urok ale zawsze to jakaś alternatywa Nawet dla blokowiczów -
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:A o wahaniah nastrojow to ja nie gadam
Wspolczuje mojemu ukochanemu Ja na jego miejscu bym nie wytrzymala heheheh
Najpierw kochanie za minute ty durniu,i tak w kolko.Nie dotykaj,zostaw mnie a za chwile przytl mnie i daj mi buziaka
Ostatnio niewiem co sie ze mna dzieje ????
A w zeszlym tygodniu jadlam sernik z majonezem hahahhahaha
W nocy podjadam jak nigdy w zyciu mi sie to nie zdarzalo.basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
julenka78 wrote:A ja mam taki
Mąż wcześnie rano wstaje i mówi do żony że idzie na ryby.
Ubrał sie ciepło wyszedł z domu a tam śnieg sypie, -10 stopni, wiatr wieje. Po chwili zastanowienia mowi do siebie aaa nie ide.
Wrócił do domu, rozebrał sie i wskoczył pod kołderke do zonki ktora byla obrocona plecami do meza i żonka pyta sie:
- to ty kochanie
- tak to ja- odpowiada maz
- co zimno?
- tak zimno jest
- pewnie zmarzles?
- no troche zmarzlem
- no widzisz a ten debil poszedł na ryby
Ale sie uśmiałam:)) super:)))
hahaha -
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Sernik z majonezem ??????
Tak sernik z majonezem naszla mnie ochota w pracy Kiedys juz jadlam tak,a nawet kotlety mielone z nutella,ogorki konserwowe z nutella.To jest to,ze ja tak czasami mam przed miesiaczka
Ale ostatni taki dziwny smak mialam z 4 lata temu
-
Ok dziewczynki musze was opuscic...jedziemy z mezem do jego lekarza a potem chyba juz tu nie wejde chociaz nie wim jak bez was wytrzymam:D ale meza trzeba poprzepraszac za moje humorki...no i sobie poprawic humor
sara_nar, Fidelissa, Misty87, Little Frog lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:Tak sernik z majonezem naszla mnie ochota w pracy Kiedys juz jadlam tak,a nawet kotlety mielone z nutella,ogorki konserwowe z nutella.To jest to,ze ja tak czasami mam przed miesiaczka
Ale ostatni taki dziwny smak mialam z 4 lata temubasiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Ok dziewczynki musze was opuscic...jedziemy z mezem do jego lekarza a potem chyba juz tu nie wejde chociaz nie wim jak bez was wytrzymam:D ale meza trzeba poprzepraszac za moje humorki...no i sobie poprawic humor
mam nadzieje ze wpadniesz do nasbasiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:no i wydrukowalismy te papiery cale 12 stron .
Wypelnilismy .
Zadzwonilismy do gp i wiecej nie damy rady zalatwic bo musimy wybrac swojego lekarza i isc zeby nam wypelnil i dal pieczatke .
A gp chcialam zalatwic polskiego a narazie go nie ma .
Bo z nedycyny po angelsku to ja nie bardzo .
Bede musiala sie poduczyć wrazie co do szpitalaEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fidelissa ale chyba się wessało, bo już znów mam na coś ochotę. Ale się powstrzymuję.
Basiulka ja to mam strasznie cięty język i jak dopadną huśtawki nastroju to masakra. W pn. nieodzywałam się do M. 4h, bo patrzył na zegarek. Na przeprosiny zrobiłam mu kanapkę z masłem i nutellą i narysowałam serduszko Ucieszył się i już było dobrze. Ja jak dziennie raz na niego się nie pogniewam to chora jestem. Ciężko mi to zwalczyć.Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Basiulka ja też lubię mój biust po owulce
Ewelina 12 stron nieźle! Ja nie cierpię biurokracji, a od paru miesięcy jestem wręcz uczulona. Miałam parę załatwień... i chodze z podaniami nadal od drzwi do drzwi.
Sara, a jak ja się czepiam Czasem jak to na chłodno przewinę do tyłu to mam się za co zarumienić
A ja muszę iść kolację jakąś wykombinować, bo mój głodomor sie dopominabasiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny