Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Basiulkaa radykalna utrata wagi może utrudnić zajście, ale myślę, że zmiana nawyków żywieniowych nie zaszkodzi, albo więcej ruchu. Swoją drogą mi by się przydało przytyć, ale z drugiej strony nie wiem czy to też tak dobrze.
Buu M. zjadł i poszedł przed tv, a jeśli chodzi o tv to nigdy nie jesteśmy zgodni w tym co oglądać.Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A u nas o dziwo dosyć się dogadujemy co do tv. Jak już mamy chwilę na tv, bo o to ciężko.
Ja uwielbiam discovery i tvn turbo
Tylko nie cierpię jak mój ogląda jakieś o historii II wojny światowej, albo o broni, samolotach wojskowych itp.sara_nar lubi tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Sara-nar. Myśle ze każdy ma swój czas. Poczekaj aż to poczujesz:))
czarna ekspertem od śluzu nie jestem
A u mnie teraz w ogóle brak śluzu.
santoocha ja uwielbiam mecze oglądać, tvn turbo i filmy akcji. Mój M. nie bardzo. Teraz ogląda "świat się kręci" z MłynarskąWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 18:41
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:kochana ale masz duzo serduszek
kolo owulki tez macie obstwione
trzymam kciukiEwelina23 lubi tę wiadomość
-
santoocha wrote:A u nas o dziwo dosyć się dogadujemy co do tv. Jak już mamy chwilę na tv, bo o to ciężko.
Ja uwielbiam discovery i tvn turbo
Tylko nie cierpię jak mój ogląda jakieś o historii II wojny światowej, albo o broni, samolotach wojskowych itp. -
nick nieaktualny
-
sara_nar wrote:Ja o niczym innym nie marzę jak o dzidziusiu, ale jak ktoś pyta to nie mówię, że 1,5 roku się staramy tylko, że jeszcze mam czas. Z kolei siostra M. ostatnio coś mówiła, że chciałaby mieć dziecko, ale tabletki anty. nadal bierze...
czarna ekspertem od śluzu nie jestem
A u mnie teraz w ogóle brak śluzu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny