Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa mam brzusio wzdety juz pare dni wczoraj tak mi wybilo ze mialam problem w kurtke sie wcisnac heheh uciazliwe to bylo i to strasznie dzisiaj juz mniej ale dalej jest
Piersi mnie tak bola,ze bede calowac po nogach osobe ktora mi powie co jest dobre na znieczulenie !!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak czuje, ze 2014 przyniesie wysyp zielonych krop!
Ja wynianczylam 2 godz malusienkiego bobaska, ale tak go mecza kolki, ze az przykro patrzec.Ewelina23, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:czytalam ostatni o twardosci brzycha generalnie powinien być miekki bo jak twardnieję to znaczy że sa skurcze macicy, a to nie najlepiej
Ewelina23 lubi tę wiadomość
"Bo każdy z nas ma takie marzenie,
za którego spełnienie oddał by wszystko"
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwuncia92 wrote:Ewelina jak tam u Ciebie?
Jakieś dolegliwości masz?
Pytam bo się martwie, dziś bardzo boli mnie podbrzusze..
Ja mialam przed @ bol miesiaczkowy i ciagniecie podbrzusza . Czasami czuje w dzien ciagniecia ale chwilowe . Po terminie malpy czesciej brzuch mnie bolal . Piersi mnie bola a bardziej tak szczypia i sa gorace . 3 razy mialam tylko mdlosci .
Zmeczona i senna jestem praktycznie codziennieEwuncia92 lubi tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:nie martw sie !
Ja mialam przed @ bol miesiaczkowy i ciagniecie podbrzusza . Czasami czuje w dzien ciagniecia ale chwilowe . Po terminie malpy czesciej brzuch mnie bolal . Piersi mnie bola a bardziej tak szczypia i sa gorace . 3 razy mialam tylko mdlosci .
Zmeczona i senna jestem praktycznie codziennie
No to ja mam objawy bardzo podobne
no jeszcze oprócz mdłości, ale i to pewnie nadejdzie
Jak do tej pory to najbardziej te podbrzusze mnie martwi i takie jakby rwanie jajników.
Słyszałam ze na takie dolegliwości dobra jest no spa, ale nie wiem czy brać na własną rękę.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwuncia92 wrote:No to ja mam objawy bardzo podobne
no jeszcze oprócz mdłości, ale i to pewnie nadejdzie
Jak do tej pory to najbardziej te podbrzusze mnie martwi i takie jakby rwanie jajników.
Słyszałam ze na takie dolegliwości dobra jest no spa, ale nie wiem czy brać na własną rękę..
A Kiedy idziesz do gina ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 19:18
Ewuncia92 lubi tę wiadomość