Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelinko, ja tez czekam na marzec, jedziemy do Polski i szukam kiecy, na drugi dzien chce szyc stylizowana goralska.
Kiedy planujecie cywilny?
Little Frog, tak najwazniesze, ze pan mlody jest!Little Frog, Ewelina23, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Nie nie nie....teraz to się nawet nie podlizujcie Wiecie ile czytania miałam?! A wyobrażacie sobie co by było, gdybym nie dotarła do kompa i musiała wszystko jutro nadrabiać?!
No kiedyś tu leciały 2 stony dziennie, a teraz leci na dziesiątki.
Ja myślę, ze na przykład taka MonikaDM, która jest naurlopie to chyba nie będzie jednak nadrabiaćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 19:41
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Ewelinko, ja tez czekam na marzec, jedziemy do Polski i szukam kiecy, na drugi dzien chce szyc stylizowana goralska.
Kiedy planujecie cywilny?
Little Frog, tak najwazniesze, ze pan mlody jest! -
Macierzanka:) wrote:No kiedyś tu leciały 2 stony dziennie, a teraz leci na dziesiątki.
Ja myślę, ze na przykład taka MonikaDM, która jest naurlopie to chyba nie będzie jednak nadrabiaćsara_nar lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurczaki naprawdę dużo produkujecie tych postów - jestem nowa i staram się nadążyć ale kurka ciężko
też mam gorące piersi ale sutki w ogóle zero bólu...zresztą mnie na @ piersi nie bolą nigdy. biegam do łazienki często i niektóre zapachy czuję wyraźnie. nie wiem jak wytrzymam do niedzieli żeby testu nie zrobić
mam nadzieję, że szybko się wkręce i będzie mi łatwiej podejmować z Wami dyskusje[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Macierzanka:) wrote:śluby się szykują Ale fajnie Ja do dziś cudownie wspominam swój
Dziewczyny, fajnie macie! Pamiętam tę adrenalinkę, achMisty87, Macierzanka:), Ania07, Ida, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Ja nie nadążam czytać jak odejdę na godzinę!!! Bo jak na dłużej to końca nie ma:) Dlatego nawet już dałam spokój i nic nie piszę Ale chciałam się wtrącić, że też dopiero przed ślubem jestem:) Więc wyliczyłam, że jeśli by nam się udało w przyszłym cyklu to w czerwcu jeszcze brzucha nie będzie widać
Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny