X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slicznie :)
    A Wenecja... bajka! Bylam, zakochalam sie :)

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Ja to miałam całkiem niedawno, bo w sierpniu. Ale powiedziałam, że to mój pierwszy i ostatni ślub. Tyle załatwiania i wszystko praktycznie na odległość. W dzień ślubu popsuł się samochód, którym mieliśmy jechać do ślubu, kamerzysta utknął w korku...STRES, Stres, stres....ale jak już byliśmy na sali po pierwszym tańcu, to już było ok :) Ahhhh...no i przysięga....mało się nie popłakałam...ZE ŚMIECHU....myślałam, że się udławię, a połowa gości to się chyba ze mną śmiała ;][/Q

My mieliśmy w lipcu, dokładnie 13.07.2013 :)

I powiem, że też bym już nie powtórzyła tego. Owszem, piękny i wyjątkowy dzień, ale zdecydowanie wolę naszą szarą codzienność niż ten blichtr i bycie w centrum uwagi.

Blondik, Little Frog lubią tę wiadomość

• Blondik Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stres na pewno ogromny;) ale zawsze jets tak, ze coś się nie zgra, nie uda, o czymś się zapomni;)
    moja fryzjerka zapomniała, że ma mnie czesac od 6 rano i musiałam iść ją obudzić, dobrze, że wiedziałam gdzie mieszka

a na ślubie mojej siostry, Pan młody niósł bukiet dy wchodzili do kościoła. Siostra dała mu potrzymać bo poprawiała sukienkę i tak go trzymał do samego ołtarza, heh:)

Little Frog, Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie później się z tego można pośmiać :) Mi popękały wszystkie fioletowe balony (od słońca) i zostały tylko białe + flaczki po fioletowych ;]

Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my za to odłożyliśmy ślub - zdecydowaliśmy, że najpierw dom i dzidziuch ;)

ale czasem po cichu zazdroszczę przygotowań, białej sukni itd :)

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niepotrzebnie się wszystko odwleka, trzeba ryzykowac i iśc za ciosem. teraz strasznei żałuję, ze nie staraliśmy się wcześniej o dziecko ( w marcu będę miec 28l).
    najpierw studia, potem dopiero ślub
    praca - niby w przedszkolu, wieć podejście do ciąży powinno być super, ale ciąża to powód do nieprzedłużania umowy...na stałe dostałam po 3 latach... i jak mieliśmy się zacząć starć zachorowałam na wrzód rogówki w oku i leczyłam się sterdydami 1,5 roku... teraz jak się staramy wyszło, że mam hashimoto... jakas kara czy coś...
    moja siostra (młodsza o zgrozo!) ma dwójkę dzieci (pierwsze wpadka, drugie nieplanowane), Jacka brat - trójkę... ja pracuję w przedszkolu, robimy sesje fotograficzne noworodkó...a u nas dzieci nie ma.... strasznie to wszytsko dołujące

Ida lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie teraz z perspektywy czasu to tak czasami sobie myślę, że to był taki jakby cyrk...na moje własne życzenie. Mogłam zrobić skromniutkie przyjęcie dla najbliższych i tyle. Ale to by się przecież rodzina obraziła...ta rodzina, która oczywiście nie przyszła. Poza rodzeństwem, mamą i babcią były tylko 3 ciotki, 2 wujków, 2 kuzynów i żona kuzyna. Z czego ciotka, wujek i kuzynowie byli może przez 2 godziny na weselu. Także luzik. Dobrze, że się na koleżankach nie zawiodłam :) Na 7 tylko 2 nie przyszły, z czego jedna była w kościele. Tak więc rodzinę na chwilę obecną mam głęboko...

Misty87, Lena87 lubią tę wiadomość

Wysłany: 29 stycznia 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    niepotrzebnie się wszystko odwleka, trzeba ryzykowac i iśc za ciosem. teraz strasznei żałuję, ze nie staraliśmy się wcześniej o dziecko ( w marcu będę miec 28l).
    praca - niby w przedszkolu, wieć podejście do ciąży powinno być super, ale ciąża to powód do nieprzedłużania umowy...na stałe dostałam po 3 latach... i jak mieliśmy się zacząć starć zachorowałam na wrzód rogówki w oku i leczyłam się sterdydami 1,5 roku... teraz jak się staramy wyszło, że mam hashimoto... jakas kara czy coś...
    moja siostra (młodsza o zgrozo!) ma dwójkę dzieci (pierwsze wpadka, drugie nieplanowane), Jacka brat - trójkę... ja pracuję w przedszkolu, robimy sesje fotograficzne noworodkó...a u nas dzieci nie ma.... strasznie to wszytsko dołujące

Blondik przyjdzie czas i na Was i na każdą z nas... jestem z Twojego pokolenia (śmiesznie to brzmi :D) i też tarczyca chora ehhh te nasze roczniki to jakieś przekleństwo. Wśród znajomych też boom i dzieci jedno po drugim są... ale pocieszam się, że u mnie też będzie i u Ciebie też :)

Little Frog lubi tę wiadomość

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

MTHFR 1298A>C hetero
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rocznik Czarnobyla - to dlatego;)

Ida, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na sama mysl, ze musimy zrobic, ogarnac impreze dla blisko 250os to juz mnie mdli :D

1usahdgeb3da0ojs.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Ja na sama mysl, ze musimy zrobic, ogarnac impreze dla blisko 250os to juz mnie mdli :D
    Wow...to Ci się gruba impreza szykuje. Zainwestuj w dobre buty :D I najlepiej jakąś blachę osłaniającą palce sobie wstaw...

Misty87 lubi tę wiadomość

• Blondik Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    białe glany na obcasie;) heh

my planowalismy na 170 było 115 :) tak naprawdę im większe wesele tym lepiej ludzie się bawią. byłam na weselu 250 osób na wsi i było super!

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Ida Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:

Oooo, witam kolejną przedszkolankę!!! :) Miło :)
    Ja też coągle na zastępstwach...:( Już 3 rok i mam dosyć. Tak bardzo chciałabym już stabilności zawodowej...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 20:43

• Blondik Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc;)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Ida Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja też rocznik Czarnobyla :)

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już uciekam do spania. Oczy mi się kleją. Zanotuję sobie w notatkach stronę, na której skończyłam, żeby mi było łatwiej się tu jutro odnaleźć :) Miłej nocki!! :):)

Ida, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas w gorach to wesela min. 200-300 sa na porzadku dziennym.
    Buty jak buty, zawsze moge miec plaskie na przebranie, ale gorzej z moja buzka, jak mnie kazdy pan wycaluje po kilka razy przy zyczeniach, co drugi pewnie lekki zarost ... bede czerwona jak burak, bo mam bardzo wrazliwa skore... :D
    Dobranoc Blondik

1usahdgeb3da0ojs.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    I ja też rocznik Czarnobyla :)

o mamo ale nas czarnobylski dzieci dużo ;)

a poważnie to niestety ale większość naszych roczników ma problemy z tarczycą...

Ida lubi tę wiadomość

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

MTHFR 1298A>C hetero
  • Misty87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocy Zabko :)

Little Frog lubi tę wiadomość

1usahdgeb3da0ojs.png
  • Monika.Żelazko Znajoma

Wysłany: 29 stycznia 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki myślicie ze mój obecny cykl jest tym SZCZĘŚLIWYM?? jak Wy to widzicie?
    https://ovufriend.pl/graph/c1b996f607cd9b932d7776a93ab48705

‹‹ 345 346 347 348 349 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ