Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jeju ja tez padam Kochane
Ja też miałam na ponad sto osób na weselu Było super, bo miałam dużo znajomych, ale klapa była z bukietem.
Jak przyszłam po odbiór okazało się, że babka z kwiaciarni nie wiedziała co to znaczy ecru i były żółte...
i nie jestem CzarnobylowaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 20:58
Ida lubi tę wiadomość
-
Jednak wróciłam uzalezniona jestem:d
basiulkaa_89 wrote:Kochana jak najbardziej kupisz taki termometr w aptece.Ja taki kupilam Specjalny do pomiaru ovulacji Powiedz,ze takiego szukasz
Ja czuje jajniki chyba @ zawita wieczorem lub nad ranem Boziu oby nie w pracy ani przed praca !!! Bo bede umierac z bolu
Nie raz nawet mdlalam
Hahahaha ja jak zdecydowlam sie na prowadzenie kalendarzyka tez naczytałam sie o termometrach owulacyj ych i wobrazcie sobie ze poszlam do apteki zapytalam o taki termometr a one oczy wybaluszyly i zapytaly jaki to??ze nigdy o takim nie slyszaly i napewno takiego nie znajde...pojechalam do apteki w wiekszym mescie i juz nie mialam problemuWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 21:01
sara_nar lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ida wrote:Dziewczynki - jakieś domowe sposoby na swędzenie TAM???! Proszę o rady.
Ida to znowu ja:) Clotrumazolum Hasco, maść. DOmowych nie znam...
Ja też spadam, bo patrzy na mnie tęskne spojrzenie
Do jutra babeczki! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 21:02
Misty87, Ida lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Dziewczynki - jakieś domowe sposoby na swędzenie TAM???! Proszę o rady.
jogurt - tak mawia moja znajoma, która miewa takie problemy... to u niej rodzinne smaruj sobie jogurtem naturalnym i wietrz... ewentualnie kora dębu zaparzona i przemywajIda, Lena87 lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Ewuncia92 wrote:Dziewczyny chyba side udalo ! Zobaczylam druga kreseczke
Co prawda bledsza ale jestLittle Frog wrote:Bursztynko, przykro mi, że ta potworna @ odnalazła Twój adres. Tak jak piszesz, to mogłaby chociaż się tak nie panoszyć. Ale jak się wyprowadzi, to możesz wracać do starań ze zdwojoną siłą!Macierzanka:) wrote:Bursztynka tulę mocno!
Osz... znalazła Cię. Musimy wymyślić nowe zaklęcieLena87 wrote:https://ovufriend.pl/wykres.html?nick=anoolka
To się nazywa szczęście .. Pełna podziwu !Ida wrote:To forum i nie wszyscy mają czas siedzieć tu non stop. Kiedy mam chwilę to wchodzę. Niektórzy pracują Dziewczyny, nie zawsze gadka się klei jak wczorajLittle Frog wrote:Masz niezapowiedziane wizyty w sypialni? :DIda wrote:A ja mam taki tel, że bez problemu I piszę też czasami z niegoLena87 wrote:Również lubię porządek i ład ...
ale są takie dni kiedy nie chce się nic ..
u Mnie dziadek mawiał " że nawet jak by miało być nasrane to w jednym rządku "Ida wrote:Hehe, ja też mam dziś naleśniki Żabciu Właśnie idę robićMacierzanka:) wrote:Takie podejście jest najlepszym lakarstwem, ale bardzo to trudne.
Natomiast ja mam odwrotnie, odkąd jestem na ovu jestem dużo spokojniejsza... może to dziwne, ale tak jest. Pierwszy cykl tutaj tylko miałam schizy i zaglądałam na wykres co 5 minut, jakby co najmniej coś miało na nim sie pojawić znienackaLittle Frog wrote:W sumie później się z tego można pośmiać Mi popękały wszystkie fioletowe balony (od słońca) i zostały tylko białe + flaczki po fioletowych ;]
U nas z niespodzianek to tylko autokar po gości pod kościół się spóźnił z 15 minut. Trochę mżawka była a drzwi od kościoła już zdążyli zamknąćkarmela85 wrote:No ja mam nadzieję, że żadnych niespodzianek przed ślubem nie będzie:) I widzę, że w porównaniu do Was to skromne przyjęcie robię, bo lista nam się na 70 osobach zamyka:D
Również miłejh nocki każdej życzęEwuncia92 lubi tę wiadomość
-
Misty87 pytalas pewnie z jakies 50 stron temu skad jestem:)tak wiec odpowiadam jestem z NT a Ty?
Naprawde tyle sie tu dzieje ze nie wyrabiam...
My mielismy wesele 4.8.12 i na 180 osob przyszlo 150 tak ze super...wesele do 7.30 rano a poprawiny do 6 :)Bylo super poszlabym jeszcze raz na swoje wesele ale jako gosc bo jako mlodzi to sie ma za duzo na glowie:) -
nick nieaktualny
-
Maniuś wrote:Misty87 pytalas pewnie z jakies 50 stron temu skad jestem:)tak wiec odpowiadam jestem z NT a Ty?
Naprawde tyle sie tu dzieje ze nie wyrabiam...
My mielismy wesele 4.8.12 i na 180 osob przyszlo 150 tak ze super...wesele do 7.30 rano a poprawiny do 6 :)Bylo super poszlabym jeszcze raz na swoje wesele ale jako gosc bo jako mlodzi to sie ma za duzo na glowie:)
Ja mieszkam w Bialce Tatrzanskiej, wiec bardzo bliziutko CiebieManiuś lubi tę wiadomość