Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle mi się dobrze spało po południu. Trochę odżyłam, ale dalej czuję się jak koń po westernie. Zaraz gorąca kąpiel, herbatka z miodem i do łóżka.
Widzę, że śluby się szykują
U mnie było tyle przygotowań, stresu, czekania, a ten dzień tak szybko minął..
W ogóle dla mnie 2013 był pechowy. Orkiestra nam pół roku przed weselem rozwiązała umowę, ksiądz 3 miesiące przed powiedział, że on nas nie pamięta żebyśmy u niego termin ustalali, miesiąc przed ślubem musiałam wybrać inną suknię .. sporo tego było ale przeżyliśmy jakośMisty87, Little Frog lubią tę wiadomość
-
karmela85 wrote:Ja nie nadążam czytać jak odejdę na godzinę!!! Bo jak na dłużej to końca nie ma:) Dlatego nawet już dałam spokój i nic nie piszę Ale chciałam się wtrącić, że też dopiero przed ślubem jestem:) Więc wyliczyłam, że jeśli by nam się udało w przyszłym cyklu to w czerwcu jeszcze brzucha nie będzie widać
-
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Ja to miałam całkiem niedawno, bo w sierpniu. Ale powiedziałam, że to mój pierwszy i ostatni ślub. Tyle załatwiania i wszystko praktycznie na odległość. W dzień ślubu popsuł się samochód, którym mieliśmy jechać do ślubu, kamerzysta utknął w korku...STRES, Stres, stres....ale jak już byliśmy na sali po pierwszym tańcu, to już było ok Ahhhh...no i przysięga....mało się nie popłakałam...ZE ŚMIECHU....myślałam, że się udławię, a połowa gości to się chyba ze mną śmiała ;]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 09:08
Little Frog lubi tę wiadomość
-
Malinowa Panienka wrote:Kurczaki naprawdę dużo produkujecie tych postów - jestem nowa i staram się nadążyć ale kurka ciężko
też mam gorące piersi ale sutki w ogóle zero bólu...zresztą mnie na @ piersi nie bolą nigdy. biegam do łazienki często i niektóre zapachy czuję wyraźnie. nie wiem jak wytrzymam do niedzieli żeby testu nie zrobić
mam nadzieję, że szybko się wkręce i będzie mi łatwiej podejmować z Wami dyskusje
Zapraszamy i spokojnie wkręcaj się w temat Ostatnio tu strasznie wesoło, ale jak potrzebujesz rady czy coś, to wal śmiało, na tyle ile możemy, to pomożemy!Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Malinowa Panienka wrote:Kurczaki naprawdę dużo produkujecie tych postów - jestem nowa i staram się nadążyć ale kurka ciężko
też mam gorące piersi ale sutki w ogóle zero bólu...zresztą mnie na @ piersi nie bolą nigdy. biegam do łazienki często i niektóre zapachy czuję wyraźnie. nie wiem jak wytrzymam do niedzieli żeby testu nie zrobić
mam nadzieję, że szybko się wkręce i będzie mi łatwiej podejmować z Wami dyskusje
Malinkowa, dawaj! opowiadaj
Jakbys tak zrobiła test, to prosimy o relacje... -
karmela85 wrote:O mdłościach nie pomyślałam:D Ale przecież nie zawsze są;p
moja siostra nic - zero mdłości przez całe 40 tygodni! więc jednak może nie być - ani dnia nie było jej niedobrze... więc można[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:A powiedzcie mi, jaki macie sluz dzien po owulacji??
Misty, ja zawsze myślałam, że owulacja jest w dniu szczytu śluzu. I zawsze myślałam, że w dzień owulacji mam taki mega rozciągliwy. A ostatnio czytałam, że owulacja może byc w każdy dzień śluzu płodnego, albo i nawet 3 po szczycie.
-
widzę, że temat ślubny - z mojej "branży, heh"
tutaj pochwalę się moją sukienką (byłam mega zestresowana - stad te sztywniackie miny)
http://alladynstudio.pl/news/42/73/Nasze-wspomnienia-w-rocznice-13-sierpien-2011.html
a sesję ślubną mieliśmy w Wenecji, Mosznie i w lesie z moim psiakiem;)... warto takie rzeczy planowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 20:17