Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysara_nar wrote:Faceci... M. mówi, że albo pojadę z nim albo wcale
Wpisałam na allegro owylacja i tak patrzę co oferują. Znalazłam zioła benedyktyńskie na PCO ponoć pomagają w owulacji i na problemy w zajściu. Warto kupić ? -
No właśnie wybieram się w poniedziałek, bo mój gin tylko w poniedziałki przyjmuje.
Dziś w zasadzie jest dzień w którym powinna być @ ale oczywiście na szczęście nie przyszła, ale w sumie to jest wczesna ciąża wiec takie dolegliwości chyba nie są groźne.. -
nick nieaktualnyEwuncia92 wrote:No właśnie wybieram się w poniedziałek, bo mój gin tylko w poniedziałki przyjmuje.
Dziś w zasadzie jest dzień w którym powinna być @ ale oczywiście na szczęście nie przyszła, ale w sumie to jest wczesna ciąża wiec takie dolegliwości chyba nie są groźne..
Ja bylam u gina i mam takie obiawy i wszystko jest dobrze -
nick nieaktualny
-
W sumie zioła nie powinny zaszkodzić. Ale z drugiej strony, może na własną rękę nie będę kombinować. Zaczekam co lekarz powie. Zmykam do reserved od piątku mają być wyprzedaże na dział damski - 30%. Więc dzisiaj wybiorę rzeczy, póki rozmiary są, siostra mi odłoży i kupię jak będą tańsze. Czasem nawet czekam miesiąc, ale jak na koniec ceny nawet o 50% spadają to warto
Dobrej nocy i do jutra.Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Japitole, czy Wy na głowę upadłyście?! Kto to widział tyle pisać?! Normalnie mam mieszane uczucia....chciałam Wam poodpisywać, ale wraz z kolejnymi stronami zapomniałam co chciałam napisać i w ostateczności się rozmyśliłam. Miałam strzelić focha i się nie odzywać, ale uznałam że to też kiepski pomysł, bo bym bez Was długo nie wytrzymała
Misty87, Ewelina23, Macierzanka:), basiulkaa_89, sara_nar, santoocha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysara_nar wrote:W sumie zioła nie powinny zaszkodzić. Ale z drugiej strony, może na własną rękę nie będę kombinować. Zaczekam co lekarz powie. Zmykam do reserved od piątku mają być wyprzedaże na dział damski - 30%. Więc dzisiaj wybiorę rzeczy, póki rozmiary są, siostra mi odłoży i kupię jak będą tańsze. Czasem nawet czekam miesiąc, ale jak na koniec ceny nawet o 50% spadają to warto
Dobrej nocy i do jutra.
Do jutra :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 19:31
-
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Japitole, czy Wy na głowę upadłyście?! Kto to widział tyle pisać?! Normalnie mam mieszane uczucia....chciałam Wam poodpisywać, ale wraz z kolejnymi stronami zapomniałam co chciałam napisać i w ostateczności się rozmyśliłam. Miałam strzelić focha i się nie odzywać, ale uznałam że to też kiepski pomysł, bo bym bez Was długo nie wytrzymała
-
anka17189 wrote:no i @ nie przyszła
No i dobrze
Temparatury jednakowe kilka dni to nie anomalia
Termometr z dwoma miejscami po przecinku zamów sobie przez internet microlife.
Ja w sumie mam z jednym i narazie nie zmieniam, bo i tak mi pokazuje, czy nie mam jakichś większych wahnięć.
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:nie denerwuj sie bo i fasolinka sie denerwuje . Chociaz sama tez przezywalam . Ale poszlam na wizyte i sie uspokoilam .
teraz ide 12 lutego na bicie serduszka wtedy bedzie 7tydz4dzien
No to będzie cudowne uczucie zobaczyć serduszko dzieciaczka
Też już na to czekam, choć jeszcze chwilke musze poczekać
A kiedy byłaś pierwszy raz u ginekologa?
zobaczył już fasolkę bez problemu? -
nick nieaktualnyEwuncia92 wrote:No to będzie cudowne uczucie zobaczyć serduszko dzieciaczka
Też już na to czekam, choć jeszcze chwilke musze poczekać
A kiedy byłaś pierwszy raz u ginekologa?
zobaczył już fasolkę bez problemu?Ewuncia92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny