Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Misty87 wrote:Jakies 50 stron temu hehehe dobre o ile pamietam, to bylo wczoraj...ladnie polecialysmy z tematem
Ja mieszkam w Bialce Tatrzanskiej, wiec bardzo bliziutko Ciebie -
Ja tez bede zmykac, wczoraj przesadzilam z siedzeniem tu, musze dac odpoczac oczkom
Zmykam do pustego wciaz lozeczka... dziwnie jakos
Dobrej nocki wszystkim zycze! Ide snic o maluszkuIda lubi tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Moja tesciowa i spora czesc rodziny mojego meza tez mieszka w Wiedniu. Byc moze i my tam wyladujemy
Nie wiem,moze pisalas ale w tym wirze stron mi umknelo:)ile sie staracie? -
Bursztynka nie dalo sie zacytowac twojego streszczenia ale ja ci dam ktoras tam na zakonczenie tasiemca.....a ten moj cykl jak odcinki mody na sukces chyba nigdy sie nie skonczy...
Agrafka lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
kasia_czarna wrote:o dzizas az 30 stron musze przeczytac jakas masakra... dopiero co sister pojechala i mam chwile wolna... padnieta po pracy ... a jak wam dziewczyny dzien minal?
No siema!! mnie nie bylo 2 godzinki a mialam ponad 10 stron do nadrabiania ale nie narzekam uwielbiam was czytacWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 21:50
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Bursztynka wrote:Kaska, o ile kojarzę moda na sukces się chyba skończyła? Masz więc dziewczyno szansę. A uwierz mi jak przychodzi @ jest tak fantastycznie pewnie już nie pamiętasz jak to jest.
wiesz njakbym oczekiwala na dzidziusia bardzo bym sie cieszyla ze jej niema ale teraz gdy wiem ze nie to juz za ta wredota tesknie
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny