Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida jak pisałam, 2-3 dni po ovu. Bo w sumie jak jest ovulacja to teoretycznie ma się 24h na zapłodnienie bo później on pęknie. Więc myślę, że 2 dni po powinno się stwierdzić pęknięcie.Nie wiem czy mogłam usunęłam link do zdjęcia. Bo chyba nie było chętnych na oglądanie. Dobranoc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 22:45
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej,
My załatwiliśmy ślub kościelny w 2 miesiące, 2 tygodnie przed zrobiliśmy ekspresowy kurs przedmałżeński.
Ksiądz wziął 400 (choć przeważnie bierze 800), organista 250 (!), kościelny 100. Przyjęcie mieliśmy na 26 osób, bez tańców, bo było to świeżo po śmierci mojej Mamy.
Wpadka była jedna- w przysiędze małżeńskiej powiedziałam: "...i że Ci nie odpuszczę aż do śmierci..."Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
santoocha wrote:Hej,
My załatwiliśmy ślub kościelny w 2 miesiące, 2 tygodnie przed zrobiliśmy ekspresowy kurs przedmałżeński.
To my też szybko, bo w 3 miesiące wszystko. I termin w kościele i sala i dj. I nie było żadnych problemów i nie trzeba było planować daty na rok czy dwa lata wcześniej
-
Kurcze dziewczyny dzis rano myślałam ze mnie szlag trafi... liczyłam ze bedzie skok a tu z ciekawości temp zmierzona ok 5.15 - 36,11.. a potem zmierzyłam o mojej stałej porze to tak jak na wykresie pokazuje. Powiedzcie mi czy mimo 2 testow owu pozyt. nie bede miec owulki ?
tak liczyłam na ten cykl bo i z tym zelem i z salfazinem...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny