Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida wrote:Macierzanko, bardzo dziękuję O maści wiem, ale niestety obecnie jej nie mam... Myślisz, że Clotrimazolum przeszkadza w staraniach?
A tego akurat nie wiem, ale lekarz, który dawał mi wtedy maść i takie do tego tabletki mówił, żeby narazie nic nie robić, bo "firma zamknięta" "D
XxMoniaXx wrote:Powiedzcie mi czy mimo 2 testow owu pozyt. nie bede miec owulki ?
Może się zdarzyć, bo testy owulacyjne wykazuja tylko pik LH, po którym pęcherzyk powinien pęknąć do 48h, ale nie mamy gwarancji, że jajeczko się uwolni
karmela85 wrote:Przez Was zaczynam się stresować, że coś pójdzie nie tak z tym ślubem!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 10:41
-
Żabka, może biometr niekorzystny... chociaż u mnie w sumie mroźno, słoneczko świeci, ale chyba ciśnienie niskie.
Przypominam, że jutro Międzynarodowy Dzień Przytulania więc jutro się przytulamy mocno!!! A że dzisiaj nie każdy ma dobry humor, to na wszelki wypadek przytulam Was juz dizisiaj
Fidelissa, Little Frog, Misty87, monaaa85 lubią tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Dzien dobry kobietki:)) leżę w domu chrypa i bol gardła. Pół nocy nie spałam....
A jak Wy sie czujecie?
A ja nawet dobrze, tylko senna jestem, ale zaraz sie rozbudzę, jak zabiorę się za obowiązki w domu
-
Melula wrote:nie martw się na zapas. ja mimo wpadek jestem zadowolona z naszego wesela. mieliśmy dużo gości, około 110 osób. przyszli niemalże wszyscy, których się spodziewałam. kwiaty były nie te i kilka jeszcze innych szczegółów, ale to nie było najważniejsze. Ważne, że wbrew wszystkim udało się, orkiestra bawiła się tak dobrze, że przyszli na poprawiny pograć i wychodzili ostatni - i broń boże, nie pili, ale tak dobrze im się grało, a że byli znajomi, to postanowili to kontynuować na poprawinach... goście się sprawdzili - na moją rodzinę i ich szaleństwa parkietowe zawsze mogę liczyć. chętnie bym ten dzień poprawiła.
także nie ma co na zapas się martwić.
ja ogólnie uwielbiam wesela, ich organizację - nawet myślałam, żeby zająć się prof planowaniem ślubów, jakiś czas temu nawet byłam fotografem ślubnym, teraz robię to dla znajomych na ich prośbę...
ale ogólnie uwielbiam organizację ślubów i innych imprez
Moje wesele było cudne. Tańczyłam tak , ze jak usiadłam miałam problem ze wstaniem.. Zdjęłam buty......nie dało sie włożyć. A następnego dnia miałam pęcherze na obu nogach:))Macierzanka:), Delia lubią tę wiadomość
-
W związku z tym, że razem wracamy z pracy więc obiad robimy razem, a co za tym idzie jeśli trzeba obrać ziemniaki to R woli to robić i mieć spokój z resztą, wiec nie muszę się z tym męczyć
Fidelissa mnie na ból gardła zawsze pomaga płukanie solą- nie lubię tego ale skuteczne;)
Macierzanka jesteś senna bo za długo spałas:P