X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba idę coś chamnąć. Pierogi ruskie czekają:))

qq87j44jhto0od0f.png

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi wlasnie kolega wyslal projekt zaproszen slubnych :) wreszcie takie jak chcialam :)

Fidelissa, Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Chętnie przyłączę się ..
    Mam jeszcze 2 godziny Ciszy i spokoju ..

Później będzie Sodoma i Gomora ..

Dziś robię sobie wyrzuty z całego życia i użalam się nad sobą ..
    Dołączaj i zjedz cos słodkiego:)) mnie zawsze pomaga:)))

qq87j44jhto0od0f.png

• santoocha Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę, właśnie był u mnie listonosz z paczką i tak sobie pomyślałam, że ja pijąc gorącą herbatkę narzekam że mi zimno w pracy, a ten biedak nagina w taki mróz i wiatr przez 8 godzin! I skubany zawsze uśmiechnięty!
    Wysłałam męża po coś słodkiego. Mam doła- mam prawo zeżreć coś słodkiego!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 12:06

Lena87, Little Frog, Macierzanka:), Ania07, Fidelissa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Dziewczynki jakies dzis smutne :)
    Ja sprobuje ciagle nie zerkac na wykres, tak jakby zaraz mial mi napisac wielkimi literami JESTES W CIAZY :D
    Lenka, moze maz nie bedzie az tak zly. Teraz moj obecny kochany, jak zaliczylam w tu mala stluczke, spytal czy nic mi nie jest i jak sie rozplakalam, ze tyle lat prawko i nagle takie cos, to mnie przytulil i powiedzial, ze auto rzecz nabyta, nic sie nie stalo :)

Ja też zerkam na swój i łzy mam w oczach, że nic się nie dzieje ..
    Gdy patrze na swój wpis, oczywiście chcę cofnąć czas do 11 lipca ..

Tomek nie jest aż tak bardzo wyrozumiały, ( dopóki się nie rozpłaczę .. )
    a doszukaj się w Nim romantyczności ! ..

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Santoocha, takie zycie :) jeden narzeka, ze musi calymi dniami pracowac, inny zas, ze caly dzien lezy w lozku :D

santoocha, Fidelissa lubią tę wiadomość

1usahdgeb3da0ojs.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo Polacy lubią narzekać.

Pracowałam kiedyś z taką jedną co to była wiecznie załamana.
    A mąż jej miał dobrą pracę, sporo zarabiał, planowali budowę domu.
    Żadnych chorób.
    A ta wiecznie niezadowolona.
    Non stop dąsy, narzekanie. Normalnie po 8 godzinach w jej towarzystwie to i ja łapałam doła. Wracałam do domu i nic mi się nie chciało. Toksyczna atmosfera.
    A teraz jest w 16 tygodniu ciąży...

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:

I też jest nie zadowolona ?

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze, że nie mamy jakiegoś super samochodu :D Jak nawet coś narobię, to nic wielkiego się nie stanie. No chyba, że komuś przerysuję...
    Santoocha, czekolada lekiem na całe zło! :D Póki co to jeszcze mnie nie ciągnie aż tak bardzo, ale tego 5 jak już pojawią się u mnie te "pierwsze objawy ciąży", to chyba wyjem cały zapas słodyczy ;]
    Ahhh...no i przez tę moją niewiedzę czy może się uda czy nie, to nie jem żadnych leków. A wczoraj się tak fatalnie czułam jak się przebudziłam, że mąż mi chciał jakąś saszetkę przygotować, to się uparłam, że nie. Powiedział, że nie chce więcej słyszeć, że się źle czuję, albo jestem chora. No co ja mam mu powiedzieć? Cokolwiek bym mu nie powiedziała, to mi pewnie powie, że przesadzam. Muszę mu naściemniać, że dziś coś brałam, bo mi spokoju nie da.

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z reguly najbardziej nieszczesliwi i niezadowoleni ci, co maja wszystko! Ahh ta niesprawiedliwosc...

sara_nar lubi tę wiadomość

1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelissa wrote:
    Dołączaj i zjedz cos słodkiego:)) mnie zawsze pomaga:)))

Zabrałam się za jogurt ..

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smacznego Lena :) ja wczoraj sciagnelam sobie bilarda na tablet i normalnie mnie pochlonelo... pozniej oczywiscie ogladalam rodzine zastepcza i smialam sie jak glupia :) przynajmniej nie myslalam tyle...

1usahdgeb3da0ojs.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    Bo Polacy lubią narzekać.

Pracowałam kiedyś z taką jedną co to była wiecznie załamana.
    A mąż jej miał dobrą pracę, sporo zarabiał, planowali budowę domu.
    Żadnych chorób.
    A ta wiecznie niezadowolona.
    Non stop dąsy, narzekanie. Normalnie po 8 godzinach w jej towarzystwie to i ja łapałam doła. Wracałam do domu i nic mi się nie chciało. Toksyczna atmosfera.
    Wiele osób tak ma.... ja się staram cieszyć tym co mam. Wiadomo, że czasami coś mnie wkurzy czy zdołuje, albo po prostu będę miała kiepski dzień, ale bez przesady. Niektórzy to na okrągło będą narzekać na wszystko. Ja z kolei mam taką kumpelę, która jak taki tematowy kameleon - w zależności od tematu ona się dostosowuje ze swoim życiem. Jak np mówimy, że mężowie są pracowici itp, to ona też chwali swojego, że ciężko pracuje, nawet dom chce budować, już szukali działki, a za chwile mówi, że mu się nic nie chce i miał wyremontować jeden pokój w mieszkaniu, ale od kilku miesięcy tego nie zrobił i sufit się sypie :D Albo, że jest strasznie oszczędny i nie pozwala jej wydawać kasy na pierdoły, a za chwilę mówi, że on co chwilę coś kupuje, bo lubi wydawać kasę. Nie wyczujesz :D

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Wiele osób tak ma.... ja się staram cieszyć tym co mam. Wiadomo, że czasami coś mnie wkurzy czy zdołuje, albo po prostu będę miała kiepski dzień, ale bez przesady. Niektórzy to na okrągło będą narzekać na wszystko. Ja z kolei mam taką kumpelę, która jak taki tematowy kameleon - w zależności od tematu ona się dostosowuje ze swoim życiem. Jak np mówimy, że mężowie są pracowici itp, to ona też chwali swojego, że ciężko pracuje, nawet dom chce budować, już szukali działki, a za chwile mówi, że mu się nic nie chce i miał wyremontować jeden pokój w mieszkaniu, ale od kilku miesięcy tego nie zrobił i sufit się sypie :D Albo, że jest strasznie oszczędny i nie pozwala jej wydawać kasy na pierdoły, a za chwilę mówi, że on co chwilę coś kupuje, bo lubi wydawać kasę. Nie wyczujesz :D
    To sie nazywa obluda :) nie trawie takich ludzi...

1usahdgeb3da0ojs.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Póki co to jeszcze mnie nie ciągnie aż tak bardzo, ale tego 5 jak już pojawią się u mnie te "pierwsze objawy ciąży", to chyba wyjem cały zapas słodyczy ;]

:D Dobre!

A od kiedy detektor oznak ciąży zaczyna działać?
    Da się go wyłączyć, żeby mnie nie oszukiwał, że na 90% jestem w ciąży?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Smacznego Lena :)

Dziękuję już zjedzone ..
    Niestety nie pomogło ..

Najlepszym wyjściem będzie schować się pod kołdrę i zniknąć dziś z horyzontu ..

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny, z mezem staramy sie od 5 miesiecy o dzidzie, i narazie nic:( od jutra zaczynam mierzyc temperaturke, mam nadzieje ze nie dluga nam sie uda:)

Blondik, Ida, goskos86, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• Blondik Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    auto rzezc nabyta nie ma co płakać:) dobrze, jak nic niekomu się przy okazji niestanie

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    auto rzecz nabyta nie ma co płakać:) dobrze, jak nic nikomu się przy okazji niestanie

Oczywiście, że tak ale co innego jak to auto miało być na sprzedaż ..

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Dziękuję już zjedzone ..
    Niestety nie pomogło ..

Najlepszym wyjściem będzie schować się pod kołdrę i zniknąć dziś z horyzontu ..
    Dla pocieszenia napiszę Ci, że ja kiedyś rozjechałam pachołek, bo mnie jakiś matoł wyprzedzał na drodze z zakazem wyprzedzania i nie zdążyłam go ominąć ;]
    A spod samochodu myślałam, że go nie wyszarpię i musiałam się czołgać pod nim na środku drogi ;)

Ania07 lubi tę wiadomość

‹‹ 353 354 355 356 357 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ