Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia07 wrote:Tego można 2 lata nie oglądać a i tak wiadomo o co chodzi: każdy z każdym
Mam nadzieję, że jak się skończy to nie będą tego puszczać od początku..Ania07 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Tyle lat to już leci więc raczej nie ma szans aby puścili to od początku.
każdy z każdym to jeszcze nic - najlepsze to było, jak ktoś zmartwychwstał i wrócił do serialu bez wyjaśnienia, że kiedyś umarł - robiłam streszczenia kiedyś dla magazynów telewizyjnych byłam na bieżąco
coś nie tak zacytowałamWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 22:08
Ania07 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A tak serio. Ja muszę jutro posprawdzać w necie składy witaminek i jakieś dla mojego wybrać.
Do tego w przyszłym tygodniu będę latać co dwa dni do laboratorium i się kłuć. Mam tylko dylemat bo mam zrobić FSH w 5 c a to niedziela (fak) no i nie wiem czy lepiej w piątek czy poniedziałek. W sumie mogę też w sobotę jak znajdę labo.
Potem jeszcze 8, 10, 12 dc badania na etsradiol -
Odpaliłam komputer, żeby kupić szwagierce bilet bo lecimy razem, i oczywiście nie omieszkałam zaglądnąć. Ale pędzicie z tymi postami. Nadrobiłam, w ogóle zaczęłam od 1 str. ale to już w ramach lektury do poduszki
Odłożyłam sobie 2 tuniko sukienki, takie do leginsów, a na lato jak znalazł mieżyłam fajną jeansową tunikę rozmiar 34 a mąż jak zobaczył to zapytał czy w ciąży jestem? A co kupię i ją na brzuszek idealnie będzie pasować.
Co do przygotowań przedślubnych. My ślub 26 maja załatwialiśmy wszystko w lutym. Dla księdza daliśmy 300zł tyle chciał, organista 200zł (zdzierca). Sukienkę siostra z anglii mi przywiozła. Wesele na 48 osób sama bliska rodzina. Za jedzenie w restauracji płaciliśmy 65zł/os.Alkohol i napoje tylko swoje. Jedzenie pyszne, nawet wędliny własnej roboty wędzone. Każdy chwalił. A byliśmy w lipcu na weselu gdzie z os. płacili 140 zł to ja głodna cały czas byłam. Masakra.
W dniu wesela chodziłam na luzie, dopiero jak Marek już przyjechał i wchodził po schodach, grał akordon to dotarło do mnie, że to na serio i dopiero stres mnie wziął. W Kościele M. jak składał przysięgę to cały czs się śmiałam. Normalnie szczękościsk. A M. ze stresu obrączki mi na palec nie mógł włożyć.
Wesele super, zespół (znajomi) nie bardzo tym bardziej, że mało nie wzięli. Jak odpalili fontannę na torcie i wjeżdżali to zalałam się krwią z nosa. Na szczęście kiecki nie poplamiłam. I zabawa trwała do białego rana. Tydzień później wylądowałam w szpitalu więc miesiąca midowego nie mieliśmy, za to w wakacje mąż zabrał mnie na MajorkęLena87, Ania07, santoocha, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, jak tak bardziej na temat. Starań oczywiście. Która się orientuje w którym dniu gin może stwierdzić czy pęcherzyk pękł po owulacji? Skoro mam owulke 118-19 dc a wizytę mam 21 dc to czy nie będzie już za późno na stwierdzenie czy pękł czy nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 22:21
-
Bursztynka wrote:A tak serio. Ja muszę jutro posprawdzać w necie składy witaminek i jakieś dla mojego wybrać.
Do tego w przyszłym tygodniu będę latać co dwa dni do laboratorium i się kłuć. Mam tylko dylemat bo mam zrobić FSH w 5 c a to niedziela (fak) no i nie wiem czy lepiej w piątek czy poniedziałek. W sumie mogę też w sobotę jak znajdę labo.
Potem jeszcze 8, 10, 12 dc badania na etsradiol
Kochana a Diagnostyka nie działa w niedzielę? Nie wiem gdzie mieszkasz ale te ich laboratoria są ok[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Bursztynka wrote:Podejrzewam, że gdyby nie dup.ek to bym nie dostała tak szybko @. Kiedyś też miałam takie tasiemce, po 50-60 dni. Myślę że od tamtego czasu (to było jakieś 2 lata temu) wszystko mi się musiało sp*Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️