Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie oglądam sobie wstecz moje wykresy wrzesień 2013- styczeń 2014.
I wiem coraz mniej. Nie żadnych podobieństw.
Tylko różnice.....czy wasi ginekolodzy interpretują wasze wykresy i mówią z czego te różnice wynikają ?
Napisałam wasi ginowie a tablet mi napisał Finowie:)))hihihi -
nick nieaktualnyCzesc kochane .
Mam problem z netem wiec nie dam rady nadrobic was .
Jak byscie mogly mi napisac czy sa jakies zielone kropeczki i co mnie ominelo
Przedwczoraj pobrali pieniadze na net i od wczoraj nie mozna wogole nic zrobic chcialam wejsc do was wczoraj ale nie moglam pisze z tel bo tu mam jeszcze mb .
Piotrek jak wroci z pracy bedzie do nich dzwonil bo ja ich nawyzywam bo mam takie nerwyFidelissa, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
santoocha wrote:Też mam wrażenie, że wszystkie jesteście takie porządne
Ja sprzątam w sobotę, dzielimy się z T. odkurzaniem, ogarnięciem strefy kociej kuwety, sprzątaniem łazienki, wycieraniem kurzy itp.
Zajmuje nam to godzinkę. I z głowy na tydzień.
U nas to samo, maz odkurza, bo jest dokladniejszy w tym ode mnieja myje podlogi no i wczesniej scieram kurze, a on jeszcze ogarnia kuwetke krolisia
Ja to w ogole mam pracowitego mezczyzne. Jak jest w domu to i pranie pusci, rozwiesi, obiera ziemniaki, wszystko zrobi z takich majsterkowych spraw, nie ma dla niego rzeczy niemozliwych. Jedyne, czego unika jak ognia to mycie garow... czego ja tez nie znoszeaa i nie gotuje, bo pracuje calymi dniami, ale umie
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo więc pojawiłam się na chwilę bo poszedł na " posiedzenie " ..
L - powiedz, że nie będziesz się gniewać ..
T - co zrobiłaś,gdzie przerysowałaś auto ?
( Zostałam w szoku )
L - skąd wiesz ?
T - skoro się pytasz czy nie będę się gniewać to przyszło Mi tylko jedno na myśl bo nigdy tak nie mówisz ..
No i opowiedziałam cała historię ..
Przytulił i powiedział, że każdemu się to mogło zdarzyć .. a ja się popłakałam ..
No i najlepszy tekst którego się spodziewałam w 100% .. " Masz szczęście, że to nie była Bmka .. " ..
Myślałam, że będzie gorzej .
Nie wydarł się .. Zobaczymy co Mi powie jak pójdzie pooglądać ..
Tak sobie myślę, że gdybym jego Niunie przerysowała .. to bym się zapadła pod ziemię ..
Jednak ten Mój Mąż potrafi zaskoczyć ..Little Frog, Macierzanka:), Agataa, santoocha, Fidelissa, Misty87, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:Czesc kochane .
Przedwczoraj pobrali pieniadze na net i od wczoraj nie mozna wogole nic zrobic chcialam wejsc do was wczoraj ale nie moglam pisze z tel bo tu mam jeszcze mb .
Piotrek jak wroci z pracy bedzie do nich dzwonil bo ja ich nawyzywam bo mam takie nerwy
hej Ewelina, chyba żadnego nowegood wczoeja nie ma
Tylko sluby i obiady nam w głowach
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Właśnie oglądam sobie wstecz moje wykresy wrzesień 2013- styczeń 2014.
I wiem coraz mniej. Nie żadnych podobieństw.
Tylko różnice.....czy wasi ginekolodzy interpretują wasze wykresy i mówią z czego te różnice wynikają ?
Napisałam wasi ginowie a tablet mi napisał Finowie:)))hihihi
Mój FINniczego nie interpretuje, nawet nie spojrzał na wykresy jak mu przyniosłam. A poza tym nie będziesz miała podobieństw, tylko pewnien próg temperaturowy np. ja mam 35,8 - 36,6
-
karinka233 wrote:hej dziewczyny moge dołaczyć? my staramy sie juz 10 miesiecy juz przeszlam niektore badania a teraz zmienilam lekarza i w przyszlym tygodniu do szpitala...i od tego miesiaca zaczelam lykac olej z wiesiolka
Nie pytajJuż tu jesteś.
Powodzenia! Idziesz może na klinikę na jakieś szczegółowe badania?
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Dziekuje kochane jak bedzie dzialal net to postaram sie nadrobic od wczoraj jakis problem .
Nudzi mi sie strasznie a ten net niby jest polaczony ale nic nie chce zaladowac to z ich winy bo resetowalam modem i nic to nie dalo
Ty się tam netem nie przejmuj. Mów jak się czujesz Ty i Fasola
No i oczywiście co dziś na obiad heheWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 14:55
-
Lena87 wrote:No więc pojawiłam się na chwilę bo poszedł na " posiedzenie " ..
L - powiedz, że nie będziesz się gniewać ..
T - co zrobiłaś,gdzie przerysowałaś auto ?
( Zostałam w szoku )
L - skąd wiesz ?
T - skoro się pytasz czy nie będę się gniewać to przyszło Mi tylko jedno na myśl bo nigdy tak nie mówisz ..
No i opowiedziałam cała historię ..
Przytulił i powiedział, że każdemu się to mogło zdarzyć .. a ja się popłakałam ..
No i najlepszy tekst którego się spodziewałam w 100% .. " Masz szczęście, że to nie była Bmka .. " ..
Myślałam, że będzie gorzej .
Nie wydarł się .. Zobaczymy co Mi powie jak pójdzie pooglądać ..
Tak sobie myślę, że gdybym jego Niunie przerysowała .. to bym się zapadła pod ziemię ..
Jednak ten Mój Mąż potrafi zaskoczyć ..
Ja gdybym jego przerysowała, to by ręką machnął, ale gdybym swoją minię drapnęła gdzieś, to byłaby jazda. O swoje auto to on to dba, żeby jeździło, a o moje.. No moje to musi być sprawne, ładne itd. Na szczęście jeszcze go nie uszkodziłam... Jeszcze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 14:56
-
Ewelina23 wrote:Czesc kochane .
Piotrek jak wroci z pracy bedzie do nich dzwonil bo ja ich nawyzywam bo mam takie nerwy
Część Ewelinka:))) właśnie sie zastanawiałam dlaczego Cię tak długo niema? Myślałam, że może się złe czujesz?))
-
nick nieaktualny
-
jeszcze jednopytanko... dziewczyny jak 2 dni pod rzad robiłam testy owulacyjne i wynik był pozytywny.. a dzis tez zrobiłam tj na 3-ci dzien i wynik negatywny tzn ze teoretyczie do owulacji juz doszło? ale jako tako skoku jeszcze nie miałam temp. zerknijcie a moj wykres.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 15:06
-
Ewelina23 wrote:Czuje sie dobrze . Fasolinka daje o sobie znac bo czuje ciagniecia w podbrzuszu . Dziekuje .
Na obiadek dzis ziemiaczki i kotlet mielony i ogorek zielony ze smietanamyślałam czemu cie dzis nie maa ;/
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPisze z tel i tak mi sie muli czekam az Piotrek przyjdzie i zrobi ten internet albo zadzwoni do nich bo ja mam takie nerwy ze ich nawyzywam i nic nie zalatwie .
Niedosc ze pobrali wczeniej za internet bo 27 stycznia a powinni 3 lutego to nic nie mozna zrobic bo nic sie zaladowac niechce