Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aneta90 wrote:Hej dziewczyny jestem tu nowa i dzisiaj zalozylam konto. Z moim narzeczonym staramy sie od prawie miesiaca. Od wczoraj mierze temp i wczoraj mialam 37.1 a dzisiaj 37.2 wspomne tez ze okres mam miec kolo 9 lutego miejmy nadzieje ze go nie będzie
Hej, ja też jestem Aneta, też staramy się od miesiąca, też mam planowaną @ na 9 lutego
Jedziemy na tym samym wózku (tylko ja jestem trochę starsza...)
Lena87, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:No to pizza dla wszystkich jak mój wróći z pracy
Ja mam w domu greipfruta czerwonego i pomarańcze mniam!!Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
No nie... @ przyszła, co prawda skąpa, ale jest ;< Jak zwykle miałam nadzieję, a tu klops. Jeszcze przez ten temat o przekazywaniu wieści zaczęłam się szykować obmyślać, bo się @ wczoraj nie pokazała... Rozczarowanie straszne. A na domiar złego dopadło mnie jeszcze przeziębienie...
-
Lena87 wrote:Ps: Obżarłam się słodyczami a teraz na to grochówkę cisnę ..
Ta przyjaźń nie skończy się dla Mnie za dobrze ..
Noooo..... powiem Ci masz zdrowy żołądek
Jak zaaplikujesz taką dawkę swojemu układowi trawiennemu, to będzie miał zabawę...
Żabka, to jak chcesz podjadać, zrób sobie kanapkę pozsmarowana nożemLena87, santoocha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgataa wrote:No nie... @ przyszła, co prawda skąpa, ale jest ;< Jak zwykle miałam nadzieję, a tu klops. Jeszcze przez ten temat o przekazywaniu wieści zaczęłam się szykować obmyślać, bo się @ wczoraj nie pokazała... Rozczarowanie straszne. A na domiar złego dopadło mnie jeszcze przeziębienie...
Głowa do góry !! rok się dopiero zaczął ..
Nowy cykl nowe możliwości .. Więcej będzieszLittle Frog, Agataa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Little Frog wrote:Twój mężuś by się na pewno ucieszył jakby otworzył drzwi i zobaczył stado takich wygłodniałych hien
Macierzanka:), Little Frog lubią tę wiadomość
-
Melula wrote:Nie dość, że wygłodniałych hien to i staraczek! to już byłby podwójny szok dla niego!
o tak, zważywszy, ze już Wam kiedyś mówiłam z czym mu się teraz kojarzy każda kobieta, którą widzi... z fotelem u gina aczkolwiek, jakbyście pochwaliły, że smaczne to pewnie jeszcze obrósłby w piórka
Lena87, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Agataa wrote:No nie... @ przyszła, co prawda skąpa, ale jest ;< Jak zwykle miałam nadzieję, a tu klops. Jeszcze przez ten temat o przekazywaniu wieści zaczęłam się szykować obmyślać, bo się @ wczoraj nie pokazała... Rozczarowanie straszne. A na domiar złego dopadło mnie jeszcze przeziębienie...
Agata, przykro mi, ale życzę Ci wytrwałości na ten cyklAgataa lubi tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Noooo..... powiem Ci masz zdrowy żołądek
Jak zaaplikujesz taką dawkę swojemu układowi trawiennemu, to będzie miał zabawę...
Żabka, to jak chcesz podjadać, zrób sobie kanapkę pozsmarowana nożemAgataa lubi tę wiadomość
-
Zawsze !!! I nie myśl o tym jak to kiedyś przekażesz, bo się nakręcasz...
Ja myślę, że jak kiedyś zrobię pozytywny test, to po prostu wypadne jak poparzona z łazienki i już będzie wiadomoAgataa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny