Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Melula wrote:ja nie napisałam, że musi być 1,5 TSH, ale najlepiej, jakby takie było. Poza tym, czytałam u dziewczyn, że z wysokim TSH można zajść w ciążę, ale potem mogą być problemy z jej utrzymaniem...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 13:33
-
Aneta90 wrote:Hej dziewczyny jestem tu nowa i dzisiaj zalozylam konto. Z moim narzeczonym staramy sie od prawie miesiaca. Od wczoraj mierze temp i wczoraj mialam 37.1 a dzisiaj 37.2 wspomne tez ze okres mam miec kolo 9 lutego miejmy nadzieje ze go nie będzie
Witaj a naszych skromnych progach! Też Ci życzę żeby go nie było!
-
Melula wrote:to też próbowałam napisać, na swoim przykładzie... ale nie ma co się zamartwiać... bo może skok jeszcze być... spokojnie!!!
-
Macierzanka:) wrote:A mi chyba tak cukier spadł, że padłam zamiast gotować...
to się chłop ucieszyMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:
troche mnie ta tarczyca tez martwi bo moje babcie mają i mama ma ...
ja np. mam jeden płat tarczycy za mały - mam niewielką niedoczynność tarczycy, wystarczy brać minimalną dawkę leku, żeby uregulować w moim przypadku...
ale bywa różnie... jak w rodzinie były problemy z tarczycą to niewykluczone, a problemów z ciążami kiedyś nie było, jak teraz... wiadomo, inne warunki, chemia, leki, i ten cholerny czarnobyl... -
Żabciu ja muszę zrobić coś dzisiaj, bo mąż ma ciężki dzień w pracy... więc nie liczę na nic, ale pochwalę się, że robi świetną pizzę
A ja Lena mam ochotę na coś, ale bardziej w kierunku owoców, byleby dużo było i słodkie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 13:45
Little Frog lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:ale pochwalę się, że robi świetną pizzę
A ja Lena mam ochotę na coś, ale bardziej w kierunku owoców, byleby dużo było i słodkie
Pizzę uwielbiam z dużą ilością sera !!
Owoce wczoraj wręcz pożerałam ..
Banany pomarańcze i mandarynki ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 13:47
-
XxMoniaXx wrote:nooo... sprawidziłam wizytówke.. specjalista położnictwa i i ginekologii... szkoda ze nie tez endokrynologii
Monia ja chodzę do endo oddzielnie, bo chciałam żeby ktoś na mnie spojrzał świeżym okiem. A potem zsumuję dzieło w jedną kupę i może wyjdzie COŚ z tego misz-maszLena87 lubi tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Żabciu ja muszę zrobić coś dzisiaj, bo mąż ma ciężki dzień w pracy... więc nie liczę na nic, ale pochwalę się, że robi świetną pizzę
A ja Lena mam ochotę na coś, ale bardziej w kierunku owoców, byleby dużo było i słodkieMacierzanka:), Misty87 lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Pizzę uwielbiam z dużą ilością sera !!
Owoce wczoraj wręcz pożerałam ..
Banany pomarańcze i mandarynki ..
No to pizza dla wszystkich jak mój wróći z pracy
Ja mam w domu greipfruta czerwonego i pomarańcze mniam!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 13:50
Little Frog lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:No to pizza dla wszystkich jak mój wróći z pracy
Ja mam w domu greipfruta czerwonego i pomarańcze mniam!!
Mniam Mniam, aż chyba sama zrobię na kolację ..
Tylko T. poślę do sklepu bo ja dziś za kierownicę już nie wsiadam ..
Ps: Obżarłam się słodyczami a teraz na to grochówkę cisnę ..
Ta przyjaźń nie skończy się dla Mnie za dobrze ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 13:52
Little Frog, Macierzanka:), Misty87 lubią tę wiadomość