Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kaśka28 wrote:To mówisz ze czekasz? nie korci cie zrobic testu w koncu termin @ minął a i widze ze ovu mialas 15 dni temu:D"Bo każdy z nas ma takie marzenie,
za którego spełnienie oddał by wszystko"
-
nick nieaktualny
-
Mój M. to straszny łasuch, a już nie daj Boże zostawić wieczorem czekoladę na stole to rano tylko papierek leży. Dzisiaj dostał dużą czekoladę od klienta z orzechami. A orzechów to on nie cierpi. Właśnie ją otworzył, na co ja: Przecież nie lubisz orzechów. M. " Ale lubię czekoladę " Rozwalił mnie.
Uwielbiam siemie lniane i nie wiedziałam, że ono dobre na ovu. Często zalewam je wrzątkiem i piję. Ale też lubię je podprażyć na patelni i dodać do jogurtu naturalnego. Tylko trzeba przykryć, bo strzelaAnia07, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
santoocha wrote:Super!
Jak długo się staraliście?
Ja zmykam do domu, nie wysiedzę dłużej w pracy.
od września aaaale jestem szczęśliwa ale lecę kupić jeszcze jakiś inny test żeby potwierdzić bo nie mogę uwierzyć[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
sara_nar wrote:Super ! Gratuluję. Który to d.c albo ile dni po ovu. ?
18 po ovu i 5 po spodziewanej @...
nie wierzę chyba tak do końca jeszcze...[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa Panienka wrote:od września aaaale jestem szczęśliwa ale lecę kupić jeszcze jakiś inny test żeby potwierdzić bo nie mogę uwierzyćDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurcze, jak fajnie. Ja jedynie dwie kreseczki widziałam na teście owulacyjnym Ale mam nadzieję, że do maja uda mi się zobaczyć je na teście ale ciążowym.A testów w ciągu tych 16 msc starań w sumie zrobiłam 5.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 20:10
-
Bursztynka wrote:właśnie się zastanawiam między salfazinem a androvitem, już wiem że potrzeba cynku, selenu, wit C i E i jeszcze magnez i Q10 mozna no i na pewno folik
juhu!!! normalnie jak zszedl ze mnie stres zwiazany z tym durnym telefonem to znowu zaczelam sie cieszyc ze tasiemiec sie skonczyl... mam nowe sily na saranka:D i w koncu badanka zmiana dietki na zdrowsza i jazda
!!!Lena87 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️