Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
Wczoraj sobie was czytam, a tu nagle niebieski ekranik na laptopie, restart i błąd karty graficznej. Wpadłam w taką złość, że wlazłam pod kołdrę i nie wychodziłam bo bym nim rzuciła o ścianę...
Jak tam u was? u mnie wyjątkowo dobry humor @ sobie poszła
MalinowaPanienko gratulujęLena87, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Hah, Kaśka no to czekamy aż małpy wyjadą na wakacje, robimy bzykanka na spontana (mój to się śmieje, że może księdza zamówimy na wizytę - masakra ale się śmiejemy ciągle z tego).
No i najlepiej żeby się potem okazało że dla @ to będą dłuuuugie wakacje, bardzo dłuuuuuugie wakacje
No ja jeszcze się muszę pokłuć na hormony i zaopatrzeć na allegro w testy owulki.
A tak pozatym to ja nie wiem wogóle gdzie ty jesteś, bo nadal cię nie ma, a tą imprezkę to chyba dziś miałaś zrobićLena87, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:HEJ dziewczyny
Bursztynka szykuj flaszki przyjezdzam:D
Moja Moda na Sukces sie skonczyła:D wpadłam sie przywitac i zaczynam nadrabiac zaleglosci
Kaśka a czy nie pisałam Ci, że skończy się szybciej niż myślisz ?
Chyba zostanę wróżką .. Ha Ha ..
Cieszę się razem z Tobą ..
Teraz ile wlezie !!Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malinowa Panienka wrote:niedoczynność tarczycy - leczona długo i endometrioza... ale udało się
Zaciskam łapy i wysyłam Wam moc pozytywów
Malinowa Panienko,endometrioza? Cos mi to mowi,ale nie wiem co? Mam krew w moczu i czytalam,ze to moze byc to chybaTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
Ja jestem chora i nienormalna 2 dni po ovu, a ja juz mam wszystkie objawy ciazy haha juz sie sama smieje z siebie, jak czlowiek potrafi sobie cos wmowic. Eh glupota nie zna granic
Tez tak macie??Ania07, Lena87, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:Hah, Kaśka no to czekamy aż małpy wyjadą na wakacje, robimy bzykanka na spontana (mój to się śmieje, że może księdza zamówimy na wizytę - masakra ale się śmiejemy ciągle z tego).
No i najlepiej żeby się potem okazało że dla @ to będą dłuuuugie wakacje, bardzo dłuuuuuugie wakacje
No ja jeszcze się muszę pokłuć na hormony i zaopatrzeć na allegro w testy owulki.
A tak pozatym to ja nie wiem wogóle gdzie ty jesteś, bo nadal cię nie ma, a tą imprezkę to chyba dziś miałaś zrobić
bede robila jutro dzisiaj to ja mialam inne przeboje jak chcesz poczytaj w pamietniku moim...nie zycze nikomu tego co przezylam dzisiaj
ja testy ovu zamowilam juz i nawet wczoraj mi juz przyszly:D
Ps bardzo mi sie spodobalo bzykanka na spontanka no super i nie czuje kiedy rymuje:DLena87 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Lena87 wrote:Kaśka a czy nie pisałam Ci, że skończy się szybciej niż myślisz ?
Chyba zostanę wróżką .. Ha Ha ..
Cieszę się razem z Tobą ..
Teraz ile wlezie !!
jescze poczekam az @ pojdzie sobieEwelina23 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Misty87 wrote:Ja jestem chora i nienormalna 2 dni po ovu, a ja juz mam wszystkie objawy ciazy haha juz sie sama smieje z siebie, jak czlowiek potrafi sobie cos wmowic. Eh glupota nie zna granic
Tez tak macie??
Ja moze na ten temat sie nie wypowiadam lepiej,wariuje i w ogole,to tak na psyche siadaTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Ania07 wrote:No to super!
Tak więc owocnych starań walentynkowych
W sobotę mamy rocznicę i mamy iść do koleżanki do domu nakarmić kota i mamy zgodę, aby być cały czas bo ona jedzie do spa na weekend.
Miałam szatański plan, aby u niej, ale kumpel podkreślił, że bez seksu
ale była by przygoda.
Jeszcze się śmiał, że w jego domu dziecka nie możemy spłodzić
A ja chciałam zrobić romantyczną koleację, mam seksi strój
http://www.google.co.uk/imgres?espv=210&es_sm=93&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbnid=NZpypmJhphWCSM%3A&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.webkupiec.pl%2Fa%2Flista_produktow%2Fidx%2F6041213%2Fmot%2FFartuszek%2Flista_produktow.htm&docid=u8Q2anhyCs_-EM&imgurl=http%3A%2F%2Fcsimg.webkupiec.pl%2Fsrv%2FPL%2F0000237314925%2FT%2F340x340%2FC%2FFFFFFF%2Furl%2Fkoszulka-livia-larisa.jpg&w=340&h=340&ei=LbvqUtf4C4ja0QXNgYGoDA&zoom=1&ved=0CHgQhBwwDA&iact=rc&dur=336&page=1&start=0&ndsp=23
było by czadowoAnia07, Kaśka28, Macierzanka:), Ewelina23 lubią tę wiadomość