Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
Wczoraj sobie was czytam, a tu nagle niebieski ekranik na laptopie, restart i błąd karty graficznej. Wpadłam w taką złość, że wlazłam pod kołdrę i nie wychodziłam bo bym nim rzuciła o ścianę...
Jak tam u was? u mnie wyjątkowo dobry humor @ sobie poszła
MalinowaPanienko gratulujęLena87, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Hah, Kaśka no to czekamy aż małpy wyjadą na wakacje, robimy bzykanka na spontana (mój to się śmieje, że może księdza zamówimy na wizytę - masakra ale się śmiejemy ciągle z tego).
No i najlepiej żeby się potem okazało że dla @ to będą dłuuuugie wakacje, bardzo dłuuuuuugie wakacje
No ja jeszcze się muszę pokłuć na hormony i zaopatrzeć na allegro w testy owulki.
A tak pozatym to ja nie wiem wogóle gdzie ty jesteś, bo nadal cię nie ma, a tą imprezkę to chyba dziś miałaś zrobićLena87, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:HEJ dziewczyny
Bursztynka szykuj flaszki przyjezdzam:D
Moja Moda na Sukces sie skonczyła:D wpadłam sie przywitac i zaczynam nadrabiac zaleglosci
Kaśka a czy nie pisałam Ci, że skończy się szybciej niż myślisz ?
Chyba zostanę wróżką .. Ha Ha ..
Cieszę się razem z Tobą ..
Terazile wlezie !!
Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malinowa Panienka wrote:niedoczynność tarczycy - leczona długo i endometrioza... ale udało się
Zaciskam łapy i wysyłam Wam moc pozytywów
Malinowa Panienko,endometrioza? Cos mi to mowi,ale nie wiem co? Mam krew w moczu i czytalam,ze to moze byc to chybaTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
Ja jestem chora i nienormalna
2 dni po ovu, a ja juz mam wszystkie objawy ciazy haha juz sie sama smieje z siebie, jak czlowiek potrafi sobie cos wmowic. Eh glupota nie zna granic
Tez tak macie??Ania07, Lena87, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:Hah, Kaśka no to czekamy aż małpy wyjadą na wakacje, robimy bzykanka na spontana (mój to się śmieje, że może księdza zamówimy na wizytę - masakra ale się śmiejemy ciągle z tego).
No i najlepiej żeby się potem okazało że dla @ to będą dłuuuugie wakacje, bardzo dłuuuuuugie wakacje
No ja jeszcze się muszę pokłuć na hormony i zaopatrzeć na allegro w testy owulki.
A tak pozatym to ja nie wiem wogóle gdzie ty jesteś, bo nadal cię nie ma, a tą imprezkę to chyba dziś miałaś zrobić
bede robila jutro dzisiaj to ja mialam inne przeboje jak chcesz poczytaj w pamietniku moim...nie zycze nikomu tego co przezylam dzisiaj
ja testy ovu zamowilam juz i nawet wczoraj mi juz przyszly:D
Ps bardzo mi sie spodobalo bzykanka na spontanka no super i nie czuje kiedy rymuje:DLena87 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Lena87 wrote:Kaśka a czy nie pisałam Ci, że skończy się szybciej niż myślisz ?
Chyba zostanę wróżką .. Ha Ha ..
Cieszę się razem z Tobą ..
Terazile wlezie !!
jescze poczekam az @ pojdzie sobieEwelina23 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Misty87 wrote:Ja jestem chora i nienormalna
2 dni po ovu, a ja juz mam wszystkie objawy ciazy haha juz sie sama smieje z siebie, jak czlowiek potrafi sobie cos wmowic. Eh glupota nie zna granic
Tez tak macie??
Ja moze na ten temat sie nie wypowiadam lepiej,wariuje i w ogole,to tak na psyche siadaTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Ania07 wrote:No to super!
Tak więc owocnych starań walentynkowych
W sobotę mamy rocznicę i mamy iść do koleżanki do domu nakarmić kota i mamy zgodę, aby być cały czas bo ona jedzie do spa na weekend.
Miałam szatański plan, abyu niej, ale kumpel podkreślił, że bez seksu
ale była by przygoda.
Jeszcze się śmiał, że w jego domu dziecka nie możemy spłodzić
A ja chciałam zrobić romantyczną koleację, mam seksi strój
http://www.google.co.uk/imgres?espv=210&es_sm=93&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbnid=NZpypmJhphWCSM%3A&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.webkupiec.pl%2Fa%2Flista_produktow%2Fidx%2F6041213%2Fmot%2FFartuszek%2Flista_produktow.htm&docid=u8Q2anhyCs_-EM&imgurl=http%3A%2F%2Fcsimg.webkupiec.pl%2Fsrv%2FPL%2F0000237314925%2FT%2F340x340%2FC%2FFFFFFF%2Furl%2Fkoszulka-livia-larisa.jpg&w=340&h=340&ei=LbvqUtf4C4ja0QXNgYGoDA&zoom=1&ved=0CHgQhBwwDA&iact=rc&dur=336&page=1&start=0&ndsp=23
było by czadowoAnia07, Kaśka28, Macierzanka:), Ewelina23 lubią tę wiadomość