Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Driada0102 wrote:oj nie, ale razem pracujemy i pewnie jak zażartuje to spalę buraka i wszystko będzie jasne
Chyba zrobimy to u siebie
A na ktorym pietrze mieszka? bo jak winda jest to wiesz...i pomyslalam tez o balkonie jak maja tylko teraz bedzie troche zimmmno i to w tym bossskiem wdzianku hmmmAnia07, Little Frog lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Kurcze, a mnie dziś z kolei dopadła migrena. Najpierw zwykły ból głowy więc dawałam radę ale teraz się zrobiła masakra aż przeciwbólowy musiałam wziąć. Fatalnie, idę szybko do łóżka.
Kaśka, czytałam. Jutro powiem moim rodzicom żeby czujni byli.
Ps. Ja też miałam wszystkie objawy ciąży tylko ten jeden namacalny w postaci @ mi do układanki nie podpasował. Rozwalił system.Lena87, Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Kaska ... az podziwiam ludzi, ktorzy wymyslaja takie jaja... nie boja sie... koszmar!
Ja teraz zmierzylam temp z czystej ciekawosci i pokazala 37,4 o stopien wyzsza niz rano... mam nadzieje, ze nic mnie nie zlapie ale mam takie rumience...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Misty ja jestem 4-5 dni po ovu i jedyne co odczuwam to ten ból podbrzusza. Mam nadzieję, że to nie przed @. W tamtym cyklu onad tydzień przed @ miałam jedynie piersi powiększone, ale bez bólu. Taki ból po owu może oznaczać ciąże, tak wyczytałam. Ale podchodzę do tego z dystansem.
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Jak ja bym ich dorwala to chyba bym zabila....trafili w moment nie powiem....moja mama walczy z rakiem i po mastektomi kilka dni, tata po zawale a babcia zestersowana zmartwoina i wykonczona choroba mamy...zabilabym...
Skur... nie ma końca masakra, ludzie mózgu nie mają
Współczuję Ci .. -
Dziewczyny moja @ zrobiła mnie normalnie w jajko, chyba się rozmyśliła, czy co..? Ok południa zaczęłam plamić (zawsze dostaję @ w nocy), więc wiadomo akcja tampon, po ok 3h wymieniłam i wtedy już coś czułam, że nie jest ok, bo był tylko lekko `pobrudzony` krwią, ale pomyślałam, że może za szybko wyciągnęłam? patrzę teraz przed kąpielą a tam czysty... no kur... chcę już końca tego cyklu ;<
-
Driada0102 wrote:Kasia ja to muszę zadzwonić do teściowej, że takie takie rzeczy się dzieją.
To jest straszne co się dzieję na tym świecie...
Jak to kiedyś powiedziała koleżanka moja: ręce, cycki opadają
Dokladnie do tej pory sie trzese...a nie powiem co czuje moja mama ona przez 2 godziny kombinowala pieniadze obdzwaniala znajomych policjantow i zyla w swaidomosci ze siedze w wiezieniu a ja co gotowalam obiad w domu
Chorzy ludzie...mam nadzieje ze ta syt nie wplynie na zdrowie mojej mamyDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Driada0102 wrote:niestety nie mają, ani tego,ani tego, ale kusi mnie ta ich kuchnia
Driada0102, Lena87 lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ania07 wrote:Tylko uważaj na szafki
Ania07, Lena87 lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
sara_nar wrote:Misty ja jestem 4-5 dni po ovu i jedyne co odczuwam to ten ból podbrzusza. Mam nadzieję, że to nie przed @. W tamtym cyklu onad tydzień przed @ miałam jedynie piersi powiększone, ale bez bólu. Taki ból po owu może oznaczać ciąże, tak wyczytałam. Ale podchodzę do tego z dystansem.
Masz racje, dystans konieczny! Ale kciuki trzymam
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Driada0102 wrote:jak sobie przypomnę te wasze historię to sama buzia się uśmiecha
Kasia jak się mama czuje?
Moja ciocia ma 4 lutego operaję
Moja mama miala 4 chemie przed operacja miala te czerwona czyli niby silna...przeszla naprawde dobrze troche ja mulilo ale nie wymiotowala...po operacji tez jest ok...ma wsparcie w nas wszytkich... mam tylko nadzieje ze nie pogorszy sie przez tych zasrancowLena87 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny