Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysara_nar wrote:dziadek choruje 9 lat rak jelita grubego tak jak babcia i żyje, pije do lekarza nie chodzi. Potrafi w taki mróz 4 km w jedną stronę iść do sklepu po alko. więc nie jest źle. Z siostrą robiłyśmy badania genetyczne w tamtym roku. Na szczęście nie mamy tego genu, ale różnie może być.
Taki człowiek pić już musi ..
Inaczej wszystko wysiądzie ..
Świetna wiadomość, że Was to nie dotknęło ale profilaktycznie badaj się co jakiś czas dla Świętego spokojuKaśka28, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Driada0102 wrote:Misty , a ja też sobie dziś piję
Zdrówko za was dziewczyny
Ale imprezke z racji pojawnienia sie @ zrobie:DMisty87, Ania07 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ja Martini kocham ale bianco! Mam w barku, tak na mnie patrzy tesknie..... ale nie moge no nie
Nawet moj maz ograniczyl nabardziej znienawidzone przeze mnie fajki i nawet browarka odstawil
Mnie dosc mocno kluje jajnik, ktorego czulam tez 2 dni temu. Ide sie kapac laseczki wroce niebawem! -
Moj tesc mial raka prostaty,11 chemi wzial,dobrze znosil,nawet te mocne,nic mu nie bylo,badania wporzo i po dwoch tyg okazalo sie,ze wszedzie przerzuty,poprostu wszedzie. zmarl w bolach...2 lutego rocznica,mial 50 latTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Witaj Saro:)) ja dzis rozsmarowuję sie w nutelli:))
dziekujmy B, że jesteśmy zdrowe. Codziennie to trzeba doceniać. Po siedzeniu całego dnia w domu czuję. Się lepiej:)) chyba jutro pójdę do pracy:))
Nie mogę uwierzyć, że jutro weekend.... Perspektywa boska.... I nie mogę uwierzyć,że już mamy następne fasolinki:))
Czyli jest nadzieja:))Lena87, sara_nar, Malinowa Panienka, Macierzanka:), Ewuncia92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zmykam do mężulka się przytulić. Zapowiedzieli dzisiaj w nocy -27. W domu zimno, takie wiatrzysko na dworze, że wywiewa ciepło. Piwo 2h w samochodzie poleżało i zamarzło, a samochód w garażu stoi. Jutro cały dzień z domu nie wychodzę, nie ma bata
Dobrej nocy i kolorowych snówLena87, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurcze chyba przeze mnie wyplynal temat tego cholerstwa...przepraszam
Ale wierze ze bedzie dobrze...musimy sie cieszyc kazdym dniem
Carpe Diem i do i nie ma smutania sie wszytkie damy rade ze swoimi problemami...Dzieki wam jest mi duzo lepiej zawsze wesprzecie kochane :*Lena87, Ania07, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
sara_nar wrote:Driada koniecznie `wymacaj` brzuch koleżanki. Ponoć naprawdę można się zarazić tylko zapytaj czy możesz, bo niektóre kobiety mogą źle na takie dotykanie zareagować.
U mojego Pitrusia dziadek miał raka żołądka. 90 cos lat miał, na rowerze do kościoła pod górkę jeździł. Wzieli mu tylko próbkę do badania i po tyg chłopa nie było ;(Lena87, sara_nar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa się jutro napiję
Też mam martini czerwone, w sumie nie jest takie złe, ale osobiście wolałabym kadarkę, albo fresco. Carlo rossi też uwielbiam, ale strasznie mnie głowa po nim boli na drugi dzień
Czekam na mężulka aż wróci z pracy, żeby się troszkę poprzytulać. Normalnie odkąd @ mi się skończyła, mam chcicę jak zwierzęDriada0102, Lena87, Fidelissa, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:Kurcze chyba przeze mnie wyplynal temat tego cholerstwa...przepraszam
Carpe Diem i do i nie ma smutania sie wszytkie damy rade ze swoimi problemami...Dzieki wam jest mi duzo lepiej zawsze wesprzecie kochane :*
Od tego nas maszFidelissa lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
alka89 wrote:Zdrowka wszystkim bo kasa na nic jak zdrowia nie ma
Świeta racja...Ja nie chce byc bogata....przynajmniej nikt ode mnie nic nie wyludzi...nie damy sie!!!Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Lena87 wrote:Mój Małż śpiewa Mi balladę, ale dopóki nie idę spać niech chrapie ..
Mdli Mnie ..
hmmmm dobrze dobrze:D zaciskam z calych silLena87 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Kurcze chyba przeze mnie wyplynal temat tego cholerstwa...przepraszam
Carpe Diem i do i nie ma smutania sie wszytkie damy rade ze swoimi problemami...Dzieki wam jest mi duzo lepiej zawsze wesprzecie kochane :*
Wszystkie tematy są tutaj poruszane
I zawsze jakieś dobre słowo padnie czasem i złe ..
Jesteśmy tutaj małą - dużą rodziną która Wspiera a nie neguje.
Która każdy zły dzień zrozumie, i podniesie na duchuDriada0102, Fidelissa, Kaśka28, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Ja się jutro napiję
Też mam martini czerwone, w sumie nie jest takie złe, ale osobiście wolałabym kadarkę, albo fresco. Carlo rossi też uwielbiam, ale strasznie mnie głowa po nim boli na drugi dzień
Czekam na mężulka aż wróci z pracy, żeby się troszkę poprzytulać. Normalnie odkąd @ mi się skończyła, mam chcicę jak zwierzę
moje ulubione to imiglikos polslodkie kiedys tez kadarka i fresco traz imiglikos pycha zaoparez sie na jutro:DAnia07, Lena87 lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️