Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fidelissa wrote:Kasiu28 głowa do góry. Byłam na forum całe rano do 15.30. Już dziś nie mam siły się cofać... Czy małpa przyszła?
Przyszla!!! bedzie bedzie sie dzialo, bedzie zabawa, bedzie radosnie...jakos tak to lecialo:DAnia07, Lena87, Fidelissa, Driada0102 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Wszystkie tematy są tutaj poruszane
I zawsze jakieś dobre słowo padnie czasem i złe ..
Jesteśmy tutaj małą - dużą rodziną która Wspiera a nie neguje.
Która każdy zły dzień zrozumie, i podniesie na duchuLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:będzie się działo i znowu nocy będzie mało
a niewtajemniczone(chociaz mysle ze takich malutko) pewnie mysla glupia my sie tu staramy modlimy zeby nie przyszla a ta impreze urzadzaAnia07, Lena87, Fidelissa, Driada0102, Misty87 lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Fidelissa wrote:To cudownie:)))) zaklęcie na @ działa:)))))
Wlasnie!!!! mialam ci to napisac mialam podziekowac!!!
teraz wymysl na to zeby nie przyszla!!! wszytkie skorzystamy
MY to jestesmy czarownice, czarodziejki, wrózki...jestescie super!!Lena87, Ania07, Fidelissa, Misty87 lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wszędzie widzę małe ubranka, skarpetki, buciki, łóżeczka, kobietki w ciąży pełno małych dzieci.....
Czasami jest to do nie zniesienia...dzisiaj jakoś daję radę))
Czy dociera do Was że potem już będzie do końca Waszego życia inaczej? Odpowiedzialność za czyjeś życie, bezwarunkowa miłość zmieniają wszystko:))))Lena87, Ania07, Misty87, sara_nar, Ewuncia92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFidelissa wrote:Wszędzie widzę małe ubranka, skarpetki, buciki, łóżeczka, kobietki w ciąży pełno małych dzieci.....
Czasami jest to do nie zniesienia...dzisiaj jakoś daję radę))
Czy dociera do Was że potem już będzie do końca Waszego życia inaczej? Odpowiedzialność za czyjeś życie, bezwarunkowa miłość zmieniają wszystko:))))
Ostatnio miałam to samo ..
Dziś byłam u koleżanki Mikołajek ma 3 m-ce ( miał by 2 ale urodził się w 8 m-cu ciąży ) jest słodki malutki, purtał non stop i marudził .. ale gdy tylko się uśmiechnął to wszystkie żale troski mineły w oka mgnieniu ..
Misty87, Fidelissa lubią tę wiadomość