Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
alka89 wrote:hEJ DZIEWCZYNY. Ja mam inne pytanie,czy to cos da lykac kwas foliowy tyle wczesniej...staram sie i staram,lecze tsh i prl
Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Bursztynka wrote:właśnie się zastanawiam między salfazinem a androvitem, już wiem że potrzeba cynku, selenu, wit C i E i jeszcze magnez i Q10 mozna no i na pewno folik
-
Kaśka28 wrote:Kwas foliowy to witaminy dzieki nim mozna wyeliminowac ewentualne wady rozwojowe plodu takze warto
Tak wiem,ale myslalam ,ze to bez sensu,ale ok od jutra zaczne,a wiecie co? Wydaje mi sie,ze nie warto w moim przypadku robic wykresu. zawsze mialam @ regularnie co do dnia i wydawalo mi sie,ze dni plodne tak w polowie,ale od grudnia nie dostalam @,pierwszy raz mi sie to zdarzylo,a jak 22 stycz. robilam usg to mialam pecherzyki 22 mm,a przeciez to nie ten dzien i nie powinno byc ich...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
sara_nar wrote:W tamtym roku kupiłam Markowi Androvit i powiem wam, że nie wiem czy mu to na psychikę tak podziałało czy co. Ale jak brał tabletki to miał problemy z ejakulacją. Tak więc jeszcze gdzieś się walają te tabletki. Dodam, że jak przestał brać, to problem zniknął.
hmmm,to pewnie psychika...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
alka89 wrote:Tak wiem,ale myslalam ,ze to bez sensu,ale ok od jutra zaczne,a wiecie co? Wydaje mi sie,ze nie warto w moim przypadku robic wykresu. zawsze mialam @ regularnie co do dnia i wydawalo mi sie,ze dni plodne tak w polowie,ale od grudnia nie dostalam @,pierwszy raz mi sie to zdarzylo,a jak 22 stycz. robilam usg to mialam pecherzyki 22 mm,a przeciez to nie ten dzien i nie powinno byc ich...
Lena87 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
To moze tez zaczne,chociaz tempke mierzyc na poczatek. My to mamy problemy. Wiesz czy badanie moze mozna zrobic odrazu jak zakonczylo sie brac furalgin? czy moze zaburzyc wynikTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
No a ja z jedzeniem jeszcze robię rewolkę. Będzie więcej ryb i owoców i papryki i brokuła
No i mój jak mu wczoraj powiedziałam, że mam dzień do dupy bo @ to mnie sam z siebie pocieszył, powiedział, że już zbiera nową armię i będziemy działać, działać aż iskry będą lecieć I sam z siebie powiedział, że alkohol w odstawkę.Ania07, Lena87 lubią tę wiadomość
-
alka89 wrote:hEJ DZIEWCZYNY. Ja mam inne pytanie,czy to cos da lykac kwas foliowy tyle wczesniej...staram sie i staram,lecze tsh i prl
mi moja endo dała witaminę d i powiedziała, że powinno pomóc i pomogłoLena87 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyBursztynka wrote:No a ja z jedzeniem jeszcze robię rewolkę. Będzie więcej ryb i owoców i papryki i brokuła
No i mój jak mu wczoraj powiedziałam, że mam dzień do dupy bo @ to mnie sam z siebie pocieszył, powiedział, że już zbiera nową armię i będziemy działać, działać aż iskry będą lecieć I sam z siebie powiedział, że alkohol w odstawkę.
Zazdroszczę podejścia męża
Mój lubi sobie piwko czasem wypić, ale z paleniem to jest przegięcie, dlatego faszeruję go folikiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 09:10
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny powiem Wam tak - można co pokazuje mój przykład
drugi test tylko potwierdził - fruuuuwamMisty87, sara_nar, Ania07, Kaśka28, Maniuś, Lena87, lula88, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Bursztynka wrote:No a ja z jedzeniem jeszcze robię rewolkę. Będzie więcej ryb i owoców i papryki i brokuła
No i mój jak mu wczoraj powiedziałam, że mam dzień do dupy bo @ to mnie sam z siebie pocieszył, powiedział, że już zbiera nową armię i będziemy działać, działać aż iskry będą lecieć I sam z siebie powiedział, że alkohol w odstawkę.
U mnie to by ciezko bylo z tym jedzenie bo nic nie lubie,moj tak samo,ale ryby jak najbardziej. Trzymaj sie,najwazniejsze to miec nadzieje,chociaz wiem jak to jest z tym,ale masz Nas Kochana ja bym wolala dostac @ i wiedziec ,ze wszystko ok bo czekam i sama nie wiem na co,jak jakas pojebana mam nadzieje,ze to moze ciaza,chociaz test wykluczyl...eh,tak to jestTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Malinowa Panienka wrote:Dziewczyny powiem Wam tak - można co pokazuje mój przykład
drugi test tylko potwierdził - fruuuuwam
Jejku,gratuluje z calego serduszka,a cos wiecej? Bo nie zaglebialam sie wczesniej,jaki był Twoj przypadek?Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
alka89 wrote:U mnie to by ciezko bylo z tym jedzenie bo nic nie lubie,moj tak samo,ale ryby jak najbardziej. Trzymaj sie,najwazniejsze to miec nadzieje,chociaz wiem jak to jest z tym,ale masz Nas Kochana ja bym wolala dostac @ i wiedziec ,ze wszystko ok bo czekam i sama nie wiem na co,jak jakas pojebana mam nadzieje,ze to moze ciaza,chociaz test wykluczyl...eh,tak to jest
Ala ja dokladnie wiem co czujesz!!! dzisiaj dostalam @ a poprzedni cykl trwal 63dni!!!masakra byla...bylam u gina 10 dni temu i potwierdzil ze nie jestem w ciazy przepisal tabletki na wywolanie miesiaczki...na szczescie podzialaly...bo mialam juz dosc bylam zdenerwowana rozdrazniona i mimo wszytko mialam ciagle nadzieje...nawet wczoraj robilam test-oczywiscie negatywny ale ciesze sie ze mam to za soba...
Nowy cykl-Nowe możliwości jestem chyba jedyna ktora cieszy sie z przyjscia @Lena87 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ja tez sobie leze santoocha na rozgrzanie najlepsza herbatka z sokiem malinowym! Wpadaj do mnie, mam soczek roboty mojej mamy z surowych malinek
Mezus dzwonil, jutro wraca wieczorem! HuraaaLena87, Macierzanka:), Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
alka89 wrote:Jejku,gratuluje z calego serduszka,a cos wiecej? Bo nie zaglebialam sie wczesniej,jaki był Twoj przypadek?
niedoczynność tarczycy - leczona długo i endometrioza... ale udało się
Zaciskam łapy i wysyłam Wam moc pozytywówManiuś, Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Bursztynka wrote:Kaśka ja też się cieszę z twojej @. Nawet się łapałam w pracy jak nie jestem na forum, że myślę o tym twoim tasiemcu :p Fajnie, w sumie będziemy miały prawie te same dc
No dokladnie a czytalas komentarz pod twoim wykresem?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️