Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
karinka233 wrote:hej dziewczyny moge dołaczyć? my staramy sie juz 10 miesiecy juz przeszlam niektore badania a teraz zmienilam lekarza i w przyszlym tygodniu do szpitala...i od tego miesiaca zaczelam lykac olej z wiesiolka
Ewelina23 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nie wytrzymałam i zatestowałam mamy 2 bladą kreseczkę...
Misty87, Ania07, sara_nar, Agataa, Kaśka28, Little Frog, Ewuncia92, polarisa, Maniuś, Lena87, Macierzanka:), Ewelina23 lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Bursztynka wrote:dziewczyny,a ten wiesiołek to oeparol? wystarczy łykać tego wiesiołka czy siemie lniane do tego też?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
milenka0072 wrote:Witam dziewczyny, a raczej przyszłe mamy :)Jestem tutaj po raz pierwszy ponieważ szukam wsparcia. Jestem z moim przyszłym mężem prawie 3 lata, w w przyszłym roku bierzemy ślub, ale ja już bym chciała mieć tak cudowne maleństwo pomimo mojego młodego wieku, mam 20 lat. Mój partner ma 23, jednak decyzja jest przemyślana. Staramy się dosyć krótko bo zaledwie 2/3 miesiące i nic.. Miałam kiedyś zapalenie pochwy oraz lekarz mi powiedział (po zrobieniu USG dopochwowym) że mam bardzo małą ilość hormonów w jajnikach i to też może być przyczyną. Piszę tutaj ponieważ nie każdy zgadza się z naszą decyzją o dziecku ze względu na nasz młody wiek, ale jak już wspomniałam wcześniej my tego bardzo chcemy, mam nadzieję że i tutaj nie zostanę odtrącona przez starsze mamy i dostanę kilka porad od bardziej doświadczonych pań z czego bardzo bym się ucieszyła.
Jesli jestescie gotowi na dziecko i tak zdecydowaliscie to zycze pwowdzenia no i nie mozna sie zalamywac po nieowocnym cyklu tylko starac sie do skutku
Najlepiej nie nakrecac sie i spokojnie sie starac o dzidziusia jestes jeszcze mloda wiec spokojnie ciesz sie ze staranek trzymam kciuki za 2 krechy na tescie
Ps. Zastanawiam sie czy gin moze po zrobieniu usg stwierdzic czy mozna miec problemy z hormonami, przeciez hormony to we krwi? czy sie myle?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:
Ps. Zastanawiam sie czy gin moze po zrobieniu usg stwierdzic czy mozna miec problemy z hormonami, przeciez hormony to we krwi? czy sie myle?
Mi tak gin w Pl właśnie stwierdził na podstawie usg, bo rzekomo miałam torbiele i powiedział, że moje cykle na pewno są bezowulacyjne i że to wina hormonów .. - ręce opadają. Zmieniłam gina. -
Bursztynka wrote:A czy dobrze rozumiem że ten wiesiołek i siemię to na śluz i jeszcze lepszym rozwiązaniem jest ten conceive? tylko kurcze drogie to!
Siemię też tylko do owulacji?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyBursztynka wrote:A czy dobrze rozumiem że ten wiesiołek i siemię to na śluz i jeszcze lepszym rozwiązaniem jest ten conceive? tylko kurcze drogie to!
Siemię też tylko do owulacji?
Tak, wiesiołek i siemię na poprawę śluzu z tym, że siemię można pić przez cały cykl.
Conceive stwarza przyjazne środowisko dla plemników - przypomina płodny śluz jak bj. Dziewczyny go chwaliły. Fakt jest drogi, ale można spróbować, a czy jest lepszym rozwiązaniem, tego nie wiem, ale jak wiesiołek nie pomaga to trzeba się czymś innym wspomagaćWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 19:50