Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Macierzanka:) wrote:Kaśka to super! Zaczynasz więc nową działalność!!!
wyobrazcie sobie ze o malo moja mama nie padla ofiara metody na wnuczka!! wiecie jak dzialaja teraz? zadzwonila do mojej mamy kobieta ktora z placzem przedstawila sie jako jej corka czyli niby ja, pwoedziala jej ze mialam wyopadek (tak szlochala ze mama naprawde pomyslala ze to ja) ze gadalam przez ten i wpadlam w poslizg jak jechalam do pracy...ze dogadalam sie z tymi"poszkodowanymi" ze zaplace im 57 tys za to ze trafili do szpitala i ze zabieraja mnie na dolek i zamykaja na 48h ze nie bedzie ze mna kontaktu bo tel tez zabieraja i oddala sluchawke facetowi. ten przedstawil sie jako policjant poprosil o dane w celu weryfikacji i dalej ze mama ma dalej dac kase itd....a ja jak gdyby nigdy nic w domu obiadek gotowalam...Moj ma chorobowe i przyjechali jego rodzice do niego (zeby mu o wszytkim powiedziec)a jak mnie zobaczyli w drzwiach poplakali sie przytulili mnie(wystarszylam sie bo myslalam ze zmoja mama cos sie stalo-miala jechac na zmiane opatrunku po mastektomii) opowiedzieli mi wszytko przez lzy a ja od razu do mamy i dopeiro wtedy moja mama zorientowala sie ze chcieli ja naciagnac na kup kasy...
Takze dziewczyny uwazajcie na takie glupie telefonyDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Żerują i to w taki sposób. Jak mieszkałam z rodzicami, o 23 w niedzielę ktoś pukał do drzwi, okazało się że to pogotowie, ktoś wezwał i powiedział że moja mama niby do porodu do pierwszego dziecka. Od nas nikt nie dzwonił po pogotowie, ktoś taki głupi żart zrobił, ale moja mam poszła na policje i odzyskała numer tel.z którego było dzwonione i była na rozpoznaniu głosu noi poznała sąsiada po głosie
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Blondik wrote:trzeba to zgłosić na policję! skąd nagle mieli nr Twojej mamy i wiedzieli, że ma córkę. musieli obserwowaćDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Bursztynka wrote:Anka, jedziesz z tym koksem. Miałyśmy podobne dni cyklu i chociaż jedna anka musi dać radę! Kciukam!"Bo każdy z nas ma takie marzenie,
za którego spełnienie oddał by wszystko"
-
anka17189 wrote:może tym razem mi sie uda...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:HEJ dziewczyny
Bursztynka szykuj flaszki przyjezdzam:D
Moja Moda na Sukces sie skonczyła:D wpadłam sie przywitac i zaczynam nadrabiac zaleglosci
No proszę, wiadomość dnia! Co ja piszę?! Wiadomość tygodnia, albo miesiąca! Chyba powinnam Ci pogratulować...? Powodzenia w nowym cyklu!Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
Little Frog wrote:No proszę, wiadomość dnia! Co ja piszę?! Wiadomość tygodnia, albo miesiąca! Chyba powinnam Ci pogratulować...? Powodzenia w nowym cyklu!
Little Frog, aska lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Fidelissa wrote:Mam pytanie Wy tak codziennie myjcie te podłogi, odkurzacie ?
Bo codziennie któraś o tym pisze i nabrałam kompleksów ))
Ja sprzatam generalnie w soboty z myciem i pastowaniem podłog-ale tylko w łazience, odkurzanie scieranie kurzy itd a w tyg jeszcze odkurzam przewaznie w srodyDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyU mnie wielkie sprzątania też zazwyczaj w soboty w tygodniu tylko z grubsza. Nasz kochany labek robi nam na złość i co ledwo odkurzę i umyję podłogi to poodbija zaraz łapy i się otrzepuje. Normalnie aż mi się gotuje. Wyrzucam go z salonu to siedzi i się patrzy tymi maślakami jakby mu się krzywda działa, a jak nie patrzę to wykorzystuje sytuację i się czołga powolutku. Nie zdążę się zorientować a on już leży przy sofie.
Ogólnie z mężem mamy podział obowiązków jeżeli chodzi o sprzątanie.
Garów nienawidzę myć, mój też więc myjemy na zmianę sprawiedliwie -
Misty87 wrote:Mnie rowniez nikt nie odpowiedzial na pytanie... czy jak pojde do gin w dzien planowanej @ to bedzie za wczesnie sprawdzic, jesli cos by mi w brzuszku roslo juz? Bedzie to dokladnie 2tyg od ovu.
Pisałyście dziewczyny o grze skrzypiec podczas ceremonii kościelnej. Szwagierka już zapowiedziała, że jak będzie brała ślub to mam grać na skrzypcach. Oczywiście się zgodziłam. Chyba nie ma nic piękniejszego. Ale już Ave Maria nie zaśpiewam za chiny.Misty87, Lena87, Ewelina23 lubią tę wiadomość