Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja dzisiaj mam dziwne zjawisko związane z włosami. myję zawsze codziennie rano...wstałam i miałam tłuste włosy jakbym ich tydzień nie myła... umyłam raz- niewiele pomogło, potem drugi raz - było lepiej, a teraz znowu są tłuste...co jest grane? czy to możliwe, że po lekach takie włosy się robią (eutyrox, duphaston).
rano myślałaam, że to przypadek,. ale po 8 godzinach od umycia znowu zrobiły się maga tłuste... -
słuchajcie @ spóźnia się już 5 dni ale zmierzyłam dziś temp. (nie mierzyłam jej do tek pory) i mam 36,2... czyli, że co mogę wyeliminować ciążę?[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
Agataa wrote:No nie... @ przyszła, co prawda skąpa, ale jest ;< Jak zwykle miałam nadzieję, a tu klops. Jeszcze przez ten temat o przekazywaniu wieści zaczęłam się szykować obmyślać, bo się @ wczoraj nie pokazała... Rozczarowanie straszne. A na domiar złego dopadło mnie jeszcze przeziębienie...
Witaj w klubie, u mnie przyszła wczoraj. Ale dobrze że skoro miała przyjść to przyszła szybko i teraz zaczynamy zabawę od nowa
Agataa lubi tę wiadomość
-
milenka0072 wrote:Zgadzam się z sobą, tak jak już wspomniałam jestem dość zaradną osobą i można wszystko pogodzić, mam nadzieję że to wkrótce nadejdzie. W sumie jakby się rozejrzeć wśród moich znajomych to słyszę tylko ; nie pakuj się w dziecko , po co , jest za wcześnie. Ale przecież to takie fajne nie przespać cała noc i czuwać nad małą kruszynką niż chodzić po dyskotekach wiadomo w jakim celu, mnie takie "nocne" i rozrywkowe życie nie bawi..
Każdy dojrzewa... Ja już się wyszalałam, chodzenie na kilka imprez w tygodniu już mnie nie bawi, fakt też mam wielu znajomych dla których dziecko to tragedia, koniec życia. Dla mnie to początek czegoś nowego.
Fakt jak ktoś nie jest gotowy psychicznie na ciążę/dziecko, to jest to `tragedia`, nie każdy dobrze sobie radzi z takimi sytuacjami. Mam znajomego, który `wpadł` z dziewczyną, chłopak ma deprechę i nie wie jak związać koniec z końcem, bo wcześniej cały czas imprezował, a dziecko planował na dobrze po 30... -
santoocha wrote:Też mam wrażenie, że wszystkie jesteście takie porządne
Ja sprzątam w sobotę, dzielimy się z T. odkurzaniem, ogarnięciem strefy kociej kuwety, sprzątaniem łazienki, wycieraniem kurzy itp.
Zajmuje nam to godzinkę. I z głowy na tydzień.
Nie no na pewno nie codziennie, mimo że jestem PPD. My też robimy porządki w sobotę. Mój ma odkurzanie, śmieci i kurze. A ja łazienka, ubikacja i kuchnia. Od samego początku zamieszkania razem wprowadziłam podział i jestem z tego dumna. -
HEJ dziewczyny
Bursztynka szykuj flaszki przyjezdzam:D
Moja Moda na Sukces sie skonczyła:D wpadłam sie przywitac i zaczynam nadrabiac zaleglosciAnia07, Macierzanka:), Bursztynka, Little Frog, Maniuś, Lena87, Ewelina23 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Witajcie kobitki. Widzę, że choroba nie tylko do mnie zawitała. Już czuję się lepiej, ale dzisiaj cały dzień po mieście latałam i zmarzłam jak pies. Na szczęście w przyszłym tyg. mam egzamin na prawko. Najpierw teoria, później praktyka i pocieszam się, że do końca lutego już będę śmigać samochodem.
Lenka, ja mojemu M. obrysowałam przedni zderzak i słowem nie powiedział. Na szczęście malutka ryska i nie ma już po niej śladu. Ale wtedy to ja jeszcze nawet na kurs prawa jazdy nie chodziłam.
Ale się cieszę, siostra ma w sobotę zagadać z kierowniczką o przyjęcie mnie do pracy. Więc jestem dobrej myśli
Milenko, nim się obejrzysz, a będziesz już z brzuszkiem chodziła
Dzisiaj widziałam dwie kobiety w ciąży i dziewczynę z bliźniętami w wózku, aż się oglądnęłam za nimi. Bardzo mocno boli mnie bodbrzusze, wracając szłam dosyć szybko, aż mnie w pewnym momencie jakby kolka w lewym jajniku złapała Nie wiem od czego, @ spodziewam się dopiero +- za 10 dni.
Jeśli chodzi o wagę to chętnie przyjmę 3kgWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 18:12
milenka0072, Macierzanka:), Lena87 lubią tę wiadomość
-
Wrocilam do Was... pobuszowalam po sklepie, rozpiescilam sie kilkoma kosmetykami, ale skarpeteczek ladniutkich nie znalazlam
Witam nowe kolezanki, im nas wiecej tym lepiej (czyt. Wiecej stron do nadrabiania )
Co do wieku, to on tu nie jest wazny, tylko to czego pragniemy i czy jest to przemyslane.
Mnie rowniez nikt nie odpowiedzial na pytanie... czy jak pojde do gin w dzien planowanej @ to bedzie za wczesnie sprawdzic, jesli cos by mi w brzuszku roslo juz? Bedzie to dokladnie 2tyg od ovu. -
Blondik wrote:to ja też oddam, jakieś 5 kilo. najgorsze, że zawsze najpierw chudną mi cycki, które i tak mam małe, a dopiero potem kuper, brzuch i nogi
Mam to samo, sporo już schudłam i obecnie mam mały biust. Problem w tym, że od pasa w górę jestem b. chuda, żebra mi widać, biust mały, a od pasa w dół... Pupa wielka, uda też... Zrzucić tego nie mogę. W stroju kąpielowym wyglądam komicznie... z resztą mam problem również z zakupem ubrań typu sukienki... Góra 34 a dół 36/38 i jak tu coś dopasować? muszę kupować rozkloszowane na dole. -
Kaśka28 wrote:HEJ dziewczyny
Moja Moda na Sukces sie skonczyła:D wpadłam sie przywitac i zaczynam nadrabiac zaleglosci
Kaśka to super! Zaczynasz więc nową działalność!!!Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
sara_nar wrote:Bardzo mocno boli mnie bodbrzusze, wracając szłam dosyć szybko, aż mnie w pewnym momencie jakby kolka w lewym jajniku złapała Nie wiem od czego, @ spodziewam się dopiero +- za 10 dni.
Jeśli chodzi o wagę to chętnie przyjmę 3kg
A 3kg oddam i jeszcze dopłacę
Ania07 lubi tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:HEJ dziewczyny
Moja Moda na Sukces sie skonczyła:D wpadłam sie przywitac i zaczynam nadrabiac zaleglosci
Woooooow, może dlatego że napisałam że moda na sukces się przecież skończyła i Twój cykl w to uwierzył, przemyślał swoje postępowanie i stwierdził, że skoro wszystko się końćzy to i on się nie będzie wygłupiać i też się skończy.
Tak, myślę że tak mogło być.
Aaa, flaszki stoją. U nas dużo śniegu, może saniami?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 18:31
Kaśka28 lubi tę wiadomość