X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Melula Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wniosek: nie możemy im ujawniać, kiedy owulka, wówczas może będą mniej czujni :p

Ewelina23, Little Frog lubią tę wiadomość

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2013, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Piotrkowi przestalam mowic kiedy sa dni plodne i owulka to teraz sam sie dopytuje chociaz ostatnio powiedzialam mu troche pozniej ze jest zeby caly czas byly <3 no ale nie wyszlo bo byl padniety po pracy sama to widzialam :/
    chociaz on sam widzi kiedy bo ostatnio do mnie o sa dni plodne a ja do niego skad wiesz bo wsrodku jest tak mokro ze wylatuje hehhe a przeciez kilka dni temu tak nie bylo

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2013, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:
    wniosek: nie możemy im ujawniać, kiedy owulka, wówczas może będą mniej czujni :p
    paqtrz o tym samym pisalam :) <3

• Melula Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe. wyczuwają owulkę nosem... żeby tak czuli śmieci, które czekają na wyrzucenie hehehehehehe

Little Frog, Czarna94, Ewelina23 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2013, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:
    hehehe. wyczuwają owulkę nosem... żeby tak czuli śmieci, które czekają na wyrzucenie hehehehehehe
    hehe co do smieci ja nie wyrzucam zawsze robi to Piotrek

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, to ja nie wiem. Ostatnio miałam tak mokro i tak mi się chciało, że dosłownie dwa razy pod rząd i jeszcze było mi mało :| A dosłownie aż ze mnie ciekło...a to było w 21 dniu, a cykl mam 29 dniowy... Nie wiem co mnie napadło...

• Melula Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas śmieci wyrzucam ja...
    ja mam mokro od kilku dni... płynę, niby dni płodne, ale u mnie bezowulacyjne raczej te cykle...

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2013, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi to zawsze podczas @ najbardziej się chce :P

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    Mi zazwyczaj też....a wtedy to ja nie mam zielonego pojęcia co się to działo :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2013, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie ja zawsze mialam sluz plodny po malpie i w polowie cyklu a teraz tylko przed owulka i to tak duzo tego sluzu mialam pierwszy raz nigdy ze mnie tak nie lecialo

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2013, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    mi zawsze w 1 dzien @ i pod koniec zawsze tak mam a nie lubie podczas @

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2013, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wkoncu mi owulke wyznaczylo dzis i na ovu i na 28dni.pl tak samo wiec dobrze ovu wyznaczyl

• Melula Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bez wkładek to nie wychodzę, ale nie tych cieniusieńkich... całym cyklem tak, ale w okresie przedowulacyjnym to zupełny potop, tylko skąd to, jak wg ginki owulacji brak?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2013, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:
    ja bez wkładek to nie wychodzę, ale nie tych cieniusieńkich... całym cyklem tak, ale w okresie przedowulacyjnym to zupełny potop, tylko skąd to, jak wg ginki owulacji brak?
    a ktory masz cykl bez owulki ??

• Melula Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja ginka twierdzi, że każdy kolejny, ale ja śmiem twierdzić, że chyba mija się z prawdą... chociaż, kto wie... ovf wyznacza owulacje, ale kto wie jak jest. czekam do 14.01 wtedy mam wizytę w klinice leczenia niepłodności

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2013, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:
    moja ginka twierdzi, że każdy kolejny, ale ja śmiem twierdzić, że chyba mija się z prawdą... chociaż, kto wie... ovf wyznacza owulacje, ale kto wie jak jest. czekam do 14.01 wtedy mam wizytę w klinice leczenia niepłodności
    no ovu wyznacza po 3 wyzszych tempkach a ty widzisz 1 faze a 2 faze lutealna ??
    mi raz owu tez sie pomylil ale bralam leki wiec temke nie potrzebnie mierzylam :D ja dostalam teraz clo na skrucenie cyklu zeby pecherzyk szybciej rosl :) zobaczymy co bedzie bo 2 razy do roku moze nie byc u zdrowej kobiety owulki

• Melula Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niby jest różnica w tempkach... oprócz tego cyklu, bo miałam infekcję i zakaz pomiarów wag...
    moim zdaniem owulka bywa, nie wie jak często, stwierdzone pco ją zaburza

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2013, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    musze ci pow ze te twoje wykresy wygladaja dziwnie :/ no ale testy owu pozytywne wiec powinna byc owulka ale ktorys cykl wyszy ci testy pozytywne a owulke ovu wyznaczyl duzo pozniej

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2013, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:
    niby jest różnica w tempkach... oprócz tego cyklu, bo miałam infekcję i zakaz pomiarów wag...
    moim zdaniem owulka bywa, nie wie jak często, stwierdzone pco ją zaburza
    slyszalam ze pco moze blokowac owulke ale niewiem czy to prawda :/
    Ja mam pecherzyki torbielowe :/ juz 2 raz wyleczylam sie z torbiela na cale szczescie tabletkami :D
    Pecherzyki nie pekaja i robi sie torbiel ale nie za zawsze tak sie robi :>
    teraz bede brala te clo no i monitoringi cyklu przy tym

• Melula Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziwnie, wiem... czekam na 14.01, wtedy pewnie dowiem się, co dalej... a tymczasem idą święta. zastanawiam się, kiedy ubierać choinkę...

‹‹ 36 37 38 39 40 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ