Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa Piotrkowi przestalam mowic kiedy sa dni plodne i owulka to teraz sam sie dopytuje chociaz ostatnio powiedzialam mu troche pozniej ze jest zeby caly czas byly no ale nie wyszlo bo byl padniety po pracy sama to widzialam
chociaz on sam widzi kiedy bo ostatnio do mnie o sa dni plodne a ja do niego skad wiesz bo wsrodku jest tak mokro ze wylatuje hehhe a przeciez kilka dni temu tak nie bylo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMelula wrote:moja ginka twierdzi, że każdy kolejny, ale ja śmiem twierdzić, że chyba mija się z prawdą... chociaż, kto wie... ovf wyznacza owulacje, ale kto wie jak jest. czekam do 14.01 wtedy mam wizytę w klinice leczenia niepłodności
mi raz owu tez sie pomylil ale bralam leki wiec temke nie potrzebnie mierzylam ja dostalam teraz clo na skrucenie cyklu zeby pecherzyk szybciej rosl zobaczymy co bedzie bo 2 razy do roku moze nie byc u zdrowej kobiety owulki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMelula wrote:niby jest różnica w tempkach... oprócz tego cyklu, bo miałam infekcję i zakaz pomiarów wag...
moim zdaniem owulka bywa, nie wie jak często, stwierdzone pco ją zaburza
Ja mam pecherzyki torbielowe juz 2 raz wyleczylam sie z torbiela na cale szczescie tabletkami
Pecherzyki nie pekaja i robi sie torbiel ale nie za zawsze tak sie robi :>
teraz bede brala te clo no i monitoringi cyklu przy tym