Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZaczęłam mu wyliczać, że jak poczekamy jeszcze ze 3 lata to jak nasze ostatnie dziecko (bo planujemy czwórkę ) będzie miało 20 lat to on już będzie miał 60 Ale najbardziej podziałało chyba jak się rozpłakałam i powiedziałam że to nie takie proste zajść w ciążę. Ogólnie to ja też na razie chciałam poczekać, bo może nie będzie nam łatwo się utrzymać ale jak mi się ostatnio @ spóźniała to miałam wielką nadzieję że już nie przyjdzie. W sumie sama nie wiem czemu po prostu nagle przyszły takie myśli, wszędzie widziałam kobiety w ciąży i uznałam, że jakoś sobie poradzimy Jakoś tak zaczęło mi bardzo zależeć na tym, żeby mieć dziecko i mam nadzieję że się uda, najlepiej jak najszybciej
-
nick nieaktualnyLittle Frog:
I masz rację, goń! Jak będziesz cały czas o tym gadać to na pewno w końcu ulegnie Mi wystarczyło 2 dni na namówienie swojego, chociaż momentami myślałam że już nic z tego. My to jeszcze młodzi jesteśmy, ja za 2 dni skończę 19 lat, a mąż za tydzień 23. Ale czuję że nadszedł ten czas i boję się, że tak jak niektóre z Was będziemy musieli czekać na swoje szczęście nawet kilka lat... -
To chyba tak muszę zrobić. Koniecznie muszę opracować plan, żeby sobie uświadomił sam, że jednak chce teraz, a nie później i przede wszystkim, żeby nie myślał, że to ja naciskam
To ja mocno trzymam za Ciebie kciuki, żebyś jak najszybciej mogła się cieszyć z dwóch kreseczek!! -
Nie ma co odkładać, nie znam osoby, która by miała dzieci i nie dawała sobie zupełnie rady z utrzymaniem. Fakt, że budżet się kurczy, ale dla dziecka wszystkiego sobie można odmówić. Za to znam kupę osób, które odkładały dziecko na później, bo zawsze coś (studia, brak pracy, niskie zarobki) i teraz starają się bezskutecznie, jak ja
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzarna94 wrote:Little Frog:
I masz rację, goń! Jak będziesz cały czas o tym gadać to na pewno w końcu ulegnie Mi wystarczyło 2 dni na namówienie swojego, chociaż momentami myślałam że już nic z tego. My to jeszcze młodzi jesteśmy, ja za 2 dni skończę 19 lat, a mąż za tydzień 23. Ale czuję że nadszedł ten czas i boję się, że tak jak niektóre z Was będziemy musieli czekać na swoje szczęście nawet kilka lat...
no to mlodzi jeszcze i moze dlatego chcial poczekac Wazne zeby chcialy tego dwie osoby
a pozniej to juz bedzie dobrze -
nick nieaktualnyolka30 wrote:Nie ma co odkładać, nie znam osoby, która by miała dzieci i nie dawała sobie zupełnie rady z utrzymaniem. Fakt, że budżet się kurczy, ale dla dziecka wszystkiego sobie można odmówić. Za to znam kupę osób, które odkładały dziecko na później, bo zawsze coś (studia, brak pracy, niskie zarobki) i teraz starają się bezskutecznie, jak ja
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:O nie....no to ja mam teraz 24 lata, to nie jest tak źle, ale po 30 już nie chcę mieć dzieci, a ogólnie chciałabym mieć 2 Takie moje małe marzenia. Ale co ma być, to będzie Póki co jestem dobrej myśli
tez marze o 2 dzieciLittle Frog lubi tę wiadomość
-
Nie mamy kiepskiej sytuacji finansowej, ale mąż to by chciał mieć już naodkładane na koncie na najbliższe 5 lat gdyby nie miał pracy Oboje nie jesteśmy rozrzutni i myślę, że jesteśmy na tyle odpowiedzialni, że decyzja o staraniach powinna być tylko formalnością...
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuję bardzo za wsparcie dziewczyny, nawet nie wiecie ile to dla mnie znaczy
Little Frog: pokazuj mu słodkie zdjęcia bobasów w internecie, niby niechcący znalezione, może coś pomoże
olka30: dzięki za słowa otuchy, zaczynam coraz bardziej wierzy że damy sobie radę I trzymam za Ciebie kciuki kochana, będzie dobrze -
Czarna94 wrote:Dziękuję bardzo za wsparcie dziewczyny, nawet nie wiecie ile to dla mnie znaczy
Little Frog: pokazuj mu słodkie zdjęcia bobasów w internecie, niby niechcący znalezione, może coś pomoże -
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Upiję go i zaciągnę do łóżka Muszę zadbać o dobrą świąteczną atmosferę
Little Frog lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Hehehe, no tak też się czasami zdarza
Ale kupilam sobie stroj diablicy i narazie go nie wyciagam wyciagne go jak sie teraz nie uda to okolo tych dni okoloowulacyjnych wzieje stroj
Bo zawsze tak wychodzi ze jak trzeba to on zmeczonyLittle Frog lubi tę wiadomość