Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMelula wrote:dziwnie, wiem... czekam na 14.01, wtedy pewnie dowiem się, co dalej... a tymczasem idą święta. zastanawiam się, kiedy ubierać choinkę...
my juz mamy ubrana Mieszkamy w irlandi i oni tu ubieraja juz w listopadnie a my ostatnio sprawdzalismy co mamy i dokupywalismy jeszcze ozdoby no i odrazu ubralismy w tym roku mamy malutka choinke mam nadzieje ze w nastempnym roku bedzie wieksza zeby dzidzia miala pocieche -
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Dziewczynki, muszę uciekać bo mąż wrócił z pracy i nie będzie zbyt zadowolony jak będę się zajmowała komputerem, a nie nim. Miłego wieczorku i przyjemnej nocy Najprawdopodobniej pojawię się tu dopiero jutro
Do jutra -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:a duphaston nie jest na lepsze czy jakos tak zagniezdzenie sie zarodka ?? bo tego nigdy nie bralam
-
nick nieaktualnymisiaa wrote:Duphaston ma wiele zastosowan, na lepsze zagnieżdzenie sie zarodka na uegulowanie cykli, na zatrzymanie krwawienia , wiec jak sie za długo bierze okres moze sie spozniac ja brałam nawet na potrzymanie ciązy
-
Witam kochane... mam dzis mega doła,temperatura spadla a jak przyszla @ to sie poplakalam jak dziecko, mogłabym caly dzien przeplakac . Nie pamietam kiedy mialam takiego dola. Za to kolejny cykl pelen przyjemnosci przed nami . Oby dla was kochane grudzien byl szczesliwszy
-
Malwina89 wrote:Witam kochane... mam dzis mega doła,temperatura spadla a jak przyszla @ to sie poplakalam jak dziecko, mogłabym caly dzien przeplakac . Nie pamietam kiedy mialam takiego dola. Za to kolejny cykl pelen przyjemnosci przed nami . Oby dla was kochane grudzien byl szczesliwszy
Przytulam mocno
Malwina89 lubi tę wiadomość
-
Dziekuje kochana, tego mi bylo trzebe . Nie wiem co gdyby nie ovuf. W realu sie nie znamy a jestescie lepszymi pocieszycielami jak nie jeden dobry przyjaciel. Takie to mile ze mozna liczyc na takie cieplo z waszej strony :*
misiaa lubi tę wiadomość